Se på karta

taksanering 

gav 8 företag inom detta område

Specialrengöringar på Gotland

Stängt

Hyvelgatan 1262141 Visby
logo

Vi på Specialrengöringar Gotland hjälper kunder när de stöter på olika rengöringsproblem. Det kan handla om sanering efter fåglar, fasadtvätt, sopkärlstvätt eller avlopps- eller mögelsanering. Vi fokuserar på olika sorters specialrengöringar. Vi levererar alltid den bästa kvalitén på arbeten som utförs. Vi kan lova att du som kund kommer att bli nöjd. Kontakta oss redan idag.

JTP Service AB

Sikforsvägen 871234 Hällefors

Vi erbjuder våra kunder anpassade lösningar och inget jobb är för stort eller för litet för oss! Hos oss kan du hyra skylift och vi har även jour! Vi jobbar även med avloppsrensning, avloppsspolning och högtrycksspolning med hetvatten, rörinspektion, rörfilmning och tv-inspektion. Med lång erfarenhet och stor kunskap ger vi den bästa servicen. Kontakta oss för mer information!

Örebro Bygg & Sanering AB

Osmundsgatan 70363 Örebro
logo

Örebro Bygg och Sanering. Vi utför asbestsanering i industrilokaler, fastigheter och villor. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner. Arbetsspecialisten som utför saneringar och miljövård. Vänd dig till oss - inte störst men vi bryr oss!

Kongahälla Spolservice

Pilegårdsgatan 24B41877 Göteborg

Jannes Tankservice AB

Arnäsvägen 6289155 Arnäsvall

Petrol Trading AB

Brännoljegatan 641834 Göteborg

J D Cisternkontroll AB

(5)

Skaldvägen 2318770 Täby

Allspol, AB

Låsbomsgatan 658941 Linköping