Om Tält Och Montage AB

Tält & Montage grundades 1995 med en anställd och endast en produkt. Åren har gått, produkterna har blivit fler, personalstyrkan har utökats, och nu 20 år senare är vi en av Sveriges största uthyrare av produkter för event och fest. #nl# #nl#Vi utgår från Skara men vi har hela Sverige som arbetsfält. För att kunna leverera en helhetslösning har vi egna montörer, montageledare och tälttekniker. Dessa har erfarenheten och kunskapen för att på ett snabbt och säkert sätt montera vår utrustning.

Välkommen till ett av Sveriges bredaste sortiment.

Vi har idag mer än 20 års erfarenhet av uthyrning av evenemangsmaterial såsom tält, möbler, golv, scen samt detaljerna som sätter guldkant på evenemanget. Vi har kunskap och kapacitet för såväl bröllop, idrottsevenemang, mässor och festivaler. Evenemanget som helhet är vårt område, och vi är kända för vår noggranhet och känsla för kvalité.

Under vårt tak finns Sveriges bredaste sortiment av evenemangsmaterial och vi kan leverera en helhetslösning. Hos oss finns det inga standardlösningar, vi anser att varje kund är unik. Det är därför alla kunder är lika viktiga hos oss. Vare sig det gäller en hemmafest för 50 personer eller en bolagsstämma för 4000 personer. Vi finns i Skara men har hela Sverige som arbetsfält.

Välkomna att kontakta oss för en skräddarsydd lösning!

Produkter för Bygg & Industri

Vi erbjuder även lösningar för företag i form av lagerhallar, tält under byggarbeten eller andra tillfällen som kräver en enkel och flexibel lösning. Vi skräddarsyr lösningar efter era behov och brukar kunna lösa det mesta. Kontakta oss!

Personal & Tjänster

Behöver ni hjälp?

Vi hyr ut extrapersonal för både små och stora uppdrag. Vi har kompetens inom bl.a.:

-Körkort för lastbil (C, CE, YKB)

-Körkort för truck och saxlift

-Byggställningskort

-Bär- och flytthjälp

-Logistiklösningar

-Lagerarbete

-Snöröjning

-Grovstädning

-Trädgårdsarbete

m.m.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Tälttvätt

Vi kan hjälpa dig med kapelltvätt och tälttvätt. Vår tvättmaskin är framtagen speciellt för rengöring av PVC och används av en mängd tältuthyrningsföretag runt om i världen. När vi tvättar rengörs hela duken, även kedjelisten och eventuella gummiband. Vår maskin klarar av att tvätta dukar i alla möjliga former, även takdukar till topptält. Dessa brukar annars ofta få tvättas för hand.

Hur går det till?

Du skickar dina dukar till oss i Skara. Vi tvättar duken på ett skonsamt sätt i låga temperaturer med miljövänliga tvättmedel. Därefter torkar vi tälten genom avfuktning och när de skickas tillbaka till dig är de torra, ihopvikta och klara för uthyrning eller förvaring.

Vad kostar det?

Kostnaden för tvätt av tält är 15:-/kvm exkl. moms. Tvätt av specialdukar debiteras med ett fast pris, t.ex. tak till topptält 5x5 m 750:-/st exkl. moms.

Vill du veta mer om våra tjänster inom kapelltvätt och tälttvätt, samt få prisuppgift - kontakta oss gärna!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Tält Och Montage AB Uthyrning, Skara - 1
  • Tält Och Montage AB Uthyrning, Skara - 2
  • Tält Och Montage AB Uthyrning, Skara - 3
  • Tält Och Montage AB Uthyrning, Skara - 4
  • Tält Och Montage AB Uthyrning, Skara - 5

Tält Och Montage AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSkara Tält och Montage AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande11.01.1983
Org.nr:5562239219
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital120000
Omsättn.intervall10000 - 19999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch77290 Uthyrning och leasing av andra hushållsartiklar och varor för personligt bruk, 68202 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade industrilokaler

Exekutiva befattningar/Administration

Karl Joakim WahlströmLedamot
Lena Birgitta AnderssonSuppleant
Sven Robert Fredrik SvenssonHuvudansvarig revisor

Möjliga telefonnummerformat

05111353905-111 35 39051-11 35 390511-135 39