Om Support Design AB

Välkommen till Support Design AB. Ergonomiska stolar tillverkade i Sverige. Om ditt arbete kräver att du ska sitta under långa perioder, kanske det är dags att vara snäll mot dig själv och din kropp.Det är lätt att en felaktig arbetsställning blir en dålig vana. Att sitta är en vana som startar tidigt, eftersom de flesta av oss aldrig har blivit lärda hur vi ska sitta.De är därför som vår design för sittande är så smart.

Support Design AB

Om ditt arbete kräver att du ska sitta under långa perioder, kanske det är dags att vara snäll mot dig själv och din kropp.

Det är lätt att en felaktig arbetsställning blir en dålig vana. Att sitta är en vana som startar tidigt, eftersom de flesta av oss aldrig har blivit lärda hur vi ska sitta.

De är därför som vår design för sittande är så smart. Den är ergonomiskt utformad för att den perfekta hållningen skall kännas helt naturlig. Du lindrar belastning, ökar din energinivå och förbättrar din känsla av välbefinnande.

Våra handgjorda, ergonomiska stolar är designade för att naturligt främja bra kroppshållning så du kan sitta bekvämt och hålla dig frisk på samma gång.

Support Design ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Support Design AB Möbler - Tillverkare, Grossist, Sunne - 1
  • Support Design AB Möbler - Tillverkare, Grossist, Sunne - 2
  • Support Design AB Möbler - Tillverkare, Grossist, Sunne - 3
  • Support Design AB Möbler - Tillverkare, Grossist, Sunne - 4

Support Design AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-

Sökord

ergonomisk kontorsstolergonomi stolarergonomiska stolarhemmakontorettandläkarstolarergonomiergonomisk sadelstolbra kontorsstolarpall med hjulvinylerergonomiska stolenergonomiska sadelstolarmöbler tillverkareryggstöddesign kontorsstolarergonomi stolbålmuskulaturenmöbler - tillverkaretaburetterdesign chairökar metabolismenergonomiska Support stolenont i testiklarna och ryggentandläkarstolsvenska stolarsvensk design stolarbra kontorsstoldesign stoldesignade kontorsstolarmöblermöbeltillverkaremöbler - tillverkare, grossisteront i sittbensknölensadelstol kontorsitta ergonomisktupprätt hållningkontorsstolar designbra kontorsstol för ryggensnygg kontorsstol utan hjulhjul till sadelstolpall på hjulskrivbordsstol designryggstöd kvinnastolar designdesign kontorsstolont i svanskotantillverkare möblerkontorsstol designhybridstol kontorverkstadsstoloffice chair ergonomicskrivbordsstol ergonomigrossisterblodcirkulationergonomisk stolstol bruno mathssonstol utan ryggstödhjul kontorsstolmjuk kontorsstolfå igång lymfsystemetkontorsstol ergonomiskont i sittbenenkontorsstol ergonomiarmstödsadelpalltillverkning möblerkontorsstolar ergonomiskadesign office chairdesign stolarliten kontorsstolkontorsstol snyggtaburettsadelstol med ryggstödrygghälsasnygg kontorsstolergonomi kontorsstolsvensk design stolergonomic chairryggproblemdesign pallergonomic office chairoffice chair designstaterakontorkontorsstol utan hjulbruno mathsson stolmöbeldesignont i bäckenet kvinnasadelstolsadelstolarståpallstolarbruno mathsson stolarpall designstol design

Möjliga telefonnummerformat

05651228005-651 22 80056-51 22 800565-122 80