Se på karta

tandreglering 

gav 4950 företag inom detta område

folktandvården

Stängt

Hälsovägen 161160 Nyköping
logo

Folktandvården

Stängt

Kjulavägen 363352 Eskilstuna
logo

Välkommen till Folktandvården Sörmland AB – vi satsar friskt!

Specialisttandvården Åsidan Nyköping

Stängt

Visornas väg 461139 Nyköping
logo

Vi är länets största tandvårdsföretag med 150 000 kunder.Du hittar oss i länets samtliga kommuner.Vi lägger stor vikt vid förebyggande behandling och vi vill gärna hjälpa dig innan det händer något.

Folktandvården

Stängt

Tomtaklintgatan 261933 Trosa
logo

Specialisttandvården Eskilstuna Mälarsjukhuset

Stängt

Mälarsjukhuset 63349 Eskilstuna
logo

Tandläkare Gadd, Katarina

Stängt

Visborgsgatan 1862157 Visby
logo

Privattandläkare med lugn och mysig tandläkarmottagning i Visby innerstad. Jag erbjuder bland annat estetisk tandvård, traditionell tandvård, barntandvård samt tandblekning. Jag tror att en stor del av nyckeln till skönhet och välbefinnande grundas i friska och vackra tänder. Därför är jag stolt att kunna erbjuda mina patienter den senaste inom den dentala teknologin i en lugn, behaglig och stressfri miljö. Ansluten till försäkringskassan och Sveriges tandläkarförbund.

EsplanadKliniken HB

Esplanaden 1317268 Sundbyberg
logo

Vi på Esplanadkliniken kan hjälpa dig med all typ av tandvård. Med den senaste utrustningen och mycket erfaren personal kan du känna dig trygg när du ska gå till tandläkaren.

Tandkliniken i Strömsund AB

Stängt

Storgatan 883335 Strömsund
logo

Tandkliniken i Strömsund är din tandläkare i Strömsund. Hos oss får du hjälp med all sorts tandvård i en trygg och trivsam miljö. Vi satsar på hög kvalitet och bra service med dig som patient i främsta rummet. Målet är en god mun- och tandhälsa livet ut. Du hittar oss i Strömsund på Storgatan 8, 1 trappa. Boka din tid hos oss på 0670-136 00. Varmt välkommen!

Tandläkare Eva Klyft

Stängt

Götgatan 9911662 Stockholm

Tandläkarna är en mycket modern och trivsam klinik belägen vid Skanstull på Södermalm. I vår trygga miljö finns engagerad och erfaren personal beredd att hjälpa dig. Vår ambition är att med varsam hand ge dig bästa möjliga tandvård, ett personligt bemötande och bra service. En kombination som kan vara svårt att tillgodose på en större klinik. All tandläkarbehandling utförs med fokus på en patient i taget. Alltid i samarbete med våra duktiga tandsköterskor och tandhygienister.

Tandläkare Mona El-Imam AB

Stängt

Tegnérgatan 311140 Stockholm
logo

Vi är en mottagning för hela familjen med mångårig erfarenhet av barn, ungdomstandvård och vuxentandvård. Vi utbildar oss kontinuerligt för att hålla oss uppdaterade samt upprätthålla en högkvalitativ vård. Vi har även ett brett kontaktnät av specialister.

Tandläkare Håkan Boström

Stängt

Danvikshemsvägen 8B13131 Nacka
logo

Välkommen till oss! Vi bedriver tandvård i en unik slottsmiljö på Danvikshem. Danvikshem ligger otroligt vackert vid Stockholms inlopp i Nacka. 10 minuters resväg med bil och 15 minuter med buss 53 från Slussen. Vi utför tandvård med modern utrustning och behandlingsmetoder. Är anslutna till Försäkringskassan och medlem i Privattandläkarna.

Tandläkare Sköldenklint AB

Stängt

Larmgatan 3439232 Kalmar
logo

Välkommen! Vår klinik ligger mitt i Kalmar vid gamla vattentornet i ljusa fräscha lokaler med toppmodern utrustning. Här möts du av välutbildad personal, som ger dig en förstklassig tandvård under avslappnande och trygga former.

