Om Strength By Tina

Jag hjälper dig somVill komma igång med din träning men inte vet hur du ska börja. Du som vill bygga muskler/styrka, gå ner eller upp i vikt eller bara vill lära dig leva mer hälsosamt.Jag erbjuder min tjänst som Personlig Tränare, Kostrådgivning som kostrådgivare och Online Coaching.Klicka på knappen nedan och fyll i formuläret så kontaktar jag dig (kostnadsfritt) om vilken tjänst som kan passa just dig bäst!

Personlig Tränare

Tjänsten med Personlig Tränare passar dig som bor i Bengtsfors området och vill ha hjälp med Personlig Träning på gym. I Tjänsten med mig som Personlig Tränare ingår dels ett pass/vecka på gym á 1 h. Du får också ett träningsschema för övriga dagar du ska träna under vecka samt ett kostschema så du har de bästa förutsättningarna att nå ditt träningsmål. Nedan hittar du allt som ingår i tjänsten.

Online Coaching

Med Online Coaching får du kostschema och råvarulista. Kostschemat erbjuder förslag på måltider som är näringsberäknade utifrån ditt behov. Du får 4-5 förslag på rätter per måltid. Kostschemat uppdateras efter 4-6 veckor eller vid behov.

Vi har kontakt via min app där du har allt samlat. I appen ligger ditt kostschemat och ditt träningsprogram. Du har tillgång till chatt där du kan kontakta mig och få svar vardagar inom 24 timmar. Här har vi även uppföljning om hur det går och hur du mår. Som din Online Coach tycker jag det är viktigt med kontakt och dialog - allt för att det ska bli så bra som möjligt.

Personlig utveckling är också en del i coachingen då hälsa inifrån och ut är viktigt.

I Online Coachingen får du ett personlig träningsprogram utifrån dina träningsmål/behov. Programmet uppdateras efter 4-6 veckor. I Fall du behöver teknikråd i övningar kan du filma dig och skicka till mig så hjälper jag till med det.

Kostrådgivning

Kostrådgivning

Med denna tjänst kommer jag hjälpa dig med att se över din kost. Du kommer få inspiration på nya recept, få tips på vad du kan göra för att äta hälsosammare. Mina kostscheman bygger på variation och goda recept som passar hela familjen

En tjänst för dig som har koll på träningen men vill ha hjälp kring maten.

I tjänsten kostrådgivning får du ett personlig anpassat kostschema och en råvarulista. Precis som mina andra tjänster kommer du få tillgång till app även med enbart kostrådgivning. I appen kommer du ha ditt kostschema som uppdateras var 4-6 vecka och vi kommer ha en löpande dialog kring hur det går med kosten, hur du mår och om det är något du vill ändra, ta bort eller vill ha mer av.

Med ett kostschema äter man aldrig torr och tråkig mat utan ett kostschema ska hjälpa dig nå dina mål oavsett om det handlar om en viktförändring, viktstabilitet eller att man bara vill lära sig äta mer hälsosamt. Maten ska vara god och näringsrik och ge dig

Hälsa med Guldkant

Forever Living

Dessa produkter är jag nu återförsäljare till och jag kommer lista några av mina favoriter nedanför men även testa nya produkter och ge er min åsikt om dom när jag testat dom ordentligt.

Formbar Kvinna

Formbar erbjuder dig som kvinna som är i eller närmar sig övergångsåldern förebyggande friskvård och kunskap för att möta kroppens förändringar.

Genom kunskap och insikter hjälper vi dig att gå igenom det naturliga åldrandet stolt och stark.

Vi erbjuder enkla och tydliga onlinekurser samt övrig kunskap för att du ska äga din ålder och få hjälp med en livsstil som hjälper dig att dämpa de symtom som många kvinnor möter.

Låt din kroppsliga förändring bli en symbol för vishet, erfarenhet och självinsikt och ett starkare du.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Strength By Tina Gym, träningsanläggning, Bengtsfors - 1

Strength By Tina, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-