Om Stenhuggarn i Bergsjö AB

Svensktillverkade produkter för kunder som kräver kvalité och service. Vi har två inriktningsområden i vår produktion - ändamålen helt olika (gravvårdar och inredingssten) - hos oss är kundens behov och önskemål alltid i centrum. Välkommen till oss!

Gravvårdar

Tillverkar nya samt textkompletterar och omarbetar befintliga. Brett utbud av modeller, dekorer och tillbehör. Traditionellt eller personligt specialutformat.

Inredningssten

Tillverkar bänkskivor, fönsterbänkar, golvplattor.Vi importerar granit från hela världen och är guldpartner med Silestone som är marknadsledande inom kompositsten.

Företaget

Företaget grundades 1974 och har nio anställda. Vi tillverkar gravvårdar, bänkskivor, fönsterbänkar och övrig inredningssten. Arbetsstyrkan består av kunnig och noggrann personal med många års yrkeserfarenhet och stort hantverkskunnande. Vårt stenhuggeri är i mycket fint skick, vi har en modern och rationell maskinpark och arbetar enbart med råvaror av extra prima kvalitet. Denna kombination borgar för att alla produkter som lämnar företaget håller högsta kvalitet i både material och utförande. I tillverkningen förädlas graniten i olika arbetsmoment -från rå skiva till färdig produkt, alltid unikt efter kundens önskemål.

STENHUGGARN är i folkmun ett välkänt namn i våra trakter kring södra Norrland. Otaliga är de gravstenar vi tillverkat och kompletterat under åren och de kökskunder som dagligen får glädjas åt sina fina bänkskivor. Många kunder återkommer med fler beställningar samt rekommenderar oss vidare till bekanta - det känns som ett bra kvalitetsmärke!

Granit - praktiskt och snyggt!

Köket är hemmets hjärta där man tillbringar mycket tid och utövar verksamheter av många olika slag. Köket skall utstråla hemtrevnad samtidigt som alla arbetsytor måste vara tåliga och lätta att rengöra. Vad är lämpligare än att använda sig av naturens egna material – granit? Den är hållbar, näst intill evig!

Under det senaste åren har granit som inredningssten blivit allt mer populärt - vill man ha det bästa så väljer man granit, så är det bara!

Silestone - mångsidig kvartskomposit med unika egenskaperUtöver granit så tillhandahåller vi också b

Utöver granit så tillhandahåller vi också bänkskivor i Silestone, som är ett material bestående till 94 procent av naturlig kvarts, vilket ger produkten en extraordinär hårdhet och hållbarhet. Den har även unika antibakteriella egenskaper.

Silestone är ett utmärkt ytmaterial för arbetsytor i kök, badrum, golv och väggbeläggningar, med minimala skarvar. Tillverkas i över 60 nyanser, tre ytbehandlingar och i olika format. Vi är guldpartners så vi får alltid support med de allra senaste produktnyheterna!

Våra bänkskivor kan beställas direkt från oss eller via någon av våra återförsäljare i samband med beställning av köksinredning.

Stenhuggarn i Bergsjö ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Stenhuggarn i Bergsjö AB Gravstenar, gravvård, Nordanstig - 1
  • Stenhuggarn i Bergsjö AB Gravstenar, gravvård, Nordanstig - 2
  • Stenhuggarn i Bergsjö AB Gravstenar, gravvård, Nordanstig - 3
  • Stenhuggarn i Bergsjö AB Gravstenar, gravvård, Nordanstig - 4
  • Stenhuggarn i Bergsjö AB Gravstenar, gravvård, Nordanstig - 5
  • Stenhuggarn i Bergsjö AB Gravstenar, gravvård, Nordanstig - 6
  • Stenhuggarn i Bergsjö AB Gravstenar, gravvård, Nordanstig - 7
  • Stenhuggarn i Bergsjö AB Gravstenar, gravvård, Nordanstig - 8
  • Stenhuggarn i Bergsjö AB Gravstenar, gravvård, Nordanstig - 9
  • Stenhuggarn i Bergsjö AB Gravstenar, gravvård, Nordanstig - 10

Stenhuggarn i Bergsjö AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Stenhuggarn i Bergsjö Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

04.11.1987

Org.nr:

5563109155

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

120000

Omsättn.intervall

10000 - 19999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

23709 Huggning, formning och slutlig bearbetning av sten för prydnadsändamål, 23701 Huggning, formning och slutlig bearbetning av sten för byggnadsändamål

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Markku Johannes Pesämaa

Verkställande direktör

Peter Ragnvald Järvinder

Ledamot

Markku Johannes Pesämaa

Ledamot

Peter Ragnvald Järvinder

Ledamot

Andreas Johannes Thelin Pesämaa

Ledamot

David Johannes Thelin Pesämaa

Revisor

Eva Susanne Lundholm

Revisorssuppleant

Mats Erik Blennå

Finansiell information

Omsättning

15 655 tkr

Vinstmarginal

15,4 %

Anställda

10