Om företaget

Euroflorist - skicka blommor och presenter med leverans idag. Vi har ett brett utbud av krukväxter och snittblommor.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-604 60...
Adress

Farsta torg 2

12347 Farsta

Hemsida och e-postGå till hemsida

Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Euroflorist - skicka blommor och presenter med leverans idag. Vi har ett brett utbud av krukväxter och snittblommor.

Rosor

Att skicka rosor kan aldrig bli fel. Rosor är en av de viktigaste och mest uppskattade blommorna genom historien. Rosor lär finnas i över 30 000 varianter, eftersom de har odlats under lång tid av olika människor i olika kulturer. Vi har ett urval av rosbuketter som passar alla tillfällen .

Plantor

Våra planteringar är designade med inspiration från olika naturliga miljöer. En blomsteräng, en tropisk djungel eller en oas i öknen? Vi har planteringar som passar varje tillfälle och humör. Låt naturens skönhet komma in i någons hem. Skicka en av våra vackra planteringar idag.

Bröllop

Ett bröllop är inte komplett utan en fantastisk bukett dagen till ära. Skicka en bukett från vår bröllopskollektion och lyckönska de nygifta med ett blombud. Vi kan leverera till festen, hemmet eller varför inte till hotellrummet på deras bröllopssemester. Blommor med din hälsning blir en fin och personlig bröllopspresent.

Begravning

Hos Euroflorist kan du välja begravningsblommor i lugn och ro. Gör din beställning enkelt och tryggt i vår blomsterbutik på nätet. I mer än 30 år har våra florister skapat begravningsblommor, sorgbuketter, begravningskransar och sorgdekorationer med stor omsorg. Blommor till begravning är viktiga och vi vill göra valet så meningsfullt och så enkelt som möjligt för dig. När du beställer begravningsblommor hos Euroflorist levererar vi dom direkt till begravningen i tid innan begravningen startar. Vill du ha ett textat band med dina blommor kan du beställa det tillsammans med blommorna. Om du inte beställer ett band följer ett kort med blommorna med din hälsning. Vill du ha hjälp med vilka begravningsblommor du ska beställa gör vi gärna det. Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig på telefon eller via mail.

Skicka blommor utomlands

Med Euroflorist kan du skicka blommor utomlands på ett enkelt och smidigt sätt. Vi hjälper dig att uppvakta någon i en helt annan del av världen.

Välj bara det land du vill skicka blommor till i listan nedan. Du kommer sedan automatiskt till det landets sortiment, där du väljer en passande bukett. Det är lika enkelt att skicka blommor till utlandet som inrikes. Finns inte ditt land med i listan nedan kan du också kontakta kundservice så hjälper vid dig.

Omdömen

J

Jane Melander

Mer än ett år sedan

Mycket trevlig och tillmötesgående personal, som försöker hjälpa en att pyssla ihop buketter m m.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

T-Blommor AB

Omsättning

12 392 tkr

Vinstmarginal

3.40 %

Anställda

11

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från T-Blommor AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

T-Blommor Aktiebolag

Org.nr:

5560862020

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47761 Blomster- och trädgårdsvaruhandel

81300 Företag för skötsel och underhåll av grönytor

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

25.01.1963

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 5
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

086046040

08-604 60 40

086-04 60 40

0860-460 40