Se på karta
Storgatan 2064530 Strängnäs

Lifecare har 20 års arbetslivserfarenhet inom massage, kiropraktik och företagsmassage. Inom våra yrkesområden jobbar vi med en rad tjänster som laserterapi, koppning och lotorpsmetoden. Vi jobbar med och utför HLR-utbildningar ute hos kunder och i våra lokaler. Samtliga terapeuter på Lifecare är certifierade hos sitt branschförbund eller legitimerade av socialstyrelsen Vi tillhandahåller våra tjänster mot företag och privatpersoner på någon av våra mottagningar i Eskilstuna och Strängnäs.

Knäppingsborgsgatan 1860226 Norrköping

5 (3)

Kontakta oss på Massage Akademin om du har frågor om just dina besvär. Vi har väldigt erfaren personal och har nära samarbete med både Kiropraktorer, Sjukgymnast och Läkare.

Svartbäcksgatan 37B75316 Uppsala

Laserbehandlingar som verkligen hjälper. Vår behandling har hjälpt tusentals patienter. Uppsala Laser & Massage erbjuder massage-och laserbehandlingar som friskvård åt privatpersoner, idrottsföreningar och företag i Uppsalaregionen. Allt från lätt avslappnande massage till hård idrottsmassage utförs liksom triggerpunktsbehandling, rehabilitering och behandling av idrottsskador och smärttillstånd. Vi ger kunden ergonomiska råd och information om olika stretchtekniker.

Västra Storgatan 2529129 Kristianstad

Hos oss på Massage mitt i city hittar du välutbildade terapeuter som tar emot dig i en lugn och trivsam miljö. Vi ligger centralt och det finns bra parkeringsmöjligheter.

Snöbärsvägen 463348 Eskilstuna

Lifecare har 20 års arbetslivserfarenhet inom massage, kiropraktikoch företagsmassage. Inom våra yrkesområden jobbar vi med en rad tjänster som laserterapi, koppning och lotorpsmetoden.Vi jobbar med och utför HLR-utbildningar ute hos kunder och i våra lokaler.Samtliga terapeuter på Lifecare är certifierade hos sitt branschförbund eller legitimerade av socialstyrelsenVi tillhandahåller våra tjänster mot företag och privatpersoner på någon avvåra mottagningar i Eskilstuna och Strängnäs.

Södra Fogdelyckegatan 26B37436 Karlshamn

KBT Blekinge erbjuder i dag skräddasydda tjänster inom ramen för handledning, samtalsterapi och Coachsamtal.

Kornvägen 429151 Kristianstad

Under behandling väljer du om du vill vara helt tyst eller samtala. Vid behandling som kräver bar hud - Glöm inte att Du själv väljer hur mycket du vill klä av dig. Ex. får du gärna behålla bh:n på, men tänk på att bära en ryggknäppt bh. Underbyxor behålls alltid på. Har du svårt att ta dig till mig så kommer jag till dig - pris enligt överenskommelse. Förebyggande behandling är alltid att föredra. Vi behöver alla må gott så unna dig ofta kärleksfull & friskvårdande beröring.

Brunnsgatan 141312 Göteborg

Studio Aroma utför medicinska och estetiska behandlingar i synergi med naturen och människan. Det är vad vi kallar ”resultatinriktad hudvård och kroppsvård” med gott samvete.

Kanalgatan 3-555322 Jönköping

Du har bara en kropp var rädd om den. Dina muskler och din hjärna behöver växelvis vila och aktiveras.Genom en behandling får du det just din kropp behöver, samt råd och tips på det du vill veta.Du är i trygga händer hos mig som massageterapeut, undersköterska och behandlingspedagog.

Teatergatan 1941135 Göteborg

4.84 (81)

Studio Aroma utför medicinska och estetiska behandlingar i synergi med naturen och människan. Det är vad vi kallar ”resultatinriktad hudvård och kroppsvård” med gott samvete.

Andra Avenyen 528131 Hässleholm

Vi anpassar alla behandlingar efter dina önskemål eller specifika besvär. Det är du som bestämmer om du vill ha en mer djupgående behandlande massage eller en mer avslappnande massage för att lösa upp muskelspänningar och öka blodcirkulationen. Hjärtligt Välkommen!

Bråtenvägen 3470375 Örebro

På WidehammarPraktiken träffar du Magnus och Johanna Widehammar - i friskvårdens tjänst sedan 2004. Vi har arbetat med den schweiziska metoden AtlasPROfilax i Örebro sedan 2010. Förutom atlaskorrigering kan du boka behandlande massage och avstressande Taktil Stimulering hos oss. Vi ger även kurser i Mindfulness, både i grupp och enskilt. Det är vår sanna glädje att få göra livet ljusare för våra kunder.

