Vägbeskrivning

stenvaror

gav 461 företag
Karta
  • Sankta gertruds väg 87
    59342 VÄSTERVIK
    Visa vägbeskrivning
    0490-825...
    Visa nummer
    Stängt
    Välkommen till AB Gravkonst Västervik. Här tillverkar vi gravstenar i svensk granit i vår egen fabrik. Vi har även en gravstensutställning! Vi gör textkompletteringar på befintliga gravstenar samt tillverkar bänkskivor, trappor och fönsterbänkar i granit.
  • Västra Oknebäcksvägen 5
    38336 MÖNSTERÅS
    Visa vägbeskrivning
    0499-448...
    Visa nummer
    Stängt
    Du vet precis hur det känns när du har startat ett projekt. När allt finns framför dig och det bara finns möjligheter. Allt är på plats så det är bara att ta sats. Det är bara att bygga och låta din dröm bli sann.När du ska bygga bra, ja då är BOLIST att föredra. Här finns alla tillbehör och material till dina projekt. Förutom ett brett sortiment av bra produkter erbjuder vi också kunskap, service och goda råd. Kom till din lokala bygg- och järnhandel, Byggvaruhuset i Mönsterås.
  • Lodjursvägen 11
    47160 MYGGENÄS
    Visa vägbeskrivning
    070-866 73...
    Visa nummer
    Vi arbetar med försäljning och montering av skiffer och marksten, även montering av kakel och klinker. Välkommen att kontakta oss!
  • Helsingborgsvägen 8
    28149 HÄSSLEHOLM
    Visa vägbeskrivning
    0451-409...
    Visa nummer
    Stenentreprenader i Hässleholm AB är ett av Sveriges största stenentreprenadföretag. Företaget är uppdelat på en entreprenadavdelning, som utför arbeten i hela landet och en försäljningsavdelning som främst säljer fönsterbänkar och bänkskivor i marmor och granit.
  • Gjuterigatan 5
    46238 VÄNERSBORG
    Visa vägbeskrivning
    0521-71 12...2
    Visa nummer
    (1
    Stängt
    Stenhuggeri med brett sortiment och hög kvalitet av natursten. Vi förser våra kunder med allt inom skiffer, granit, marmor och kalksten och Silestone. Vi tillverkar köksbänkar, fönsterbänkar, bord, trappor, bänkskivor mm. Säljer golv, golvplattor, marmorgolv, granitgolv, trädgårdsten, renoverar gravstenar, gravvårdar, murar, garageuppfarter mm. Stonepanel, stenpaneler, beklädnad, Silestone från Cosentino, Cupa, Minera
  • Industrigatan 6
    29136 KRISTIANSTAD
    Visa vägbeskrivning
    044-21 34...
    Visa nummer
    Stängt
    Vårt stenhuggeri måttanpassar och tillverkar allt enligt kundens önskemål till offentliga och privata miljöer såväl inomhus som utomhus. Våra skickliga stenhuggare och montörer är specialister på restaurering av naturstensfasader.
  • Byggatan 10
    28832 VINSLÖV
    Visa vägbeskrivning
    070-816 61...2
    Visa nummer
    Stängt
    HP Sten & Entreprenad AB arbetar med att lägga smågatsten, storgatsten, mur, trappor, kantsten och plattor. Genom åren har vi iordningställt en stor mängd offentliga miljöer runt om i hela Sverige: torg, gator, köpcenter och företagsentréer, rondeller m.m.
  • Lagnövägen 22
    13432 GUSTAVSBERG
    Visa vägbeskrivning
    08-410 059...
    Visa nummer
    Om du vill ha ett arbete genomfört i din utemiljö så kan vi hjälpa dig! Allt som har med sten att göra är vår specialitet! Trappor, murar, gångar, uteplatser, stenklädda pooler, grindstolpar och mycket mer!Behöver du hjälp med en ny gräsmatta i samband med vårt övriga arbete så ordnar vi det också. Vårt företag samarbetar med andra som är duktiga trädgårdsarkiteter, poolbyggare, snickare så behöver du hjälp av andra hantverkare kan vi ge dig tips.
  • Idrottsvägen 7
    53130 LIDKÖPING
    Visa vägbeskrivning
    0510-204...
