Om Tanums Bostäder AB

Tanums Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag. Vi erbjuder lägenheter, förråd och lokaler i Tanumshede, Grebbestad, Fjällbacka och Östad.

Bildgalleri

  • Tanums Bostäder AB Fastighetsbolag, Tanum - 1
  • Tanums Bostäder AB Fastighetsbolag, Tanum - 2
  • Tanums Bostäder AB Fastighetsbolag, Tanum - 3
  • Tanums Bostäder AB Fastighetsbolag, Tanum - 4
  • Tanums Bostäder AB Fastighetsbolag, Tanum - 5

Tanums Bostäder AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Tanums Bostäder Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

20.05.1995

Org.nr:

5565136263

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

10000000

Omsättn.intervall

1500 - 2999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

68201 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder, 68209 Övrig förvaltning av egna eller arrenderade fastigheter

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 17

reviews aboutName

Robert

moreThanAYearAgo

Vi är ett av tre hushåll som har fått våra bostäder utsatta för vattenskador i samband med bygget på Härlidsberget i Grebbestad. Vi har startat en kampanssida på www.tanumsbostader.com om du vill läsa hela historien. Den korta historien är att man startade ett bygge, struntade i att ta ansvar för skadorna på husen runt om bygget. TBAB har genom ett avtal lagt alla problem av detta slaget på PEAB som utförde arbete. PEAB tar däremot inget ansvar. Så börjar TBAB att bygga i närheten av dej, försök hindra det. Men bo gärna i deras bostäder eftersom markpersonalen är mycket bra och standarden är i regel bra.

mammis

moreThanAYearAgo

i flera generationer har Tanums BOstäder AB,gett oss tak över huvudet.Vem minns inte det glada 80-talet på Höjden?Och det första mötet med de nya svenskarna från chile och forna jugoslavien.Ja då var grabbarna i TIF och GIF på undantaget en stund.... Nå,nu är ordningen återställd på många sätt,och det är våra barn som har turen att få ha kontakt med Berit,Henrik och Öyvind mfl.