Tingvallagatan 1965225 Karlstad

3.9 (10)

Vi vill värna om människa och natur, utan att behöva tumma på slutresultatet i vårt arbete. Vi vill uppvisa högsta kvalité i våra behandlingar utan parabener, silikoner, nanopartiklar, mineraloljor, parfymer och cancerogena ämnen. På vår hemsida hittar du även vår webshop.

Höstvägen 797633 Luleå

Varmt välkommen till salongen med en hemtrevlig och lugnmiljö. Jag Jessica som äger salongen vill ge dig en helhetsupplevelse när du klipper ditt hår hos mig, jag tvättar gärna ditt hår och bjuder en härlig huvudmassage. Jag erbjuder även Reiki healing, avslappnande helkroppsmassage, friskvård, medial vägledning och PlasmaPen behandlingar. Varmt välkommen till mig!

Vildapelvägen 1829472 Sölvesborg

Jag som driver JILA 4 goodlife heter Jill Lagerqvist och är diplomerad massör i svensk klassisk massage och SPA-terapeut Jag är också ansiktszon- och Japansk Liftingterapeut - originalmetoderna från Lone Sorensen, Köpenhamn.Jag erbjuder resultatinriktade behandlingar för ansikte och kropp med Face & Body Beauty E multimaskin - Lipo/dermamassage för kroppen och Diamantslipning för ansikte.

Greby NOLGÅRDEN54998 Väring

Är dina fötter slitna och trötta eller känner du dig stressad? Unna dig själv och din kropp en stund ute vid natursköna och vackra miljön i Greby, här kan du njuta av medicinsk fotvård, fotmassage, taktil massage som är en lugn och ro behandling samt benvaxning för den som vill. Bilen parkerar du alldeles bredvid enkelt och bekvämt.

Väländarundan 513793 Tungelsta

En glad massör sen 30 år tillbaka med coach utbildning .Jag utbildade mig till massör när jag jobbade med människor medfunktionsnedsättning och i äldrevården på 90 talet. Där såg jag behovet och vad massage faktiskt hjälper till med.Har sen utbildat mig mer inriktat och även i hund massage vilket är väldigt givande.Samtalscoach är något jag drömt om, så det blev nästa utbildning.Det är en sån glädje att kunna stötta människor och kunna coacha i olika livssituationer.

Bankgatan 4A23531 Vellinge

Vi hälsar dig varmt välkommen till våra meditations- och yogagrupper, kurser och ayurvedisk hälso- och livsstilsrådgivning, föredrag och inte minst helande och avstressande behandlingar hos husets duktiga terapeuter. Här kan du upptäcka sidor av dig själv som du knappt kunnat föreställa dig. Få nya idéer till att blomstra och lägg uttjänta mönster och beteenden bakom dig. Vi är en mötesplats för öppna sinnen och hjärtan, och helt utan anknytning till vare sig religion eller gurus.

Kornettvägen 1635245 Växjö

Alla behandlingar anpassas efter dina önskemål eller specifika besvär. Du bestämmer själv om du vill ha en mer djupgående behandlande massage eller en mer avslappnande massage för att lösa upp muskelspänningar och öka blodcirkulationen. Välkommen!

Gunnarskogs gränd 767131 Arvika

Arvika Rehab AB bildades 1991 och har huvudsakligen varit inriktat på sjukgymnastik / fysioterapi, ortopedisk manuell terapi och rehabiliterande träning.

Industrigatan 1046238 Vänersborg

Blixthälsa har funnits sedan 1995 och startades av Annika Blixt, då nyutexaminerad hälsovetare vid Hälsohögskolan i Vänersborg. Idag finns Blixthälsa beläget i aktivitetshuset Fregatten på Vassbotten i Vänersborg. Vi erbjuder tjänster och utbud inom hälsa och friskvård, som bygger på att tillvarata människors egna resurser. Skapa ett personligt och engagerat möte för att stärka utveckling och förändring samt öka hälsomedvetandet.

Kornvägen 677634 Hedemora

Jag är Diplomerad Massör i Finsk klassisk massage.Hel- och halvkroppsmassage , Ryggmassage och olika Spa- massage, Heta Stenar, Fibromyalgi, Arom/Chokladmassage. Har även Fot o benmassage.Har lokal med Massagebutik, försäljning av massage- och hudvårdsprodukter. Har hård massage och lagom massage för avkoppling. Massage mot mycket värk och stress.Beställningar på sms, mobil, messenger eller , till min e-post. kontakt : www.massagen5.webnode.se

Sunnanväg 14S22226 Lund

JANAH MASSAGE erbjuder sedan 2007 individuellt anpassad friskvård i form av massage-behandling. Jag heter Soviana och är Certifierad Medicinsk Massageterapeut sedan 2007, då jag också startade min verksamhet i Janah Massage.

Gustavavägen 8117831 Ekerö

Kroppen är den enda plats där du kommer att tillbringa resten av ditt liv. Ta väl hand om den.