Om företaget

Det finns ingen beskrivning om det här företaget

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-873 36...
Adress

Braxengatan 11

13342 Saltsjöbaden


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy
Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Liknande företag i närheten

Geo Städ Stockholm

Sikgatan 8

Callerts Matt-Tvätt AB

Värmdövägen 748

Euro Floor Care AB

Älta idrottsväg 10A

Bumle Städ AB

Siloplatsen 2

Om oss

Vi är ett expansivt möbeltvätt firma som sätter kundens behov i fokus och för oss är kundnöjdhet det absolut viktigaste. Vi hjälper dig gärna med din möbeltvätt, mattvätt och sängtvätt. Vi har en 100% nöjd kundgaranti och en omfattande ansvarsförsäkring

Möbeltvätt

Boka möbeltvätt med den senaste tekniken och miljövänliga produkter. Vi ordnar möbeltvätt i hela Stockholm med Rut-avdrag och nöjd kund-garanti.

MÖBELTVÄTT AV ALLA SLAGS MÖBLER

---

Vi utför möbeltvätt av alla slags möbler (soffgrupper, fåtöljer, stolar). Våra möbeltvätt experter ser till att allt görs rätt och blir renare och slittåliga möbler och ger förbättrad luftkvalitet. Vi har en lång erfarenhet inom möbeltvätt.

VARFÖR ANLITA STHLM MÖBELTVÄTT?

---

Anlita en professionell möbeltvättare som tvätta soffa, fåtöljer, stolar …osv. som gör rätt från början, så ökar dina chanser att få behålla dina möbler i fint skick under lång tid. Det finns många sätt att sätta fula fläckar på en möbel, men det finns tyvärr nästan lika många sätt att göra det värre genom att försöka tvätta bort fläckarna på fel sätt.

Det finns mängder av möbelklädslar och tvätt metoder. Att välja rätt metod för rätt situation kan vara svårt för den oinvigde och väljer du fel kan det sluta med att fläckarna inte går att ta bort alls. När du lagt ned mycket tid och pengar på att skaffa möbler du verkligen gillar vill du förstås att de håller sig fräscha länge. Gör det inte värre om olyckan trots allt är framme.

Hur fungerar möbeltvätt?

När du vill ha möbler tvättade i hemmet behöver du förbereda genom att se till att det finns plats att arbeta runt om. Möbeltvätt fungerar så att vi kommer hem till dig på avtalad tid och gör en perfekt rengöring på plats. Beroende på klädselmaterialet och typen av smuts och fläckar anpassar vi metoderna som används.

Djup möbeltvätt hemma

Vi hjälper dig med Sofftvätt och möbeltvätt av både tyg och skinnsoffa. Vi hjälper kunder i hela Stockholm som har små eller stor soffor med sofftvätt. Med sofftvätt ha en ren och fräsch soffa, som både luktar och ser ny ut igen.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0708733674

07-087 336 74

070-873 36 74

0708-73 36 74

070-8733674