Om Stilfloristerna i Linköping AB

Rätt blomarrangemang till varje tillfälle - bröllop, fest, begravning och blomsterbud - i Linköpings stilrena och unika blombutik! Låt dig inspireras av våra skickliga och kreativa florister. Vi är anslutna till Euroflorist, och kan förmedla dina blommor var som helst.

Stilfloristerna i Linköping ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Stilfloristerna i Linköping AB Blommor, Linköping - 1
  • Stilfloristerna i Linköping AB Blommor, Linköping - 2

Stilfloristerna i Linköping AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnStilfloristerna i Linköping AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande26.01.2012
Org.nr:5568820350
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall1500 - 2999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47761 Specialiserad butikshandel med blommor och andra växter, frön och gödselmedel

Exekutiva befattningar/Administration

Hans Joakim AnrellOrdförande
Leif Johan BelingLedamot
Lars-Jimmy EnglundLedamot
Hans Joakim AnrellLedamot

Omdömen om Stilfloristerna i Linköping AB

Ulrika Alfredsson

mer än ett år sedan

Buketter som är otroligt vackra och står väldigt länge

Malin Smilgropen Lindblad

mer än ett år sedan

Stilfloristerna fick förtroendet att skapa våra bröllopsblommor och resultatet blev helt fantastiskt! De skapade en brudbukett som passade brudens personlighet helt och hållet! Få blommor anpassade efter sin personlighet och ett fantastiskt bemötande!

Liz

mer än ett år sedan

Beställde en krans samt handbuketter, till pappas begravning. Efter en kort genomgång av våra önskemål, skapade de en fantastiskt vacker krans och handbuketter, helt enligt våra önskemål. Rekommenderas varmt!

Monica Flodin Spasojevic

mer än ett år sedan

Superbra och engagerad personal! Proffsigt bemötande och många egna idéer utan att förta den egna tanken! Rekommenderas !

Liz

mer än ett år sedan

Det är en fröjd att gå in och botanisera bland alla läckerheter i både blomväg, krukor och annat. Mycket kunnig, trevlig och serviceinriktad personal som gör fantastiska binderier.

Christian

mer än ett år sedan

Jag skulle beställa ett väldigt specifikt arrangemang som jag knappt själv kunde beskriva. Stilfloristerna kunde hjälpa mig med detta och dessutom leverera till dörren dagen därpå. Mycket god service och en produkt av högsta kvalitet!

Anders

mer än ett år sedan

Lätt att stanna utanför med bil. Gratis parkering. Det är bra men jag köpte en helt vanlig orkide till min fru för ett tag sedan som dog efter typ en vecka. Dålig kvalitet. De jag brukar köpa när jag stannar till på en annan blomsteraffär i Tannefors kan stå hur länge som helst. Sånt som kanske händer men tråkigt var det i alla fall så tips kan vara att undvika orkdeerna. I övrigt kul med en svart affär.

Svar från företaget

Vad tråkigt att du inte var nöjd med orkidén som snittblomma. Snittblommor står ju i och för sig aldrig särskilt länge jämfört med blommor/orkidéer i kruka (är jämförbart med många andra snittblommor). Vanligen står våra snittblommor längre än genomsnittet, men ibland kan det tyvärr hända att en leverans från en odlare inte håller allt den lovat oss, men då ersätter vi alltid varje kund som kommer tillbaka. Och vi är tacksamma för snabba reklamationer så att vi lättare kan ställa krav på våra leverantörer, eftersom vi alltid vill försöka erbjuda kunderna maximalt möjliga kvalitet.

Maria

mer än ett år sedan

En otroligt fin butik med mycket trevlig och servicesinnad personal.Jag har handlat där vid ett flertal tillfällen och alltid varit 100 procent nöjd.Det är en fröjd att besöka butiken och se deras fantastiska blommor av högsta tänkbara kvalitét.Jag rekommenderar denna butik,som enligt mitt tycke är mycket över det vanliga.

Liselott Schäder

mer än ett år sedan

Kan varmt rekommendera denna butik.
Här kan man få allt för fest,födelsedagar och begravningar.mm
Kunnig personal som ser till kundens önskemål och levererar något utöver det vanliga.
Har själv beställt utav Stilfloristerna både till glädjehögtider och till sorgestunder.
De utför ett fantastiskt arbete både med sitt kunnande och trevliga bemötande.

Ingela Andersson

mer än ett år sedan

Måste verkligen tacka på alla sätt för den fina hjälpen med blommorna på långfredagen. Tulpanerna står fortfarande superfina!! Sådan kvalitet! Sen dessutom vilket underbart bemötande när ni höll öppet extra länge för min skull. Alla fina rykten jag hört om er stämmer verkligen! Jag kommer tillbaka i veckan och handlar mer!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag har beställt blommor från blommogram och jag har fått mina blommor i tid ! Jag tycker alla fall från min synvinkel att det är en jättebra butik med väldigt trevligt bemötande av dom som jobbar där ! Så jag tänker fortsätta att handla där :-)

Anonym användare

mer än ett år sedan

så fina blommor och en mysig butik.

Heidi och Bertil Swartz

mer än ett år sedan

Vi vill tacka er för blommorna ni arrangerade till begravningen i Santa Maria kyrka den 16 maj. De var precis så vackra och stilfulla som vi önskade, och inte bara det. De var ännu vackrare!

Vi är så glada och nöjda att vi valde just er till uppdraget och skall med nöje varmt rekommendera er till vänner och bekanta.

Andreas

mer än ett år sedan

För dig som söker en butik med personlig service, fina produkter och prisvärda alternativ.

