Om Svealands Solskydd AB

Vi erbjuder ett brett utbud av svensktillverkade solskydd för både inom- och utomhusbruk. Det finns flera aspekter att beakta när du ska välja rätt solskydd, inklusive dess funktion, design och estetik. Våra lösningar skräddarsys för att passa just dina behov och miljöer, och vi ansvarar för både leverans och installation. Vi är redo att diskutera en lösning som är skräddarsydd för dig, så tveka inte att kontakta oss för ett personligt förslag!

Utvändigt

Som experter på markiser i Karlstad kan vi erbjuda anpassade solskydd för altan, solskydd för fönster utomhus och mer. Vi hjälper dig också med allt från planering och val till leverans och montering, så att du kan koppla av. Du får dessutom prisförslag direkt vid ditt kostnadsfria hembesök!

Invändigt

Behöver du en persienn eller solavskärmningsgardin till dina fönster? Vi har ett omfattande utbud för både privatpersoner och företag i Värmland och Örebroregionen. Våra solskydd är anpassade efter dina unika preferenser, från funktion till design. Tänk på solskyddet inte bara som ett praktiskt inslag, utan även som en stilfull del av din inredning. Vi strävar efter att hitta den perfekta lösningen för både ditt hem och din arbetsplats!

Om oss

Vi på Svealands Solskydd är en komplett leverantör som erbjuder försäljning, montering och service av solskyddsprodukter. Vi strävar alltid att få fram bästa solskyddslösning för er som kund från kundbesök till färdig installation, vi värdesätter goda och långvariga relationer med våra kunder. Med vår svenska tillverkare så håller vi korta leveranstider och en av marknadens högsta kvalitet.

Vi säljer och monterar i hela Värmland, Närke och delar av Västra Götaland.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Svealands Solskydd AB Solskydd, Karlstad - 1
  • Svealands Solskydd AB Solskydd, Karlstad - 2
  • Svealands Solskydd AB Solskydd, Karlstad - 3

Svealands Solskydd AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Svealands Solskydd AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

15.01.2024

Org.nr:

5594678145

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47510 Specialiserad butikshandel med textilier, 43290 Andra bygginstallationer

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Martin Anders Rogne

Suppleant

Josefine Nicole Margaretha Lindblom

Extern verkställande direktör

Eva Maria Margareta Rogne

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

0