Om STF Vandrarhem Oscar

Centralt, bekvämt och prisvärt. Oavsett om Ni väljer att bo på STF Hotell Rum Oscar eller STF Vandrarhem Oscar erbjuder vi hög komfort och standard till bästa pris. Vi finns mitt i centrala Oskarshamn med kommunikationer, shopping och nöjesliv precis utanför entrén.

STF Vandrarhem Oscar är – som namnet antyder – anslutet till Svenska Turistföreningens vandrarhemsorganisation med allt vad det innebär av komfort- och kvalitetsstandard. Vandrarhemmet omfattar totalt 10 fräscha rum med toalett och dusch.

I anslutning till vandrarhemmet finns ett välutrustat pentry med möjlighet till matlagning samt matsal och TV-rum. Vandrarhemmet är husdjursfritt.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • STF Vandrarhem Oscar Vandrarhem, Oskarshamn - 1
  • STF Vandrarhem Oscar Vandrarhem, Oskarshamn - 2

STF Vandrarhem Oscar, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnForum i Oskarshamn, Stiftelsen
BolagsformÖvriga stiftelser eller fonder
Datum för upprättande01.01.1971
Org.nr:8328000412
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch55102 Drift av konferensanläggningar, 68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om STF Vandrarhem Oscar

Anonym användare

mer än ett år sedan

Otroligt fräscht vandrarhem mitt i centrum. Fina rum med egna badrum. Bra att det finns tillgång till ett gemensamt TV-rum och kök med matplats. Allt känns väldigt fräscht och modernt. Inte alls vad jag väntade mig vilket är positivt.