Henrik Andersen

mer än ett år sedan

Jeg er fra Danmark og skulle skicka en buket i Linkøping. jeg kontaktede Stilfloristerna, som med meget stor kompetence. skapte den skønneste, vakreste, stilrene bukett, til stor glæde for mig som afsender OG modtageren. Jeg kan kun anbefale Stilfloristerna til alle som skal købe blomster i Linkøping. Her får man virkelig excellent kvalitet, kreativitet og service :-)

Marcus Piehl

mer än ett år sedan

Stilfloristerna hjälpte oss med vackra blomarragemang till vårat bröllop. Wow, vilka blommor och vilken bra service. Jättenöjda!

Hanna Andersson

mer än ett år sedan

Bara superlativ! Är inte hemmahörande i Linköping och beställde brudbuketten bara en vecka innan bröllop via telefon. Redan där ett fantastiskt mottagande av Jimmy. Beskrev känslan jag ville förmedla med buketten samt mailade inspirationsbilder på bukett, vigselplats och klänning. De träffade mitt i prick! Vilken känsla de har. Unikt, vackert och precis så fint som jag önskat mig! Generösa öppettider och blommorna levererades dessutom i mycket praktiskt förpackning.
Skulle rekommendera Stilfloristerna till alla!
/Helena

Camilla Lejon

mer än ett år sedan

Bästa floristerna i Linköping! Underbar service och deras dekoration till min pappas kista var fantastisk. De tänker hela tiden nytt. Rekommenderar dem varmt!

Lennart

mer än ett år sedan

Begravningsbinderiet jag beställde blev helt underbart. Det blev precis som jag hade tänkt mig och dessutom vackert textat och så elegant och stilfult placerat.
Tusen tack!!

Sara Eriksson

mer än ett år sedan

Jag testade denna butik för ett par veckor sedan och jag kan bara rekommendera alla att göra detsamma! Jag har nog testat alla blombutiker i Linköping nu och ger Stilfloristerna högsta betyg för både bemötandet och blommorna. Mycket trevlig personal som gjorde en fantastiskt härlig bukett med blommor som jag aldrig sett förut! Jag var helt varm i kroppen när jag lämnade butiken. Nu har buketten stått i närmare två veckor och ser fortfarande fin ut. Jag är verkligen imponerad!

Lena Petersson

mer än ett år sedan

Har släkt i Linköping och hört mycket om stil floristerna den senaste tiden så jag ville titta in i Tannerfors och handla lite. Inget speciellt men helt okej. Kul med en till blomsterbutik i Linköping men jag gillar Ebbas bättre.

Hans

mer än ett år sedan

Det här måste vara Sveriges häftigaste och snyggaste butik, så läcker med allt det svarta, med alla superhäftiga blommor, planteringar och fina vaser i långa rader. De här floristerna kan verkligen sin sak! Rekommenderar starkt den här blombutiken!

Kicki L

mer än ett år sedan

Beställde en krans till begravning. Fick ett konstverk! Det var så rätt ingav hopp och ett leende..detta skulle Isac ha gillat! Tack!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Mycket trevlig personal och väldigt bra bemötande när jag handlar och beställer!!! Mina blommor kom i tid när jag köpte via blommogram !! och jag tänker fortsätta att beställa och köpa blommor av dom !!

Besviken

mer än ett år sedan

Blommorna (blommogram) levererades inte dagen de skulle. När jag påtalade min besvikelse möttes jag av oförstående och dåliga bortförklaringar.

Svar från företaget

Hej!
Vi ger alltid allt för att hjälpa varje kund, med extremt hög service. Vi betackar oss för förtalsliknande påståenden om annat.

Den här beställningen hanterades helt enligt de krav som ställdes från kunden, via butiken i Stockholm, vilket vi också tydligt meddelat kunden. Om kunden kräver att mottagaren måste kontakts innan leverans men om mottagaren sedan inte går att få tag på trots upprepade försök är det kotym att fortsätta försöka dagen efter, vilket var fallet här. För de 70:- kronor denna beställning gällde har kunden fått mycket stor tid för service - i enligt med butikens mål att alltid göra allt för att försöka hitta bästa lösningen, även för den minsta av beställningar. Om kunden hade tillåtet leverans utan att mottagaren först kontaktades hade det besparat alla enormt mycket jobb, och kunden hade varit nöjd. Sedan är det alltid en risk att leverera blommor utanför en dörr... men det är ändå en vanlig lösning bland många kunder som beställer blomsterbud till personer som kanske inte svarar i telefon.

Vi bemöter för övrigt alltid reklammationer och eventuella klagomål direkt till berörd kund och gör allt för att kompensera kunden. I det här fallet har vi också både muntligen och skriftligen haft flera kontakter med kunden. Vi kan bara beklaga att beställningen från butiken i Stockholm innehöll krav som kunden troligen egentligen inte ställde eftersom kunden till oss i efterhand sagt att mottagaren inte behövde nås innan leverans. Den otydligheten i beställningen i Stockholm ska inte behöva belasta oss.

Som sagt, vi har fullt ut följt de rutiner som beställningen förutsatte, precis som med alla andra tusentals bud vi tar emot och levererar till lyckliga mottagare. Och vi är stolta över att generellt erbjuda våra kunder en servicenivå som är långt utöver det vanliga, även om denna kund har en annan bild av den verkliga händelsen.

Bästa hälsningar
Stilfloristerna

Caroline (med man)

mer än ett år sedan

Vi är oerhört nöjda med service, tips och hjälp med blomsterarrangemang till vårt bröllop. Brudbuketten var sagolik och alla andra blommor var perfekta! Varma personer med mycket kunskap!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Planteringar och buketter i världsklass!