Se på karta
Upplandsgatan 2711360 Stockholm

Oral Estetik är ett tandtekniskt laboratorium där vi tillverkar tänder i Helkeramer och Titan.

Storgatan 1738731 Borgholm

5 (1)

Vi erbjuder alla former av vanligen förekommande tandbehandlingar men också terapier med modern teknik som exempelvis implantat- och cerec-kronor (3D-teknik).Vid akuta besvär har vi ambitionen att erbjuda hjälp samma dag.Vi bedriver både barn- och vuxentandvård. Tandhygienist finns på kliniken.Som bofast, sommarölänning eller turist är Du varmt välkommen att kontakta oss.

Stampgatan 1441101 Göteborg

0

Stortorget 2521134 Malmö

5 (1)

På Anders B Semmelweis får du hjälp med all sorts tandvård i en trygg och trivsam miljö. Vi satsar på hög kvalitet och bra service med dig som patient i främsta rummet. Målet är en god mun- och tandhälsa livet ut. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Sankt Larsgatan 3058224 Linköping

Vi är en toppmodern tandläkarmottagning i centrala Linköping där patienten kan känna sig bekväm och väl omhändertagen.Vi erbjuder ett stort urval av olika högklassiga behandlingar inom tandvård och skönhet där vi har specialiserat oss på estetisk tandvård och laser.

Södra Förstadsgatan 3021143 Malmö

5 (5)

Legitimerad Tandläkare Sophie Frykfors i Malmö erbjuder allmän tandvård, akut tandvård och estetisk tandvård. Tandläkare Sophie Frykfors välkomnar er!

Stamgatan 312574 Älvsjö

Här jobbar Leg. Tandläkare Marie Borgeström, Göran Larsson och Wilhelm Norstedt. På vår praktik strävar vi efter att få dig som patient att känna dig så trygg, välkommen och omhändertagen som möjligt. Vi vill att du förstår varför vi gör det vi kommit överens om med dina tänder och din mun.

Helgalunden 1111858 Stockholm

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Drottninggatan 4970222 Örebro

Vårt breda utbud från världens främsta tillverkare av kirurgiska instrument, samt vår drivkraft attalltid leta upp dom senaste nyheterna, och fördjupa oss i dess funktioner, gör att vi har hjälpt andraoch kan hjälpa Dig att finna rätt produkt. Detta oavsett inom vilket område av ”Tandläkeriet” Duarbetar i.

Östergatan 827436 Skurup

Med vårt duktiga team har vi storleken, resurserna och kompetensen för att på bästa sätt utföra alla slags tandtekniska arbeten.

Hermelinsgatan 1197234 Luleå

Välkommen till PTJ Dental Flora. Vi riktar in oss på vuxentandvård och arbetar med hög kvalitet för en bra munhälsa. Våra patienter blir allt friskare. Hög kvalitet och noggrannhet i vårdarbetet ger dig också lägre kostnader.

Ekebyhovsvägen 117830 Ekerö

Personligt omhändertagande i trygg miljö med ett brett utbud. Bl.a. implantatbehandling, blekning och estetisk tandvård. Välkomna

Västra Storgatan 51D29131 Kristianstad

Praktikertjänst arbetar ständigt med förbättringar inom kvalitet och patientsäkerhet. Det är avgörande för vår framgång.

Döbelnsgatan 729130 Kristianstad

Titanbron AB är ett av Sveriges ledande laboratorium som kan erbjuda dig ett stort urval av olika konstruktioner inom tandteknik.

Järnvägsgatan 1126438 Klippan

5 (1)

I en lugn avstressad miljö tar vi hand om dig med det allra bästa inom modern svensk tandvård. Vi skapar leenden. Välkommen!

Sibeliusgången 2216477 Kista

3.67 (3)

Kunskap, glädje och vänligt bemötande är våra ledord. Vi är ett väl sammansvetsat team med två tandläkare, två sköterskor och en tandhygienist. Vi utför implantat, allmäntandvård och estetisk tandvård. Vi tar emot nya och akuta patienter.

Klockarvägen 92B15162 Södertälje

Vi arbetar digitalt och är ett tandtekniskt laboratorium och arbetar med kronor, broar, implantant, protes samt bettskenor. Har mer än 20 års erfarenhet i branchen.

Grönevångs Torg 630255 Halmstad

Westdent arbetar med den leende patienten som ledord. Detta gör vi med fokus på den senaste tekniska utvecklingen samt kontinuerlig personlig dialog med våra kunder.Vår spetskompetens inom digital tandvård kombinerat med stor kännedom av material skapar trygghet för våra kunder.

Malmbergsvägen 1C98236 Gällivare

Tandklinik, tandtekniskt laboratorium.tandvård för vuxna patienter

S:t Jörgens plats 625220 Helsingborg
Linnégatan 135233 Växjö

Välkommen till Växjö Dentallaboratorium! Vi är specialister på skenor, tandskydd, ortodonti och implantat. Kontakta oss gärna.

Stråkvägen 1416935 Solna

5 (2)

Jouröppet , Vi lagar er tandprotes medan ni väntar. Vi finns i Solna och har 50 års erfarenhet inom branschen.