Om Svensk Stubbfräsning / 020-STUBBE

Vi kan hjälpa er att ta bort stubbar på skärgårdsöar, golfbanor och kyrkogårdar, utmed vägar och spår, i trädgårdar och i parker. Vår strävan är att vara en bra samarbetspartner för både stora och små beställare och bland våra kunder finns privatpersoner, kommuner, markskötsel, entreprenad, fastighets och byggbolag tillsammans med arborister, trädgårdsmästare och statliga verk. Hos oss på Svensk Stubbfräsning i Stockholm kan du känna dig trygg, vi hjälper dig att ta bort stubbar oavsett var.

Vi värnar om miljön

En av våra målsättningar utöver att fräsa ner dina stubbar är att värna om miljön och arbeta så miljösmart som möjligt med stubbfräs i Stockholm. Det gör vi bland annat genom att använda biologiskt nedbrytbara oljor till våra sågkedjor och till hydrauliken.

Samtliga fordon och större maskiner körs på miljödiesel, vi minimerar tomgångskörningen och använder Aspen miljöbensin till våra småmaskiner. Vi strävar efter att våra maskiner skall hålla låga bullernivåer.

Ofta kan vi lämna offert till kund genom digitala bilder ifrån kunden istället för ett kundbesök, i dessa fall har både vi och kunden bidragit till att avstå från onödiga transporter.

Vi källsorterar vårt eget avfall och försöker så långt det är möjligt att arbetsplanera geografiskt för att minska belastningen på miljön. I de fall vi misslyckas med detta klimatkompenserar vi via Tricorona.

Stubbfliset som blir kvar efter stubbarna från stubbfräsningen kan med fördel användas i rabatter

Alternativet till stubbfräsning är att gräva upp stubben och transportera stubben till deponi. Detta arbetssätt belastar oftast både miljön och kostnaden på ett negativt sätt.

Vi försöker i det längsta att arbetsplanera geografiskt. Därför hjälper vi er normalt inom ett par dagar med er stubborttagning i Stockholm.

Vänligen markera stubbarna som vi skall ta bort med tex. plastpåse, plastband eller märkfärg och se till att vi kommer fram med våra maskiner, normalt räcker det med 90 cm bredd. Hos andra kunder har vi bland annat rullat genom grannens tomt, lyft in maskinen med kran och helikopter, detta behöver vi självklart planera in i förväg.

Det är bra om stubben är frilagd 2-3 dm runt om, men är friläggningen bred och djup blir det svårare att komma åt stubben, självklart löser vi det i allafall, men det är tyvärr inte till någon hjälp. När stubben är bortfräst återstår endast flis samt ett hål. Hålet fyller ni med jord och rullar ut eller sår gräs. Självklart kan ni även beställa denna tjänst av oss om ni så önskar.

Våra medarbetare är kunninga på området och företaget är försäkrat för denna typ av arbeten.

Vi vågar påstå att vi på Svensk Stubbfräsning är lite av experter på att ta bort stubbar i Stockholms skärgård

Det är resultatet av att vi med vårt kunnande samarbetar med tillförlitliga, flexibla och kompetenta skärgårdsföretag. Vi förflyttar oss i skärgården med allt i från 8 knops pråm, 30 knops transportbåt till helikopter. Valet av transportmedel beror på geografisk plats, typ av arbete samt vad som krävs i form av eventuella fyllnadsmassor och andra maskiner tex. dumper och grävmaskin. Sandhamn, Möja, Utö, Svartsö är några av de större öar vi har besökt. Prata ihop er med grannarna för att dela på transportkostnaden, oftast är själva stubbfräsningen på plats den billigare delen. Har ni något annat som skall fraktas ut till ön kanske det går att samköra med att ta bort dina skärgårdsstubbar…

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Svensk Stubbfräsning / 020-STUBBE Trädfällning, trädvård, Stockholm - 1
  • Svensk Stubbfräsning / 020-STUBBE Trädfällning, trädvård, Stockholm - 2
  • Svensk Stubbfräsning / 020-STUBBE Trädfällning, trädvård, Stockholm - 3
  • Svensk Stubbfräsning / 020-STUBBE Trädfällning, trädvård, Stockholm - 4
  • Svensk Stubbfräsning / 020-STUBBE Trädfällning, trädvård, Stockholm - 5
  • Svensk Stubbfräsning / 020-STUBBE Trädfällning, trädvård, Stockholm - 6

Svensk Stubbfräsning / 020-STUBBE, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnReaction AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande10.07.2002
Org.nr:5566307129
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall1500 - 2999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch81300 Skötsel och underhåll av grönytor, 50302 Icke reguljär sjötrafik på inre vattenvägar av passagerare

Exekutiva befattningar/Administration

Lars Rickard EngqvistLedamot
Hillevi Renée EngqvistSuppleant
Bo Christer ErikssonRevisor

Omdömen om Svensk Stubbfräsning / 020-STUBBE

Lodzia NaryKiecka

mer än ett år sedan

Killen som kom kändes proffsig och lämnade platsen snygg och prydlig

Fällar'n

mer än ett år sedan

Jag kan bekräfta att dom lyckades genomföra ett lyckat jobb hos oss. Snabbt & säkert

Anna & Carl i Bromma

mer än ett år sedan

Vi såg stubbfräsarbilen i området en eftermiddag när vi var på väg hem, frågade om dom kunde hjälpa oss. Just nu hann dom inte, men inom nårga dagar var våra stubbar borta. Vi bjöd han som körde maskinen på en kopp kaffe, han var så trevlig

Per/ Lisa

mer än ett år sedan

Vi fick snabb kontakt, fri offert, jobbet utfört efter en vecka. Vi är supernöjda! Kan vara tur, men det bör vara genomgående då dom endast gör stubbfräsning.

Möjliga telefonnummerformat

02078822302-078 82 23020-78 82 230207-882 23