Stiftelsen Hjelmseryds Prästgård logo

Stiftelsen Hjelmseryds Prästgård

Om företaget

Hjelmserydsstiftelsen ligger i natursköna omgivningar på småländska höglandet. Vi vill vara en plats för dig som söker andlig koncentration och vill delta i kyrkans liv – för Dig som vill komma ifrån vardagslivets jäkt och...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0382-250...
Adress

Hjälmseryd Prästgården

57694 Stockaryd

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image

Om oss

Hjelmserydsstiftelsen ligger i natursköna omgivningar på småländska höglandet. Vi vill vara en plats för dig som söker andlig koncentration och vill delta i kyrkans liv – för Dig som vill komma ifrån vardagslivets jäkt och behöver en tid av vila. En av våra styrkor är den täta integrationen mellan ett liv i bön och vardagslivet. Vi har dagliga böner i den närbelägna kyrkan och den pulsen, med regelbundna bönetillfällen, är stommen för vårt arbete här.

Vad kan vi erbjuda

Hjelmserydsstiftelsen erbjuder många möjligheter. Vi tar emot enskilda gäster som vill ta en paus från vardagen, enskild retreat eller bara komma ut på landet och få lite luftombyte. Vi kan också erbjuda en unik plats för församlingens konfirmandläger eller alpha-grupp. Miljön med kyrkan och daglig bön i centrum är väldigt inspirerande och kan vara ett andligt ögonöppnande. Vi är också ett bra ställe för en mindre konferens från församlingen eller företaget, vår konferenssal med modern audio/video-utrustning kan ta upp till 20 gäster eller som rastpunkt eller middagsplats på en genomresa.

Enskilda Gäster

Om du vill få lite andrum i vardagen så är Hjelmserydsstiftelsen stället du ska åka till. Vi har mysigt ombonade rum och om du önskar så kan du få rum med både egen toalett och dusch. Väl här kan du ta promenader på någon av våra promenadslingor av olika längd i de småländska skogarna runt stiftelsen, försjunka i en god bok i vårt innehållsrika bibliotek eller läsa någon av de tjugotalet kristna tidskrifter vi prenumererar på. Du får äta god härlagad mat tre gånger om dagen och ett eftermiddagsfika med härbakade bullar och kakor. Vår största behållning är kyrkan där vi ber vid tre tillfällen om dagen. Det ger en dygnsrytm som inkluderar Gud och ger en skön och avslappnad lunk. Perfekt om man vill dra sig tillbaka och fokusera på Gud och sin gudsrelation några dagar!

Grupper från församlingar

Som läger- och kursgård i det lilla formatet är Hjelmserydsstiftelsen svårslagen. Vi har rum för grupper upp till 40 personer. Det sätt som bönen genomsyrar vår verksamhet kan vara en väldigt viktig och inspirerande upplevelse, såväl som för konfirmander som för alpha-grupper. Ni kan komma till oss och slippa tänka på husliga bestyr som matlagning, städning efteråt och detta erbjuder vi till i högsta grad konkurrenskraftiga priser. Om ni behöver hjälp med konfirmandledare, nattvakter et.c. kan vi förmedla detta, hör av er! Vi har även samarbete med Alpha Sverige och rekommenderas av dem som kursgård i Alpha-sammanhang.

Vandrarhemmet

Vi har ett vandrarhem som tar emot gäster som vill ha självhushållning. Det är vandrarhemsstandard på rummen och köket är normalutrustat. Det kan naturligtvis också kombineras med frukost och andra måltider i vår matsal. Vi har en mindre samlingssal med modern konferensutrustning dit ni kan förlägga er konferens. Det kan vara inspirerande att komma iväg någon annan stans än där man brukar jobba och se nya vyer. Dessutom servar vi naturligtvis er med de önskemål ni har. Vårt kök lagar gärna god mat åt er och ordnar eventuella önskemål om fika. Vår konferenssal passar för grupper på upp till tjugo personer.

Stiftelsen Hjelmseryds Prästgårds utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Stiftelsen Hjelmseryds Prästgård

Omsättning

0 tkr

Vinstmarginal

0.00 %

Anställda

5-9

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Stiftelsen Hjelmseryds Prästgård finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

STIFTELSEN HJELMSERYDS PRÄSTGÅRD

Org.nr:

8275000662

Bolagsform

Stiftelse/Fond

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

55101 Hotell med restaurang

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

01.01.1971

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

038225033

03-822 50 33

038-22 50 33

0382-250 33