Om Stängselbutiken

Om Skandinaviska Områdesskydd Vi är ett av Sveriges större företag inom områdesskydd, och vi levererar material och montage för stora och små projekt i hela Sverige. Dessutom erbjuder vi våra kunder ett stort utbud av produkter med hög kvalitet genom Stängselbutiken. Affärsidé Vi på Skandinaviska Områdesskydd har lång erfarenhet av områdesskydd. Vi levererar material och erbjuder montage i hela Sverige. Vår affärsidé innebär att vara en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet och samtidigt erbjuda kompetent och effektiv montagehjälp. Vi säljer och monterar bland annat dessa produkter: Stängsel, Staket, Grindar, Bommar, Smidesstaket, Smidesräcken, Glasräcken, Bullerskydd, Bullerplank, Grindmotorer, Automatik, Pollare, Skjutgrindar, Hundgårdar mm

Vi levererar material och montage inom områdesskydd

Vi är en rikstäckande fristående totalentreprenör inom områdesskydd. Sedan företaget startades 2005 har vi utfört mer än 6 000 montage runtom i landet. Vi lämnar alltid fasta priser och 5-års garanti på utförda montage. Önskar ni köpa material för eget montage har det aldrig varit enklare. Besök vår E-butik för att se hela vårt sortiment. Vi säljer stängsel,villagrindar, industrigrindar, bommar, smidesstaket, grindmotorer och staketlarm. Vi har även marknadens störst sortiment av grindlås.

Bostad

Vi har ett brett sortiment inom områdesskydd för privatkunder. Här finns det klassiska villastängslet, de exklusiva smidesstaketen och grindar av alla typer. Det material vi säljer är detsamma som vi själva använder när vi monterar, och kvalitet är för oss ett ledord: du som kund ska alltid känna dig trygg i ditt köp och veta att det du handlar av oss håller i många år framåt. Det är också därför vi kan ge dig minst två års garanti på alla produkter.

Industri

Vi har lång erfarenhet av områdesskydd för industri och offentlig sektor, och erbjuder kvalitetstestade produkter som vi vet fungerar och håller i många år. Allt material som vi säljer är detsamma som vi själva monterar, och vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla vårt sortiment. Hittar du inte vad du söker? Hör av dig till oss så kan vi med största sannolikhet hjälpa dig att ta fram det.

Lantbruk

Vi samarbetar med några av världens ledande leverantörer för att kunna erbjuda våra kunder det absolut bästa inom varje segment. När det kommer till djurhållning och lantbruk är kvaliteten viktigare än någonsin - här finns inte utrymme för kompromisser. Därför samarbetar vi med Gallagher - ett världsledande företag som kännetecknas av sitt breda sortiment, hög kvalitet och gedigen kunskap.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Stängselbutiken Elinstallationer, Haninge - 1
  • Stängselbutiken Elinstallationer, Haninge - 2
  • Stängselbutiken Elinstallationer, Haninge - 3
  • Stängselbutiken Elinstallationer, Haninge - 4
  • Stängselbutiken Elinstallationer, Haninge - 5

Stängselbutiken, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSkandinaviska Områdesskydd AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande28.07.2005
Org.nr:5566841853
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall100000 - 499999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43290 Andra bygginstallationer, 47521 Specialiserad butikshandel med virke och byggvaror, 46390 Icke specialiserad partihandel med livsmedel, drycker och tobak

Exekutiva befattningar/Administration

Johan Fredrik CederstrandOrdförande
Jimmy Nils Christian EkmanVerkställande direktör
Jimmy Nils Christian EkmanLedamot
Johan Fredrik CederstrandLedamot
Joel Christer Sandin PerssonSuppleant
Tobias Christer KnutåsRevisor

Omdömen om Stängselbutiken

Möjliga telefonnummerformat

085001153008-500 115 30085-001 15 300850-01 15 30085-0011530