Om Taco Bar Stationsgallerian

Taco Bar finns från Luleå i norr till Malmö i söder. Med en meny full av olika texmex-rätter kan lunchen, middagen eller AWn inte bli mer än lyckad! För den på språng kan man såklart få med sig maten som takeaway och vill man inte lämna hemmet går det att få sin beställning ända fram till dörren med hemkörning. Planerar ni fest så kan ni dessutom abonnera en Taco Bar eller beställa catering från oss så man får hem godsaker för sällskap mellan 10-200 personer. Välkommen att kontakta din restaurang för information om hur vi kan skräddarsy ditt evenemang. För mer information besök vår hemsida.

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Taco Bar Stationsgallerian, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

O

Oskar Ekholm

moreThanAYearAgo

Beställde en burrito grande, det man fick var en torr smaklös "burrito" bestående av ett par gram köttfärs i en tunnbrödrulle (var faktiskt mer bröd än innehåll), till det fick man 6 nachochips och guacamole till en kostnad av 89 kr! Helt klart sämsta burriton jag någonsin ätit :(

Less

moreThanAYearAgo

Jag var där för ett tag sedan och ville prova deras nya soft taco-meny. Tyvärr blev jag besviken.

Personalen visste inte själv vad de hade på menyn och när jag kom hem och skulle börja äta insåg jag att jag hade betalat 98:- för 4 stycken minimala tacos samt att de hade inte skickat med nachosen, salsan eller guacamolen som skulle ingå i menyn.

Det enda som uppvägde att de inte fick endast en stjärna är att tacona var goda.

lm

moreThanAYearAgo

Åt på det nya stället. Åt en tacotallrik som var väldigt liten på gränsen till minimal. Frågade personalen innan jag gick vad de rekommenderade för mat till någon hungrig och följde deras råd till de som take away. Fick förslag att köpa två olika rätter från menyn. Nästan 200kr förutom det jag åt och sambon blev inte ens mätt. Ska tilläggas att vi båda är normalstora i maten. Kommer tyvärr inte att ge stället en andra chans. Grymt snopet.