Se på karta

tandhygienistbehandling 

gav 711 företag inom detta område

Tandvillan

Västra Ringgatan 1A44133 Alingsås
logo

Vi hjälper dig att ta hand om dina tänder. Allt från den enklaste av undersökningar till lite mer komplicerade behandlingar.

Tandläkare Masoume Zarandi

Färgaregatan 944130 Alingsås
logo

Välkommen till Team Zarandi tandläkarklinik. Vårt mål är att kunna ge dig tandvård av högsta kvalitet från förebyggande vård till implantatbehandling och kosmetisk tandvård. Kontakta oss eller besök vår hemsida för mer information.

Tandläkare Elisabeth Ådén Jangenstål AB

Odengatan 8311322 Stockholm
logo

Välkommen till Tandläkare Elisabeth Ådén Jangenstål. Jag och min tandsköterska Johanna har stor erfarenhet av att ta emot tandvårdsrädda patienter och vi kan erbjuda lugnande medel.

Tandläkare Kristine Colliander

(5)

Björsaredsvägen 542471 Olofstorp
logo

Kliniken i Bergum ligger i en villa på Björsaredsvägen 5 med egen ingång till väntrum och mottagning. Jag som driver praktiken heter Kristine Colliander, legitimerad tandläkare från Göteborgs Universitet med 30 års erfarenhet som tandläkare och av att driva egen klinik. I mitt team arbetar också Linda som tandsköterska. #nl#Vi tycker om den personliga kontakten med dig som patient och drivs av att ge den bästa kvalitet på vår vård med lösningar i överenskommelse med patienten.

Pm Ingwes AB

Hotellgatan 317145 Solna
logo

Patientmottagning på Tandhygienistutbildningen

Elmetorpsvägen 1529139 Kristianstad
logo

Välkommen till Högskolan Kristianstads utbildningsklinik. På utbildningskliniken behandlas du av tandhygieniststudenter som är under handledning av lärare. Vi erbjuder reducerat pris. Alla är välkomna under förutsättning att du är över 24 år. Vi har även en specialistklinik i tandlossningssjukdomar. Remiss krävs för tid hos specialisttandläkare, specialisttaxa tillämpas. Vi är anslutna till Försäkringskassan. Välkommen att boka tid idag!

Tandhygienist Annika Johansson AB

Engelbrektsgatan 34A41137 Göteborg
logo

Välkommen till tandhygienist med lång erfarenhet av tandlossningssjukdomar och som vill ge kunskap till dig för att uppnå en god tandhälsa och vacker mun!

Tandhygienist Carina Florman

Södra torget 168131 Kristinehamn
logo

Tandhygienist i Krisitinehamn sedan 35 år tillbaka!

Vagnhäradtandvård AB

Centrumvägen 1761972 Vagnhärad
logo

Vi hjälper dig till friska och starka tänder! Kontakta din privattandläkare i Trosa. Vagnhäradtandvård AB erbjuder förutom allmäntandvård, estetisk tandvård, implantatkirugi och proteik. Vi är specialiserade på tandimplantat. Vi är anslutna till försäkringskassan och erbjuder dig som patient trygghet i enlighet med privattandläkarnas riktlinjer.

Madeleines Tandvård

Fagottgatan 2858950 Linköping
logo

Privat leg. Tandhygienist i Ullstämma, Linköping. Samarbetar med leg. tandläkare (Stångå tandklinik) och jag är ansluten till Försäkringskassan. Har digitalröntgen. Säljer munvårdsartiklar.

Tandläkare Maria Film Holmquist

Plangatan 4C81139 Sandviken
logo

Allt inom tandvård - Vi erbjuder allmäntandvård, allt från förebyggande tandvård och undersökningar till implantatbehandlingar.

CM Tandklinik

(4.2)

Nysäters gata 18631 Vallentuna
logo

Christina Malmgren DDS erbjuder framtidens tandvård redan idag. Vi ser till att alla våra patienter känner sig välkomna och trygga.All utrustning är högteknologisk och förstklassig.

Mantorp Tandklinik

Vetavägen 15B59557 Mantorp
logo

Välkommen till Mantorp Tandklinik! Vi erbjuder bland annat allmäntandvård, estetisk tandvård, implantat och laserbehandling.

Nacka Strand Dental AB

(5)

Cylindervägen 1413152 Nacka Strand
logo

Nacka Strand Dental är en nybyggd, toppmodern specialist- och allmäntandvårdsklinik centralt belägen i vackra Nacka Strand.Vi finns ca 100 meter rakt fram från Nacka Strand tunneln och ca 400 meter från Nacka Forum. Kliniken är handikappvänlig och ligger på gatunivå som gör det lätt för alla att ta sig in. Goda kommunikationer med busstrafik och möjligheter för parkering finns.

Tandläkarna i Centrum

Stora södergatan 1722223 Lund
logo

Vi vårdar dina tänder i Lund. Tandläkare Sten Frostgård och Jesper Fjellner. Tandhygienist Linda Nilsson och tandsköterskor Anna, Josefin och Carina. Vi är en mindre privat praktik, som tar emot patienter i alla åldrar.

FACEWELLNESS Sweden AB

(5)

Oskarsvägen 170214 Örebro
logo

Hos oss möter du Eva-Lotta Carlsson som är Legitimerad tandhygienist och operationssköterska inom käkkirurgi. Hon har arbetat inom hälso- och sjukvård sedan 1991. Cecilia Jinghede-Nordvall är leg. sjuksköterska, certifierad estetisk injektionsbehandlare och barnmorska, och har arbetat inom sjukvården sedan 2007. Hon utför alla estetiska injektionsbehandlingar hos oss. Det innebär att du som patient kommer träffa oss båda.

Norrtand AB - Tandläkare Gällivare

Malmbergsvägen 1C98236 Gällivare
logo

Tandklinik, tandtekniskt laboratorium.tandvård för vuxna patienter

Friska Tänder Drottninggatan AB

Drottninggatan 71A11136 Stockholm
logo

Tandvård. Tandhälsa. Tandhygienist. Tandblekning. Airflow. Tandlossning.

Folktandvården Sörmland

Germundsgatan 3964434 Torshälla
logo

Folktandvården

Västra Trädgårdsgatan 4161132 Nyköping
logo

Folktandvården Sörmland

Solvändan 364731 Mariefred
logo

Folktandvården

Nygatan 2964635 Gnesta
logo

Folktandvården City

Kungsgatan 4163217 Eskilstuna
logo

Folktandvården

Trädgårdsgatan 1C64133 Katrineholm
logo

Folktandvården Sörmland

Finningevägen 4064540 Strängnäs
logo