Se på karta

stenvaror 

gav 467 företag inom detta område

Strandvägen 3066630 Bengtsfors
logo

Vi har genom åren vidareutvecklat farfars fars hantverkskunnande för att klara nutidens krav på kvalité och flexibilitet. Gravstenstillverkning är vår största produkt men vi tillverkar även andra produkter, som exempelvis köksbänkar, bordskivor och trappor mm.På vår webbplats hittar ni ett litet urval av de gravstenar som vi har gjort under årens lopp och även bänkskivor och andra stenprodukter.Vi hoppas att det ska räcka för att ni ska kunna få en bild av vad vi har att erbjuda.

Överby Mulekärr 45694 Hunnebostrand
logo

Vikingsson Stensättningar arbetar med tidsbeständiga naturliga material av hög kvalité som bara blir vackrare med tiden. Vi arbetar främst med sten och plattsättningar, skifferläggning, murar och trappor med råmaterial av hög kvalité såsom granit, skiffer, marksten m.m.

Ringvägen 4761135 Nyköping
logo

Kontakta oss gärna för mer information.

Yxhultsvägen 4469272 Kumla
logo

Vår inriktning är tillverkning av olika specialprodukter för inredningar som t.ex bänkskivor till kök och badrum. Vi tillverkar även byggnadssten för golv, trappor, fasader, fönsterbänkar etc. Detta bedriver vi i egen välutrustad verkstad och med mycket kunnig personal.Stenen vi säljer importeras från olika platser i världen men kommer i huvudsak från Portugal, Italien och Kina.

Företagshusvägen 324493 Kävlinge
logo

Rob Krieger Stone provides bespoke stone masonry for a wide variety of projects. Situated close to Lund and Helsingborg in southern Sweden, with more than 30 years of experience of working with natural stone, we combine traditional masonry techniques with technology to create high quality, carefully crafted stone work to order.

Stagnelius väg 438733 Borgholm
logo

Vi är ett lokalt byggföretag med goda erfarenhet och kunskap inom snickeri, bygg , murning och fasadputs. Vi utför både små och stora arbeten över hela Öland med omnejd.

Rådalsvägen 1165350 Karlstad
logo

Verksamheten består av gravstensproduktion men innefattar även en toppmodern produktions-line för bänkskivor, fönsterbänkar och eldstadsplaner. Försäljning av marksten och murar har också blivit en stor del av verksamheten, både prefabricerade betongprodukter men även specialproducerade detaljer i natursten. Företaget stoltserar även med AAA sedan många år tillbaka, en garanti och trygghet för Dig som kund.

Härslätt 145292 Strömstad
logo

Välkommen till Stefan Gustafssons Stenarbeten.

Lill-edvards väg 842343 Torslanda
logo
Ådalsvägen 23026590 Åstorp
logo

Sedan start 1991 levererar vi kök, granitköksbänkar, granitbord (matbord, soffbord), fönsterbänkar, och gravstenar. I sortimentet har vi många sorters natursten och i vårt lager finns över 30 stensorter och den sten som vi inte har, kan vi skaffa. I vårt eget stenhuggeri tillverkar vi allt enligt kundens önskemål och garanterar snabb leverans, bra priser och nöjda kunder, både för privatpersoner och företag.

Tostared 52493 Herrljunga
logo

Naturgrus & bergkross. Dekorsten till trädgård samt marmor & granitkross till prefab och terrazzo.

Vånga gård 164594 Strängnäs
logo

Vi på Mälarsten levererar en trygg helhetslösning till våra kunder och våra arbeten håller alltid högsta kvalité, både när det gäller material, utformning samt service, vi nöjer oss inte för än ni som kund känner er helt nöjd med vårt arbete.

Kompositvägen 294333 Öjebyn
logo

Sten är kultur. Ett levande material format av geologiska processer. Ett hantverk som vi formar med kundernas önskemål i centrum. Ett material vars struktur är unik och varierar i sitt uttryck beroende på bearbetning. Stenåldern har aldrig upphört – egentligen. Välkommen till oss.

Löjtnantsvägen 2723732 Bjärred
logo

Välkommen till Lomma Sten, din expert inom stenskivor samt kök och badrumsdesign. Om ni planerar att renovera ert kök, badrum eller kanske skapa ett vackert utekök inför sommaren. Då har Lomma Sten den optimala lösningen för er. Med en gedigen erfarenhet av högkvalitativa bänkskivor och en stark vilja att erbjuda det bästa till rätt pris, är vi er perfekta partner för att förverkliga era projekt. Ta det första steget mot att förbättra ert kök eller badrum genom att kontakta oss på Lomma Sten!

Östra Långgatan 4743241 Varberg
logo

Steninredningar ska vara det självklara valet som helhetsleverantör av natursten för era interiöra och exteriöra miljöer. Med vårt breda utbud och långa erfarenhet kan vi leverera sten till såväl mark, fasad, tak som till golv, vägg, kök och badrum.

Strandbadsvägen 2225229 Helsingborg
Rökerigatan 2012162 Johanneshov
Verkmästarevägen 2646137 Trollhättan
Gösslunda ARVID-ERSGÅRDEN 153198 Lidköping