Om Stockholms Sjukhem Geriatrik

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Stockholms Sjukhem Geriatrik, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Stiftelsen Stockholms Sjukhem

Bolagsform

Stiftelse/Fond

Datum för upprättande

01.01.1971

Org.nr:

8020029818

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

86102 Specialiserad sluten somatisk hälso- och sjukvård på sjukhus, 87100 Boende med sjuksköterskevård, 87301 Vård och omsorg i särskilda boendeformer för äldre personer, 86222 Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, ej på sjukhus, 86221 Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, ej på sjukhus

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

hgfksyf qwerty

moreThanAYearAgo

mycket otrevlig personal. de har ett totalt besöksförbud och svarar inte på frågor från anhöriga, ljuger om att de har kontaktat och informerat anhöriga, ger ingen som helst omvårdnad. vill du bli av med en äldre släkting under fruktansvärda omständigheter, låt dem hamna på Brommageriatriken

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Telefonsvarare säger att man ska knappa in avdelningsnumret man vill komma till, men när man gör det kommer man tillbaka till telefonsvararen hela tiden. Påpekade det för tre veckor sen o det är fortfarande likadant!

Modig att säga sin åsikt.

moreThanAYearAgo

Hjälpen var bra som min förälder fick när han var inneliggande där i 2 veckor, trevlig och kunnig personal. Ett litet minus var en dag när jag kom på besök utanför besökstiden och hörde hur två från vårdpersonalen ropade högt korridoren: "Nu var avföringen halvfast för 6:2", (jag kommer inte ihåg exakt vilket nr det var men det var beteckningen för en sal eller säng) och någon annan vårdpersonal fyllde på med "jag har tagit kisset nu på X:X" (här kommer jag inte ihåg vilket nr det var, men som tidigare nr för en sal eller säng). Jag tycker det är ovärdigt de äldre att behöva ligga och lyssna på sådant när de är sjuka och trötta, inte skriker hotellens städpersonal högt i korridorrerna hur avföringen var i en hotellgästs rum, eller skriker högt att de exempelvis torkat kiss i hotellrum 63. Bättre värdighet för de äldre på hemmen när det gäller sådant tack. De är ju faktiskt hotellgäster fast på sjukhem. Vidare märkte jag att min förälder fick hjälp med en del saker som han egentligen skulle kunna klara själv, vilket ledde till att när föräldern skrevs ut till hemmet så hade han blivit litet bortskämd och vi fick arbeta extra med att få igång honom med att klara vissa små enkla saker som han tappat under vistelsen på Brommageriatriken. Jag förstår att vårdpersonal inte i detalj kan veta vad varje patient klarar och inte klarar, men kan ju då höra med de anhöriga vad de tror att den inlagde klarar och inte klarar, som t ex klara borsta tänderna i badrummet i stället för att få sitta vid sängen och borsta dem och spotta i en spottkopp. Som anhörig upplevde jag litet att de klemade bort min förälder inom vissa områden.