Om Styragårdens Trädgård

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Styragårdens Trädgård, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnStyragårdens Trädgård Handelsbolag
BolagsformHandelsbolag
Datum för upprättande26.04.2001
Org.nr:9696775429
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47761 Specialiserad butikshandel med blommor och andra växter, frön och gödselmedel, 01133 Odling av grönsaker (köksväxter) på friland, 01302 Odling av plantskoleväxter m.m. på friland

Exekutiva befattningar/Administration

Ulrik Ove Robert JohanssonBolagsman
Elna Ingrid Birgitta BengtssonBolagsman

Omdömen om Styragårdens Trädgård

Kerstin

mer än ett år sedan

Kan verkligen rekommendera att boka in en pysselkväll på Styragården. Jag och mina arbetskamrater möttes av en butik full av inspiration och kunskap vi gjorde jättefina höstkransar!

Carina

mer än ett år sedan

Jag är så nöjd med att jag tog hem styragårdens trädgårdsmästare hem till min trädgård där han genast kom med spännande och praktiska idéer om hur jag skulle utforma min trädgård. Efter mötet var jag full av inspiration och min tråkiga framsida är nu en blomstrande oas! Ändå otroligt lättskött! Supernöjd och varenda planta har tagit sig fantastiskt!

Johanna

mer än ett år sedan

Det är så roligt att titta runt bland alla perennerna, min trädgård har blivit så vacker sedan jag upptäckte Styragården!