Om Städkamrater HB- Flyttstäd Karlstad & Hemstäd Karlstad

Vi är en pålitlig och lyhörd städfirma med mångårig erfarenhet inom städ som vill underlätta i din vardag eller företagande. Vi finns för att kunna erbjuda dig precis den städhjälp du behöver. Med oss kan du känna dig trygg genom hela städprocessen då vi ser till att din städning blir både smidig, kostnadseffektiv och utfört med kvalitet. Kontakta oss för allt från hemstäd och fönsterputsning till fönsterputsning i Karlstad så att du kan fokusera på annat!

Välkommen att kontakta oss!

Vår målsättning är ett företag med nöjda kunder och medarbetare. Vi tror på att nöjda medarbetare gör kunder nöjda därför vi jobbar hårt för att vara en bra arbetsplats för våra medarbetare.

Unna dig en städkamrat genom att kontakta oss och boka ett första gratis kundbesök. Under kundbesöket går vi tillsammans igenom dina önskemål och skräddarsyr en städningsplan utifrån dina önskemål och behov.

Hemstädning Karlstad

Ett rent hem är viktigt för oss alla, men det kan ibland vara svårt att få tiden och energi att räcka till. Fler och fler inser fördelarna med att komma hem till en ren bostad och att slippa lägga energi och tid på städning. Så släpp kraven och låt oss ta hand om din hemstädning. Att komma hem ska vara en ren njutning och vi ser till att underlätta din vardag genom att du kan släppa tankarna på städning och fokusera på de andra viktiga punkterna i livet.

Kontorsstädning Karlstad

Med Städkamrater får ditt företag prisvärd, kvalitetssäkrad kontorsstädning med personlig service. Oavsett hur stort det är. Kontakta oss och skaffa en bekymmersfri kontorsstädning!

Fönsterputsning Karlstad

Minst två gånger per år bör fönsterna putsas för att du ska få uppleva lyftet av sol som lyser in genom fönsterna och ger ett lyft i hemmet. Städkamrater putsar fönsterna med egen professionell utrustning och du behöver därför inte oroa dig om att tillhandahålla någon utrustning.

Flyttstädning Karlstad

Det vet du säkert hur viktigt det är att lämna det gamla hemmet i perfekt skick. Det vet vi med. Låt oss därför sköta din flyttstädning så slipper du all stress i flyttstädningen. Våra professionella städare gör ordentligt rent in i minsta detalj så att den som kommer flytta inkommer mötas av ett skinande hem. Vi lämnar alltid garanti på flyttstädningen vilket gör att eventuella invändningar som kan dyka upp vid besiktningstillfället åtgärdas snarast av oss.

RUT-avdrag

Våra städ- och trädgårdstjänster ger rätt till skattereduktion för privat personer. Det innebär att de är hushållsnära tjänster (RUT) och att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden. Skattereduktionen tar vi på Städkamrater hand om när du får fakturan, allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Har du frågor eller funderingar kring RUT är du varmt välkommen att ta kontakt med oss eller läs mer på Skatteverkets hemsida.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Städkamrater HB- Flyttstäd Karlstad & Hemstäd Karlstad Hushållsnära tjänster, hemservice, Karlstad - 1
  • Städkamrater HB- Flyttstäd Karlstad & Hemstäd Karlstad Hushållsnära tjänster, hemservice, Karlstad - 2
  • Städkamrater HB- Flyttstäd Karlstad & Hemstäd Karlstad Hushållsnära tjänster, hemservice, Karlstad - 3
  • Städkamrater HB- Flyttstäd Karlstad & Hemstäd Karlstad Hushållsnära tjänster, hemservice, Karlstad - 4
  • Städkamrater HB- Flyttstäd Karlstad & Hemstäd Karlstad Hushållsnära tjänster, hemservice, Karlstad - 5
  • Städkamrater HB- Flyttstäd Karlstad & Hemstäd Karlstad Hushållsnära tjänster, hemservice, Karlstad - 6
  • Städkamrater HB- Flyttstäd Karlstad & Hemstäd Karlstad Hushållsnära tjänster, hemservice, Karlstad - 7
  • Städkamrater HB- Flyttstäd Karlstad & Hemstäd Karlstad Hushållsnära tjänster, hemservice, Karlstad - 8

Städkamrater HB- Flyttstäd Karlstad & Hemstäd Karlstad, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnStädkamrater Handelsbolag
BolagsformHandelsbolag
Datum för upprättande30.10.2021
Org.nr:9697965581
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch81210 Lokalvård, 49420 Flyttjänster, 81300 Skötsel och underhåll av grönytor

Exekutiva befattningar/Administration

Mindaugas MeskauskasBolagsman
Erika ArlauskienéBolagsman

Sökord

billigt flyttstädbutiksstädninghemstädning linnéstadenfönsterputs billigtstädfirma prisbilligt hemstädge presenterstädning hemmagolvvård alestädhjälp örgrytefönsterputs prisoffertstädfirma priserstädföretagfönsterputsningfönstertvätt priserstäd inför julpris hemstädstädstädfirmor prisboka fönsterputsFlyttfönsterputsning företagbillig fönsterputshemstädning kostnadhemstädningfönsterputs kontorrutavdrag fönsterputsstädfirmagöfabgåva presenthemstädfönsterputs igåva eller presenttrappstädning aleboka städprisförfråganhjälp med fönsterputsningstädfirma örgrytetrimningTransportflyttstädningekotipset fönsterputsfönsterputs priserfönsterputs rope accessfönsterputsning prisfönsterputs kostnadpris fönsterputstrappstädningfönsterputs lägenhetstädfirma recensionerstädhjälp privatfönsterputs reparbetefönsterputs götalandfönsterputsfönsterputs utan ammoniakbillig fönsterputsningstädservicestädning kontoretkontorsstädbilligt städgolvvårdge bort en presentbillig städfirmaegen fönsterputsstädfirma privatFlytthjälpfönsterputs alepris engångsstädvisningsstädStädningstädfirma offertfönsterputs prisstädjänst prisfönsterputs företagboka hemstädtrappstädstädfirma kostnadflyttstädning prisanlita städhjälpbillig flyttstädningFlyttstädengångsstädbyggstädhemstädning kvalitetstädhjälpFlyttfirmastädfirma RUT-avdragpris städstädfirma rekommenderadträdgårdsarbetehusshållsnära tjänsterhemstädning prisbillig hemstädninggräsklippningstädfirma kvalitetföretagsstädstäd inför påskmiljövänlig fönsterputsfönsterputsarehemstädning bra pris

Möjliga telefonnummerformat

070079901907-007 990 19070-079 90 190700-79 90 19070-0799019