Om Stängselbutiken

Om Skandinaviska Områdesskydd Vi är ett av Sveriges större företag inom områdesskydd, och vi levererar material och montage för stora och små projekt i hela Sverige. Dessutom erbjuder vi våra kunder ett stort utbud av produkter med hög kvalitet genom Stängselbutiken. Affärsidé Vi på Skandinaviska Områdesskydd har lång erfarenhet av områdesskydd. Vi levererar material och erbjuder montage i hela Sverige. Vår affärsidé innebär att vara en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet och samtidigt erbjuda kompetent och effektiv montagehjälp. Vi säljer och monterar bland annat dessa produkter: Stängsel, Staket, Grindar, Bommar, Smidesstaket, Smidesräcken, Glasräcken, Bullerskydd, Bullerplank, Grindmotorer, Automatik, Pollare, Skjutgrindar, Hundgårdar mm

Vi levererar material och montage inom områdesskydd

Vi är en rikstäckande fristående totalentreprenör inom områdesskydd. Sedan företaget startades 2005 har vi utfört mer än 6 000 montage runtom i landet. Vi lämnar alltid fasta priser och 5-års garanti på utförda montage. Önskar ni köpa material för eget montage har det aldrig varit enklare. Besök vår E-butik för att se hela vårt sortiment. Vi säljer stängsel,villagrindar, industrigrindar, bommar, smidesstaket, grindmotorer och staketlarm. Vi har även marknadens störst sortiment av grindlås.

Bostad

Vi har ett brett sortiment inom områdesskydd för privatkunder. Här finns det klassiska villastängslet, de exklusiva smidesstaketen och grindar av alla typer. Det material vi säljer är detsamma som vi själva använder när vi monterar, och kvalitet är för oss ett ledord: du som kund ska alltid känna dig trygg i ditt köp och veta att det du handlar av oss håller i många år framåt. Det är också därför vi kan ge dig minst två års garanti på alla produkter.

Industri

Vi har lång erfarenhet av områdesskydd för industri och offentlig sektor, och erbjuder kvalitetstestade produkter som vi vet fungerar och håller i många år. Allt material som vi säljer är detsamma som vi själva monterar, och vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla vårt sortiment. Hittar du inte vad du söker? Hör av dig till oss så kan vi med största sannolikhet hjälpa dig att ta fram det.

Lantbruk

Vi samarbetar med några av världens ledande leverantörer för att kunna erbjuda våra kunder det absolut bästa inom varje segment. När det kommer till djurhållning och lantbruk är kvaliteten viktigare än någonsin - här finns inte utrymme för kompromisser. Därför samarbetar vi med Gallagher - ett världsledande företag som kännetecknas av sitt breda sortiment, hög kvalitet och gedigen kunskap.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Stängselbutiken Elinstallationer, Haninge - 1
  • Stängselbutiken Elinstallationer, Haninge - 2
  • Stängselbutiken Elinstallationer, Haninge - 3
  • Stängselbutiken Elinstallationer, Haninge - 4
  • Stängselbutiken Elinstallationer, Haninge - 5

Stängselbutiken, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSkandinaviska Områdesskydd AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande28.07.2005
Org.nr:5566841853
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall100000 - 499999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43290 Andra bygginstallationer, 47521 Specialiserad butikshandel med virke och byggvaror, 46390 Icke specialiserad partihandel med livsmedel, drycker och tobak

Exekutiva befattningar/Administration

Johan Fredrik CederstrandOrdförande
Jimmy Nils Christian EkmanVerkställande direktör
Jimmy Nils Christian EkmanLedamot
Johan Fredrik CederstrandLedamot
Joel Christer Sandin PerssonSuppleant
Tobias Christer KnutåsRevisor

Omdömen om Stängselbutiken

Evelina Svensson

mer än ett år sedan

Inte alls nöjda! Vi fick en chockhög slutfaktura. Inte alls det priset vi fick offert på och kommit överens om efter platsbesök. Nu hotar dom med inkasso.

Johan Carlström

mer än ett år sedan

Vi är riktigt nöjda med både produkt, pris, bemötande och timing. Grinden blev fantastiskt fin och monterades spikrakt! Kan starkt rekommenderas.

Robert Carlsson

mer än ett år sedan

Snyggt och bra utfört. Hantverkarna kom på utsatt tid och var trevliga. Mycket trevlig och proffsig service från "kontoret". (Bengt)

Rekommenderas varmt.

Lång Emil

mer än ett år sedan

Dålig service, skräp lämnat bakom sig och repat villastängsel. Tog även väldigt lång tid innan man fick de gjort.

Svar från företaget

Hej Emil. Jag hittar ingen beställning gjord under de senaste månaderna med ditt namn.
Vi har inte heller fått in några klagomål gällande repat villarstängsel, och det är faktiskt första gången jag hör någon klaga över att nätet skulle vara repat.
Kontakta oss så ska vi se till att du kompenseras om du inte är nöjd.
Mvh Christian Karlsson

Johan

mer än ett år sedan

Bästa byggföretaget vi anlitat någonsin! Kom på utsatt tid, gjorde ett perfekt jobb och var klara innan utlovat. Lämnar dessutom 5 års garanti. Rekommenderas!!

Rickard Olsen

mer än ett år sedan

Från ett mail med offert till kontakt och färdigt arbete. Knappt en vecka. Jag vet vart jag vänder mig nästa gång jag behöver hjälp av stängsel etc. Mycket imponerande, Stort tack till montörerna och självklart Christian Högberg. TACK!

Stig Ekman

mer än ett år sedan

Jag är mycket nöjd med bemötandet och produkten jag köpte. Jag fick offert fort och inget snack om tillkommande kostnader efter slutfört montage.

Jag kan verkligen rekommendera denna firma.

/Stickan E

Anders

mer än ett år sedan

Fick ingen offert, lite tråkigt men kanske inte bodde nära Stockholm för det ska duga.

Svar från företaget

Hej.
Om du inte fått en offert får du gärna kontakta oss för det ska inte hända. Vi bockar av alla offerter och att vi missar skickar offerter under denna årstid är väldigt ovanligt, dock är vi bara människor så det kan naturligtvis ske.

Lars

mer än ett år sedan

Har anlitat skandinaviska flera gånger. Alltid bra och proffsigt bemött och bra prisnivå med 5 års garanti på utförda jobb.

Hasse

mer än ett år sedan

Kom i tid, gjorde ett bra jobb, inga konstigheter med faktura, trevlig killar. Mycket bra överlag, lite brister med städning efter avslutat arbete men ordnades direkt vid påpekande.

Möjliga telefonnummerformat

085001153008-500 115 30085-001 15 300850-01 15 30085-0011530