Se på karta
Folkungagatan 1041102 Göteborg

Vi vill med några exempel på vanligt förekommande begravningar, visa vad som ofta ingår när vi anordnar en begravning i Göteborg med omnejd. Se hela vårt sortiment av kistor och urnor på vår hemsida. Kontakta oss för mer information om våra begravningskostnader.

Första långgatan 841303 Göteborg

Vi stöttar dig, och ordnar det praktiska på dina villkor! Som den lokala begravningsbyrå vi är, har vi en stark förankring bland människor i stadsdelarna kring oss. Vi har goda kontakter med församlingar, myndigheter och företag som involveras vid en begravning.

Esplanaden 1476145 Norrtälje

På Väddö Begravningsbyrå gör vi vårt yttersta för att utforma begravningen som Du önskar. Vi är en personlig och familjeägd begravningsbyrå med lång erfarenhet inom begravning, juridik och gravsten. Kompetens finns att skapa rum för farväl, oavsett religion, kultur eller livsåskådning. Låt oss hjälpa att ta ett stilla, sista farväl.

Långgatan 964730 Mariefred

Med omtanke och värme när det som mest behövs. Auktoriserad av SBF. Jour Dygnet Runt. Välkommen att ringa oss!

Strandgatan 285231 Sundsvall

Välkommen till Thomas Anderssons Begravningsbyrå! Vi är din auktoriserade begravningsbyrå, belägen mitt i centrala Sundsvall. Vi har jour dygnet runt och kan ordna med såväl digitala som personliga möten i våra lokaler. Med all tänkbar kompetens tar vi hand om begravningar och juridiska frågor med omtanke och professionalism i minsta detalj.

Görsjövägen 2B68333 Hagfors

Vi har en bred tryckeriverksamhet - vi trycker det du behöver samt ordnar kopiering, färgkopiering, laminering m.m.

Kristinehemsvägen 228139 Hässleholm

Förlusten av en nära anhörig eller vän hör till de svåraste upplevelserna i livet. Det är då vi vill finnas till hands för att med omsorg i minsta detalj hjälpa till med allt det som måste ordnas. Vår viktigaste uppgift är att allt arrangeras enligt dina önskemål - före, under och efter begravningen. Att vi är en av Sveriges auktoriserade begravningsbyråer kan du se som en extra trygghet.

Nybrogatan 3411439 Stockholm

3 (4)

Fuji Foto Center Östermalm är en genuin foto-butik med egen filmframkallning samt ett stort urval av ramar och fotoalbum. Drop-in fotografering för alla typer av ID-kort, visum och utländska passbilder.

Kungsgatan 3144730 Vårgårda

Välkommen till din trygga begravningsbyrå i Uddevalla och Vårgårda. Den personliga begravningsbyrån med trygghet, kvalitet och personlig omtanke. Vi är en erfaren begravningsbyrå vars verksamhet omfattar i huvudsak fyra områden: begravningar, gravgårdar, juridik samt förvaltning och magasinering av dödsbon. Utöver det erbjuder vi även försäljning av gravvaser och lyktor.

Ångermannagatan 15516265 Vällingby

Vi är en fotobutik i Vällingby centrum som hjälper er att framkalla bilder, filmer, göra förstorningar, digitalisera era gamla videoband, smalfilm och dia bilder. Vi också hjälper till att göra ID och körkortsfoto, utländska passbilder och vi säljer film, ramar och album. För ytterligare information kolla vår hemsida.

Vesslevägen 6G45154 Uddevalla

Välkommen till din trygga begravningsbyrå i Uddevalla och Vårgårda. Den personliga begravningsbyrån med trygghet, kvalitet och personlig omtanke. Vi är en erfaren begravningsbyrå vars verksamhet omfattar i huvudsak fyra områden: begravningar, gravgårdar, juridik samt förvaltning och magasinering av dödsbon. Utöver det erbjuder vi även försäljning av gravvaser och lyktor.

