Om Subway

Din lokala Subway®-restaurang, som ligger på Drottninggatan 30, levererar läckra ingredienser och aptitretande smaker i miljarder smörgås-, sallads- och wrap-kombinationer åt dig. Som ett alternativ till traditionell snabbmat erbjuder vi färska grönsaker, såser, protein och nybakat bröd för att skapa den perfekta måltiden med nybakade kakor till ett fantastiskt pris! Alla Subway®-restauranger är franchiseägda och drivs av företagare som anställer skickliga Sandwich Artister som är redo att ta emot din beställning personligen eller via utvalda hemleverantörer.

Subways utvalda länkar

Subway, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Så himla gott och snabba! Nyttigt, synd bara att alla subway ställen är så små... Men stort + att dom är med på såna ställen som studenter får rabatt som tex - resturang chansen,mecent och om jag gymmar på njoy får man också rabatt!

responseFromCompany

Äntligen! Subway har öppnat en XXL restaurang på Drottninggatan 30 i Örebro. Välkomna

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Åh älskar subway och det finns så mycket att välja mellan! Har bara träffat på trevliga också, sen sammarbetar dom med så många så man får bra rabatt! Både studentkortet sen Njoy och resturangchansen, så himla gott!!!

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

01925222201-925 22 22019-25 22 220192-522 22