    Visa nummer
    Vårt stenhuggeri har drivits i familjegenerationer sedan 1926. Vi använder ett förstklassigt råmaterial och bearbetar högklassiga gravstenar i vår moderna maskinpark. Vi tillverkar även byggnadssten såsom trappor, köksbänkar, bordsskivor och fönsterbänkar. Vi har lång erfarenhet, så vänd er direkt till oss eller våra ombud. Vi tar hand om allt från beställning till färdig produkt på plats.
  • Sankta Gertruds Väg 66
    59342 VÄSTERVIK
    Visa vägbeskrivning
    0490-822...
    Visa nummer
    Stängt
    Företaget grundades 1921. 1999 tog dagens ägare Elisabeth Ahlström över företaget under nytt bolagsnamn, Västerviks Stenhuggeri, efter att ha varit anställd sedan 1985. Företaget tillverkar:Gravstenar, Bänksivor, Byggnadsten såsom Trappor och Beklädnadssten.
  • Skommarsbacken 4
    81831 VALBO
    Visa vägbeskrivning
    026-12 43...2
    Visa nummer
    Vi utför diverse stenarbeten. Ex. köksbänkskivor, fönsterbänkar, bordsskivor, stentrappor, stengolv,… Läs mer
  • Grimboåsen 8
    41705 GÖTEBORG
    Visa vägbeskrivning
    031-55 40...
    Visa nummer
    Stängt
    Vi levererar helhetslösningar inom markentreprenad i Göteborg med omnejd. När du anlitar Västkustens Entreprenad kan du vara säker på att få markarbete av högsta kvalitet till ett rimligt fast pris, vilket gör att du slipper överraskningar när fakturan kommer.
  • Lantjägarvägen 56
    14755 TUMBA
    Visa vägbeskrivning
    070-565 30...
    Visa nummer
    Steelrod AB är ett företag som erbjuder leverans och montering av egenhändigt importerad sten och natursten från världens alla hörn. Vi gör även gabionmurar, s.k. gabion / gabioner, som vi bygger runt om i Sverige.
  • Västindiegatan 18
    25271 RÅÅ
    Visa vägbeskrivning
    042-26 15...
    Visa nummer
    Stängt
    För oss är kundservice och kvalitet det viktigaste.Vår tillverkning är till 90% svensk och vi lämnar15 års kvalitetsgaranti på vårt granitsortiment.Vi tillverkar såväl nya gravstenar som renoverar och kompletterar gamla stenar.
  • Sundbrogatan 29
    93731 BURTRÄSK
    Visa vägbeskrivning
    0914-550...
    Visa nummer
    Stängt
    Från vår fabrik i Burträsk i Västerbotten levererar vi gravstenar, bänkskivor, minneslundar, bildstenar och fotostenar till alla orter i Sverige och samarbetar med flera återförsäljare i landet. Vi renoverar, graverar och förgyller gravstenar. Välkomna!
  • Färgaregatan 1D
    58252 LINKÖPING
    Visa vägbeskrivning
    013-14 30...
    Visa nummer
    Krossteknik i Linköping AB är ett familjeföretag som funnits sedan 60-talet. Vi har under denna tid byggt upp ett stort kunnande både inom krossentreprenad men även genom att konstruera egna krossanläggningar. Allt för att optimera effektiviteten hos våra anläggningar så mycket som möjligt. Den gedigna erfarenhet som vi har byggt upp gör att vi kan erbjuda effektiv krossning till bra priser för både mindre och större kunder.
  • Rinkebyvägen 12
    18236 DANDERYD
    Visa vägbeskrivning
    08-651 75...
    Visa nummer
    I vår moderna anläggning i Danderyd strax norr om Stockholm är den huvudsakliga uppgiften produktion av köksbänkar och badrumsbänkar i marmor, granit och kalksten. Vi lagerför också ca 8000m2 golvplattor för omgående leverans!Vi tillverkar även fönsterbänkar, spisplaner, bordsskivor etc. Större delen av det material som vi använder i vår produktion finns i vårt lager i Danderyd. Detta innebär att ni har möjlighet att se materialet före produktion.
stenvaror gav 461 företag
Static map