Storgatan 6238337 Mönsterås

Vi finns för dig!Vi har kontor i Mönsterås och Högsby men är verksamma i hela Kalmar län. Med hjärta och omtanke hjälper vi dig i en svår stund när en närstående gått bort.

Hisingsgatan 2541704 Göteborg

Som anhörig ska begravningsbyråer vara en hjälpande, stöttande hand, och ni kan alltid känna er trygga i våra händer.

Sannaplan 641473 Göteborg

Välkomna till Västra Stenhuggeriet!Vi erbjuder högklassig service och kvalité, med riktigt bra leveranstider.

Redbergsvägen 2041665 Göteborg

Som anhörig ska begravningsbyråer vara en hjälpande, stöttande hand, och ni kan alltid känna er trygga i våra händer.

Storgatan 2326530 Åstorp

Ni får alltid en skriftlig dokumentation och prisuppgift med datum och kostnader. Vi är auktoriserade av SBF.

Storgatan 2226337 Höganäs

Ni får alltid en skriftlig dokumentation och prisuppgift med datum och kostnader. Vi är auktoriserade av SBF.

Radarvägen 718361 Täby

Att ta farväl av någon nära och kär är en betungande situation att ställas inför och mycket praktiskt behöver ordnas med.Vi på Silverstadens Begravningsbyrå gör vårt yttersta för att utforma begravningen som du önskar. Att du känner dig trygg med arrangemanget och nöjd med resultatet. Vi är en personlig och familjeägd begravningsbyrå med lång erfarenhet inom begravning, juridik och gravstenar.Du är välkommen att anlita oss i stort som smått, ditt förtroende förvaltar vi med omsorg.

Drottninggatan 8237438 Karlshamn

Välkommen till Bildbutiken! Oss hittar du mitt i Karlshamn, och vi hjälper privatpersoner, företag och professionella fotografer att framkalla bilder både analoga och digitalt. Vi säljer och tillverkar ramar efter önskade mått, printar storformat, affischer, canvas, studentplakat. Scannar in foton och gör dina gamla bilder som nya. Vi hjälper dig även att ta körkortsbilder, familjefoton och nyfödda. Allt detta och mycket mer

Farstaplan 2512347 Farsta

2.5 (6)

Pass-/id-/körkortsfoto, digital och analog fotoframkallning, canvas, förstoringar, kameratillbehör, album och ramar, fototryck.

Renstiernas gata 1611628 Stockholm

Vi erbjuder allt från traditionella produkter till nya digitala produkter. Även studentplakat, inbjudningkort och tackkort.

Kåsta skola64391 Vingåker

Välkomna hit på ett besök!Eftersom lokalen tidigare har varit en skola så kommer det ibland in personer som har anknytning. Det kan vara en ahörig till någon elev eller faktiskt elever själva.Vi välkomnar er som vill veta mer om oss och vår verksamhet, välkommen in.

Viktoriagatan 268230 Filipstad

5 (3)

Välkommen till Bergslagens Begravningsbyrå. Ett familjeföretag med lång erfarenhet inom begravningsbranschen. Vi anser att det är väldigt viktigt att du blir bemött på ett varsamt och varmt sätt när du mist en nära anhörig eller vän. En begravning är något man kommer att minnas. Vår uppgift är att hjälpa dig genom allt som har med ett dödsfall att göra, och att göra begravningen till ett så ljust minne som möjligt.

Kengisgatan 1A98431 Pajala

Pajala Begravningsbyrå är en väletablerad byrå som funnits i över 100 år! Vi hjälper dig med allt från arrangemang av begravning och minnesstunder till kistor och transporter. Vi planerar det speciella ögonblicket tillsammans med dig och efter dina önskemål. Varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller mail!

Säljarevägen 170236 Örebro

Välkommen till Korthuset! Vi är störst i stan på framkallning, förstoring och tryck! Vi har allt för alla högtider så som Påsk, Morsdag, Student/Examen, Nationaldag, Halloween, Advent, Lucia och Jul. Vi erbjuder även banderoller, kort, inbjudningskort, tackkort, id-kort, presenter, festprylar/party och kontorsmaterial. Välkomna.