Om Svens Sjukgymnastik AB

Välkommen till Svens Sjukgymnastik. Jag arbetar som Leg. sjukgymnast/Fysioterapeut är klinisk specialist i Ortopedisk Manuell Terapi, har examen i OMT steg III, Idrottsmedicin, elektroterapi, stötvågsbehandling och Kinesiologitejpning.Pt är alltid i fokus hos oss och din hälsa är vårt mål.Välkommen

Kortvågsbehandling

Skanlab Therapy™ är en behandlingsapparat, som utvecklades 1988 i Norge och som baseras på kondensatorfältmetoden. Apparaten skapar ett högfrekvent växelströmsfält på 500 kHz (långvågsdiatermi), i vilket patienten är en del av kondensatorn under behandlingen.

Skanlab Therapy™ skapar en optimal, lokal och djup värme, som omedelbart ökar den lokala cirkulationen, lindrar smärtan, förbättrar vävnadens elasticitet och därmed förbättrar rörligheten.

Kinesiotape / Tejpkurser

Välkomna skall ni vara om ni vill vara med på våra tejpkurser i kinesiotaping. Du behöver inte ha några förkunskaper, utan vi anpassar kurserna efter era kunskaper.

Här är alla välkomna både utbildad personal och ni som vill ha det vi kallar egenvård, att man kan hjälpa varandra hemma eller hos vänner.

Sjukgymnastik / Vad är OMT?

Ortopedisk manuell terapi (OMT) är ett specialistområde inom sjukgymnastiken där man arbetar med undersökning, behandling och förebyggande av smärta i rygg, leder, muskler och nerver.

Ortopedisk Manuell Terapi är ett specialist- område inom karaktärsämnet sjukgymnastik (fysioterapi). Utgående från en helhetssyn görs en analys av patientens sjukhistoria, smärt- och funktionsstatus, vari ingår manuellt utförd undersökning av leder, muskler och nerver i rygg och extremiteter.

Svens Sjukgymnastik ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Svens Sjukgymnastik AB Friskvård, hälsovård, Kalmar - 1
  • Svens Sjukgymnastik AB Friskvård, hälsovård, Kalmar - 2
  • Svens Sjukgymnastik AB Friskvård, hälsovård, Kalmar - 3
  • Svens Sjukgymnastik AB Friskvård, hälsovård, Kalmar - 4
  • Svens Sjukgymnastik AB Friskvård, hälsovård, Kalmar - 5

Svens Sjukgymnastik AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Svens Sjukgymnastik AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

01.08.2011

Org.nr:

5568602758

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

1000 - 1499

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

86905 Fysioterapeutisk verksamhet o.d., 47641 Specialiserad butikshandel med sport- och fritidsartiklar utom cyklar och båtar

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Sven Kristian Sparavec

Suppleant

Yvonne Ivancica Sparavec

Finansiell information

Omsättning

1 494 tkr

Vinstmarginal

−3 %

Anställda

2