Om Sushinu

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Liknande företag i närheten

324 m

Subway

405 mMAX Burgers

MAX Burgers

405 mLoong Sching Restaurang

Loong Sching Restaurang

2.1 kmFritidsbaren

Fritidsbaren

Omdömen om Sushinu

Anonym användare

mer än ett år sedan

Ett stort plus för den goda sushin och den mycket trevliga personalen. Det finns även annan mat för dem som inte är förtjusta i just sushi. Det är en trevlig och fräsch restaurang med modern inredning och känsla. Även efterrätterna får ett stort plus av mig. Absolut en av mina favoriter i Ystad!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Var hos er igår och åt med ett stort sällskap,ville bara tacka igen för underbart god mat och bra service. Inte alla restuerangen som har det lilla extra som ni har.
Nästa gång vi ska ut och ät blir det garanterat er igen.

Fidde

mer än ett år sedan

Har aldrig mött så otrevlig och inte tillmötes gående personal. Dåligt att soppan o kaffe inte ingår i dagens, vilket det gör på alla andra restauranger. Ville ha bytat ut en bit och skulle betala extra. Blev mycket otrevlig när jag kommenterade detta. Aldrig mer sushi hos er.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Varit där 3 gånger redan och den har bara varit ute en vecka. Mycket mysigt modern och bra musik. Och självklart sushi på den här tiden är helt klart det bästa man kan äta

Anders

mer än ett år sedan

Lördags mys med familjen framför slager finalen kan inte bli bättre med en massa sushi och god dryck.. Tack Sushinu för ni alltid gör lika god mat och trevligt bemötande.?

Simon

mer än ett år sedan

Var och åt på Sushinu den 20/1 och skulle kunna komma tillbaka imorgon igen. Maten var helt underbar och fina färger på Sushin. Rekomenderar detta stället till alla som vi ha riktigt god och fräsch sushi.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Hade varigt gott med en kall asahi

J Nilsson

mer än ett år sedan

Här var det överdrivet positiva tillmälen för en medioker restaurang. Man är inte rädd för att ta betalt för maten som är direkt dålig. Tråkig fantasilös mat och trångt att sitta.

EM

mer än ett år sedan

Äter ofta lunch på Sushinu, främst för att få extremt bra service. Sushin är fräsch, snygg och därmed också väldigt god. Jag rekommenderar Sushinu till alla som vill få bra Sushi!

Anonym användare

mer än ett år sedan

For den som vil avnyte sushi utenfor storbyene på vestkysten i Skåne er nok dette det beste alternativet. Toppers god mat, den beste betjeningen, levelige priser.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Alltid lika roligt att komma till er. Ni är ett ungt härligt gäng med mycket energi och glädje.

Charlotta

mer än ett år sedan

Var hos er med några vänner idag som inte hade testat sushi innan och blev rekommenderar av kockarna att delvis testa räkmenyn,alla tyckte att det va något av det godaste dem testat på mycket länge. Bra service,musiken och härligt att kockarna hade tid att säga vad dom rekommenderade?? vi kommer mycket gärna tillbaka.
Tack för en mycket trevlig kväll.

Frederik Nordström

mer än ett år sedan

Var förbi Sushinu vid lunchtid fre 22/2-2013. Frågade på ett snällt sätt om dom kunde leverera vid stor beställning. Mycket otrevlig kille! Totalt avvisande bemötande. Här kommer jag inte mer!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Var och hämtade en 36bitars på Sushinu i fredas, och hade ringt en stund innan för tur va de! För när man gick på gågatan var det helt dött men när man kom in på Sushinu så va det totalt fullt med massa folk som med skulle hämta mat. Så det förklarade saken alla va på Sushinu?. Roligt att se att det går bra för någon.

Daniel

Charlott

mer än ett år sedan

Var och åt på Sushinus lunch idag och allt var över förväntat maten,serveringen och miljön. Har varit och ätit på dem flesta sushi restauranger i Sverige men Sushinu ligger stabilt på topp 3.
Så rekommendera Sushinu som ligger i Ystad! till alla som vill smaka på hur underbart god mat.

Eric N

mer än ett år sedan

Underbar sushi, men även fantastisk varm mat. Jag åt en Samuraj-tallrik med både sushi, wok och spätt. Det var hur gott som helst! Jag och mina vänner fick ett väldigt trevligt bemötande av personalen och vi fick god service hela kvällen. Rekommenderar starkt detta ställe till andra :)

marie

mer än ett år sedan

trevligt, välkomnande och jättegott!

Rikard

mer än ett år sedan

Riktigt trevlig restaurang med kunnig och jättetrevlig personal. Bra priser och bra sortiment.

lotta

mer än ett år sedan

Den vackraste sushi man kan tänka sig, en verklig fröjd för ögat och dessutom mycket god.
Skön atmosfär och duktig personal, som gör att man verkligen känner sig välkommen.

mrs

mer än ett år sedan

Supergod mat o jättetrevlig service!

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

04111556604-111 55 66041-11 55 660411-155 66