Om företaget

Din lokala Subway®-restaurang, som ligger på Fyrislundsgatan 81B, levererar läckra ingredienser och aptitretande smaker i miljarder smörgås-, sallads- och wrap-kombinationer åt dig. Som ett alternativ till traditionell snabbmat...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
018-12 55...
Adress

Fyrislundsgatan 81B

754 50 Uppsala

Hemsida och e-postGå till hemsida

Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Din lokala Subway®-restaurang, som ligger på Fyrislundsgatan 81B, levererar läckra ingredienser och aptitretande smaker i miljarder smörgås-, sallads- och wrap-kombinationer åt dig. Som ett alternativ till traditionell snabbmat erbjuder vi färska grönsaker, såser, protein och nybakat bröd för att skapa den perfekta måltiden med nybakade kakor till ett fantastiskt pris! Alla Subway®-restauranger är franchiseägda och drivs av företagare som anställer skickliga Sandwich Artister som är redo att ta emot din beställning personligen eller via utvalda hemleverantörer.

Subways utvalda länkar

Omdömen

S

Saar

Mer än ett år sedan

Jag var på Subway i fyrislund häromdan... OMG..vilken fräsh lokal..perfektaste suben, trevlig personal, ren...

s

stamkund

Mer än ett år sedan

Ligger bra till vid gamla E4:an. Världens fräshaste och godaste mackor. Priset är lagom för kvaliten man får. Dagens...

M

Mattias

Mer än ett år sedan

Mackor i all ära, men priserna saknar helt proportioner. Maten är det inget fel på, servicen varierar. Miljön är...

Svar från företaget

Hej
Jag är ledsen att du inte är nöjd med våra priser. Det är inte något jag kan göra åt det, tyvärr. Men det jag väldigt gärna vill veta, är vad du menar med servicen varierar. Vad har hänt som du blev besviken på? Jag vill passa på att meddela dig, att vi har bytt möbler och har en trevlig utstålning i lokalen nu. Du är välkommen att bedömma själv!

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Kategorier
Sökord
Möjliga telefonnummerformat

018125500

01-812 55 00

018-12 55 00

0181-255 00