Om T-Blommor AB

Euroflorist - skicka blommor och presenter med leverans idag. Vi har ett brett utbud av krukväxter och snittblommor.

Rosor

Att skicka rosor kan aldrig bli fel. Rosor är en av de viktigaste och mest uppskattade blommorna genom historien. Rosor lär finnas i över 30 000 varianter, eftersom de har odlats under lång tid av olika människor i olika kulturer. Vi har ett urval av rosbuketter som passar alla tillfällen .

Plantor

Våra planteringar är designade med inspiration från olika naturliga miljöer. En blomsteräng, en tropisk djungel eller en oas i öknen? Vi har planteringar som passar varje tillfälle och humör. Låt naturens skönhet komma in i någons hem. Skicka en av våra vackra planteringar idag.

Bröllop

Ett bröllop är inte komplett utan en fantastisk bukett dagen till ära. Skicka en bukett från vår bröllopskollektion och lyckönska de nygifta med ett blombud. Vi kan leverera till festen, hemmet eller varför inte till hotellrummet på deras bröllopssemester. Blommor med din hälsning blir en fin och personlig bröllopspresent.

Begravning

Hos Euroflorist kan du välja begravningsblommor i lugn och ro. Gör din beställning enkelt och tryggt i vår blomsterbutik på nätet. I mer än 30 år har våra florister skapat begravningsblommor, sorgbuketter, begravningskransar och sorgdekorationer med stor omsorg. Blommor till begravning är viktiga och vi vill göra valet så meningsfullt och så enkelt som möjligt för dig. När du beställer begravningsblommor hos Euroflorist levererar vi dom direkt till begravningen i tid innan begravningen startar. Vill du ha ett textat band med dina blommor kan du beställa det tillsammans med blommorna. Om du inte beställer ett band följer ett kort med blommorna med din hälsning. Vill du ha hjälp med vilka begravningsblommor du ska beställa gör vi gärna det. Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig på telefon eller via mail.

Skicka blommor utomlands

Med Euroflorist kan du skicka blommor utomlands på ett enkelt och smidigt sätt. Vi hjälper dig att uppvakta någon i en helt annan del av världen.

Välj bara det land du vill skicka blommor till i listan nedan. Du kommer sedan automatiskt till det landets sortiment, där du väljer en passande bukett. Det är lika enkelt att skicka blommor till utlandet som inrikes. Finns inte ditt land med i listan nedan kan du också kontakta kundservice så hjälper vid dig.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • T-Blommor AB Blommor, Stockholm - 1
  • T-Blommor AB Blommor, Stockholm - 2
  • T-Blommor AB Blommor, Stockholm - 3
  • T-Blommor AB Blommor, Stockholm - 4
  • T-Blommor AB Blommor, Stockholm - 5
  • T-Blommor AB Blommor, Stockholm - 6
  • T-Blommor AB Blommor, Stockholm - 7
  • T-Blommor AB Blommor, Stockholm - 8
  • T-Blommor AB Blommor, Stockholm - 9
  • T-Blommor AB Blommor, Stockholm - 10

T-Blommor AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

T-Blommor Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

25.01.1963

Org.nr:

5560862020

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

10000 - 19999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47761 Specialiserad butikshandel med blommor och andra växter, frön och gödselmedel, 81300 Skötsel och underhåll av grönytor

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Ulf Mathias Svensson

Verkställande direktör

Ulf Mathias Svensson

Ledamot

Ulla Alice Kristin Svensson

Ledamot

Ulf Mathias Svensson

Suppleant

Ulf Börje Gustaf Svensson

Revisor

Personuppgift Skyddad

Finansiell information

Omsättning

12 309 tkr

Vinstmarginal

−0,1 %

Anställda

12