Om Studio E

Ett av södra Sveriges ledande företag inom bildproduktion. Vi jobbar både ute på fält och i vår studio som är på totalt 750 m2.

TALANDE BILDER

Vi älskar visuell kommunikation och det finns ett fortsatt växande behov av just detta. Ordspråket “en bild säger mer än tusen ord” gäller än. Extra intressanta är de berättelser som gör skillnad. När syftet med produktionen är att vägleda människor, lyfta de som tryckts ner eller skildra något vackert som få människor annars ser, blir vi extra motiverade.

VÅRA ELEMENT

Skaparglädje och kreativitet präglar oss. Våra element är Film, Illustration, Animation, 3D & Foto. Vi kombinerar gärna elementen, 3D läggs på foto, illustrationer animeras, mässor eller happenings livefilmas. Illustrationer till produktionerna skapar vi antingen själv eller anpassar befintliga till företagets identitet. När briefen är “gör något kreativt” trivs vi extra bra

UNDER SAMMA TAK

På 750m² har vi ett flertal film- och fotouppställningar, kök för matfotografering, konferensrum, ljudbås, retuschverkstad & en virtuell 3D-värld. Den tekniska utrustningen håller alltid hög kvalité oavsett om det är kameror för filmning eller knivar till kockar. Våra leveranser anpassas för att hålla högsta kvalité både idag och i framtiden.

PRODUKTIONSBOLAG

Studio E grundades 1990 av Ralf Ekvall och sedan dess har både studion och antal anställda vuxit. Lång erfarenhet har utvecklat vår breda kompetens i såväl bildskapande som leverans. Vår kreativitet balanseras med seriösa arbetsmetodiker och våra olika bakgrunder och åldrar präglar våra stilar, därför föreslår vi kreatör(er) efter uppdragens karaktär.

VIA VÅRA ÖGON

Att fånga rätt ögonblick, det är vår största utmaning och det vi brinner för. Det gör vi både på fält och i vår moderna studio, sedan transformeras materialet så det matchar vad vi såg. Våra uppdrag sträcker sig över stora delar av världen och vi jobbar bäst när vi hanterar storytelling och koncept.

VÅR VISION

Vi kommer fortsätta att expandera. Bland annat ska filmavdelningen medverka i fler och större produktioner. 3D avdelningen kommer utöka bildskapandet samtidigt som vi med hjälp av VR och AR låter slutkunden i realtid skapa sin helt unika upplevelse. Studio E ska bli Skånes självklara produktionsbolag för kommunicerande media.

Studio Es utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Studio E Fotograf, Helsingborg - 1
  • Studio E Fotograf, Helsingborg - 2
  • Studio E Fotograf, Helsingborg - 3
  • Studio E Fotograf, Helsingborg - 4
  • Studio E Fotograf, Helsingborg - 5
  • Studio E Fotograf, Helsingborg - 6
  • Studio E Fotograf, Helsingborg - 7
  • Studio E Fotograf, Helsingborg - 8
  • Studio E Fotograf, Helsingborg - 9
  • Studio E Fotograf, Helsingborg - 10

Studio E, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Studio e Skåne AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

25.03.2019

Org.nr:

5591998934

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

3000 - 4999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

59110 Produktion av film, video och TV-program, 74203 Press- och övrig fotografverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Marcus Joacim Claesson

Suppleant

Anna Gunilla M von Delwig Claesson

Revisor

Carl Teddie Leidhem

Finansiell information

Omsättning

3 721 tkr

Vinstmarginal

−12,8 %

Anställda

5