Se på karta

tandreglering 

gav 4743 företag inom detta område

Tandläkarna i Centrum

Stängt

Stora södergatan 1722223 Lund
logo

Vi vårdar dina tänder i Lund. Tandläkare Sten Frostgård, Danielle Hesarod, Caroline Skog och Jesper Fjellner. Tandhygienist Anneli Lönnblad och tandsköterskor Rebecca Hedberg, Anna Gren, Louise Paradis och Josefin Stjerndorff. Vi är en mindre privat praktik, som tar emot patienter i alla åldrar.Fri barn och ungdomstandvård t.o.m. det år du fyller 23 år.

Tandläkarna Jonsson & Jonsson AB

Köpmannagatan 995234 Kalix
logo

Vagnhäradtandvård AB

Stängt

Centrumvägen 1761972 Vagnhärad
logo

Vi hjälper dig till friska och starka tänder! Kontakta din privattandläkare i Trosa. Vagnhäradtandvård AB erbjuder förutom allmäntandvård, estetisk tandvård, implantatkirugi och proteik. Vi är specialiserade på tandimplantat. Vi är anslutna till försäkringskassan och erbjuder dig som patient trygghet i enlighet med privattandläkarnas riktlinjer.

Tandläkare Anette Ljunggren

Stängt

Kyrkogatan 21E67131 Arvika
logo

DIN TANDLÄKARE I ARVIKA Vår vision är att kunna ge högkvalitativ tandvård med ett personligt omhändertagande. Vi utför alla typer av tandvård. Samarbetar med specialister när behovet finns. Vi gör även Invisalign, alltså osynliga tandställningar. Kliniken är centralt belägen och ligger i markplan. Helt nybyggd. Handikappvänlig. Det finns goda parkeringsmöjligheter alldeles utanför dörren som dessutom är gratis. Jag, Anette Ljunggren, tandläkare som har lång erfarenhet av tandvård. Min tidigare verksamhet hade jag i Läkarhuset Karlstad i drygt 25 år. Tandhygienist Stina Eriksson har även hon god erfarenhet av såväl offentlig som privat tandvård. Vår vision är att kunna ge högkvalitativ tandvård med ett personligt omhändertagande. Vi utför alla typer av tandvård. Samarbetar med specialister när behovet finns. Vi gör även Invisalign, alltså osynliga tandställningar. Kliniken är centralt belägen och ligger i markplan. Helt nybyggd. Handikappvänlig. Det finns goda parkeringsmöjligheter alldeles utanför dörren som dessutom är gratis.

Lunda Tandvård

Stängt

Botulfsgatan 222350 Lund
logo

I hjärtat av Lund med utsikt över Lundapågarna finns tandvårdsteamet på Lunda Tandvård där för dig. Vi är ett sammansvetsat och välutbildat arbetslag bestående av tandläkare, tandhygienist och tandsköterskor som kan hjälpa till med all allmäntandvård som behövs och har ett heltäckande nätverk av anförtrodda specialister vid behov.

Tandvården Strömsnäs AB

Lagastigsgatan 5928731 Strömsnäsbruk

På Tandvården Strömsnäs får du hjälp med all sorts tandvård i en trygg och trivsam miljö. Vi satsar på hög kvalitet och bra service med dig som patient i främsta rummet. Målet är en god mun- och tandhälsa livet ut.Du hittar oss i Strömsnäsbruk på Lagastigsgatan 59, varmt välkommen!

Taga Tandvård

Stängt

(5)

Köpmangatan 315171 Södertälje
logo

Taga Tandvård erbjuder förstklassig tandvård för vuxna med hög kvalitet och ett trevligt omhändertagande för vettiga priser. Vi arbetar både med allmän- och estetisk tandvård och kan bland annat erbjuda tandblekning, implantat, kirurgi, protetik och fasader. Vår tandvårdsmottagning ligger mitt i Södertäljes hjärta i nya fräscha lokaler. Här välkomnas du till tandläkarna Johni och Sulaiman

Folktandvården Sörmland

Stängt

Germundsgatan 3964434 Torshälla
logo

Specialisttandvården Eskilstuna Mälarsjukhuset

Stängt

Mälarsjukhuset 63349 Eskilstuna
logo

Folktandvården Sörmland

Stängt

Solvändan 364731 Mariefred
logo

Folktandvården

Stängt

Västra Trädgårdsgatan 4161132 Nyköping
logo

Folktandvården Sörmland

Stängt

Brunskogsgatan 763227 Eskilstuna
logo

Folktandvården Sörmland

Stängt

Finningevägen 4064540 Strängnäs
logo

Folktandvården

Stängt

Trädgårdsgatan 1C64133 Katrineholm
logo

Folktandvården

Stängt

Lohes väg 2264752 Åkers Styckebruk
logo

Välkommen till Folktandvården Sörmland AB – vi satsar friskt!

Folktandvården Sörmland AB HK

Brunnsgatan 4061132 Nyköping
logo

folktandvården

Stängt

Hälsovägen 161160 Nyköping
logo

Folktandvården Sörmland

Stängt

Storgatan 9B64330 Vingåker
logo

Folktandvården

Stängt

Siegrothsvägen 1464260 Malmköping
logo

Tandregleringen Eskilstuna

Stängt

Kungsgatan 21A63218 Eskilstuna
logo

Folktandvården

Stängt

Södra järnvägsgatan 264235 Flen
logo

Folktandvården

Stängt

Nygatan 2964635 Gnesta
logo

Folktandvården City

Stängt

Kungsgatan 4163217 Eskilstuna
logo

Folktandvården

Stängt

Tomtaklintgatan 261933 Trosa
logo

Specialisttandvården Åsidan Nyköping

Stängt

Visornas väg 461139 Nyköping
logo

Vi är länets största tandvårdsföretag med 150 000 kunder.Du hittar oss i länets samtliga kommuner.Vi lägger stor vikt vid förebyggande behandling och vi vill gärna hjälpa dig innan det händer något.