Tandläkargruppen Vårgårda

Stängt

Järnvägsgatan 11A44734 Vårgårda
logo

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Som vårdutövare hos oss får du allt stöd du behöver centralt ifrån - så att du kan fokusera på de viktigaste: patienterna.

Life Tandvård

Stängt

Husbyvägen 1559175 Borensberg
logo

Vi är en ny och modern tandvårdsklinik, med erfaren personal som lägger stor fokus på dig som patient. Vår vision är att skapa en varm och trevlig miljö när du besöker oss. Vi bryr oss om dina tänder och vi guidar dig i resan till en bättre munhälsa. Vi väntar på att få hjälpa dig, göra ditt leende ännu vackrare!

Tandteamet Camilla Josbrant AB

Stängt

(5)

Prästgårdsgatan 47B94132 Piteå
logo

Välkommen till Tandteamet! Vi bedriver med omtanke, service och kvalitet, konventionell och avancerad vuxentandvård.

Kullakliniken

Stängt

Sälenvägen 1578067 Sälen
logo

Välkommen! Individanpassad tandvård för just dig och dina behov. Kullakliniken, privat tandvårdsklinik i Sälen. Vi utför allmäntandvård, implantatbehandlingar, bettreglering samt blekning. Välkomna!

Håkan & Marianne Pagels

Stängt

Malmgatan 1B24130 Eslöv

Välkommen till tandläkarna Håkan och Marianne Pagels!

RMK Dental

Stängt

Parkgatan 473435 Hallstahammar
logo

Tandvårdsteam Reka Markasz Kertesz finns på Parkgatan 4 i Hallstahammar och utför allmäntandvård av högsta kvalitet. Mottagningen ligger på 2:a våningen med tillgång till hiss från entréplan.

Tandläkare Fredrik Söderbaum

Gamla Torget 1060232 Norrköping
logo

Välkommen till oss! Vi hjälper dig att vårda ditt leende.Vår mottagning är en modern och välutrustad tandvårdsmottagning placerad mitt i Norrköping. Hos oss får du ett personligt bemötande och tandvård med hög kvalitet.

Tandläkarna Norman

Stängt

(5)

Trädgårdsgatan 645131 Uddevalla
logo

Tandvård med kvalitet och omtanke för alla åldrar. Vi hjälper dig med all slags tandvård. Tandreglering och implantatbehandling i samarbete med specialist. Vår viktigaste uppgift är att tillsammans med dig som patient skapa en god munhälsa för att bevara dina egna tänder friska.

Tandläkare Mathias Ahl

Stängt

Kungsgatan 37, 5tr11156 Stockholm
logo

Välkommen! Vi finns mitt i Stockholms city vid Hötorget. Kliniken ligger centralt i andra Hötorgshuset efter Konserthuset. Hos oss är du i centrum och delaktig i behandlingen. Vi informerar dig om din tandhälsa och vad du kan göra för att förebygga problem. Behöver du genomgå behandling ser vi till att du får den information du behöver samt veta kostnaden. Vi kallar dig sedan efter dina behov och önskemål. Vi hoppas att du kommer att trivas hos oss!

Munhälsan Perstorp

Stängt

Ingenjörsvägen 528434 Perstorp
logo

Våra behandlingarDe behandlingar som vi erbjuder är bland annat:AkuttandvårdAvtagbar tandställning (omfattande tandreglering visas för ortodontist)BarntandvårdBettskenorKron- och broterapiPanoramaröntgen (översiktsröntgen)RotfyllningarTandblekningTandfyllningTandprotes (Del- och helprotes)TandstensborttagningTanduttagningUndersökningar

Luleå Tandvård

Stängt

Köpmangatan 36B97233 Luleå

Svensson Jan

Stängt

Västra Storgatan 3429130 Kristianstad
logo

Läkarhuset, Tandläkare Sara Daniels

Stängt

(5)

Kungsgatan 4375321 Uppsala
logo

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige.Våra mottagningar finns över hela landet och kan hjälpa dig genom livets alla skeenden. Hos oss får du ett tryggt omhändertagande som genomsyras av omtanke, engagemang, förtroende och kvalitet.