Om stadshotellet

Välkomna till Grand Hotel i Falkenberg! Hos oss hittar ni allt ni behöver för hotellboende, konferenser, mat och nöje. Vårt läge mitt i Halland med bra kommunikationer till både Göteborg och Malmö/Köpenhamn gör oss till en perfekt mötesplats både i jobbet och på fritiden.

Ett modernt hotell med gamla anor

Grand Hotel är med sitt underbara läge vid Ätran, mitt i centrala Falkenberg, det perfekta alternativet för dig som söker hotell, konferens eller nöje. Vårt läge mitt i Halland på västkusten gör det enkelt att nå oss oavsett vilket håll ni kommer ifrån.

Grand är ett klassiskt stadshotell med nyrenoverade rum och konferenslokaler. Vår ledstjärna är personlig service och omtanke om varje gäst. En specialitet på Grand är våra olika paket med Golf, Dans, Shopping eller andra typer av nöjen.

Grand Hotell

Grand Hotel Falkenberg har varit det självklara alternativet för hotel- konferens- och nöjesgäster sedan 1930-talet. Här har flera generationer sovit, arbetat och roat sig så traditionen är stark. Samtidigt har Grand hela tiden utvecklats i takt med tiden och under det senaste året har hotellet genomgått ytterligare en uppdatering.

För att ge våra gäster maximal valfrihet har vi tre olika rumskategorier på Grand. Rummen varierar i storlek men grundstandarden i form av sköna sängar, TV, trådlöst bredband m.m. är gemensamt för alla.

Grand Konferens

Grand är ett mycket bra alternativ till alla typer av konferenser. Vi har flera välutrustade konferenslokaler och sammanträdesrum i olika storlekar och ordna allt som våra konferens gäster behöver.

Grand Hotel har nu även fått sällskap av Värdshuset Hwitan som ligger ett par hundra meter från Grand. Med Hwitan har ett hotell blivit två och vi har idag över 100 rum. För konferenser, företagsfester och andra arrangemang har vi mängder med alternativ i allt från konferensrum på Grand och Hwitan till riktigt stora arrangemang i Tryckhallen. Vill ni kombinera konferensen med en aktivitet eller extra nöjesarrangemang så står vi gärna till tjänst. Så oavsett typ av arrangemang - slå oss en signal och berätta om era önskemål så lämnar vi ett förslag på vad vi kan erbjuda.

Restaurang

I våra lokaler finner ni numera restaurang Harrys i ny tappning! Utöver Harrys traditionella meny serverar vi givetvis konferensmåltider och tar emot beställningar för olika grupper som besöker Grand.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • stadshotellet Hotell, Falkenberg - 1
  • stadshotellet Hotell, Falkenberg - 2
  • stadshotellet Hotell, Falkenberg - 3
  • stadshotellet Hotell, Falkenberg - 4
  • stadshotellet Hotell, Falkenberg - 5
  • stadshotellet Hotell, Falkenberg - 6
  • stadshotellet Hotell, Falkenberg - 7
  • stadshotellet Hotell, Falkenberg - 8
  • stadshotellet Hotell, Falkenberg - 9
  • stadshotellet Hotell, Falkenberg - 10

stadshotellet, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnGrand Hotell i Falkenberg AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande18.02.1981
Org.nr:5562087899
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch55103 Hotellverksamhet utan restaurangrörelse, 55102 Drift av konferensanläggningar

Exekutiva befattningar/Administration

Alf Ture AnderssonLedamot
Gunilla Margareta AnderssonSuppleant
Yngve Kjell-Åke PetterssonRevisor

Omdömen om stadshotellet

Möjliga telefonnummerformat

03461445003-461 44 50034-61 44 500346-144 50