Om Sportson

Sportson – Vi kan cyklar! På Sportson vill vi att alla ska känna cykelglädje, oavsett vilken typ av cyklist man är. Därför erbjuder vi kvalitetscyklar från välkända varumärken och alla cykeltillbehör du behöver för den perfekta cykelupplevelsen. Vi är med dig under hela resan, redan från första barncykeln. Hos oss hittar du ett brett sortiment av alla typer av cyklar, från standardcyklar, elcyklar och lastcyklar till racers, mountainbike, gravel och BMX.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Sportson Sportartiklar, fritidsartiklar, Danderyd - 1
  • Sportson Sportartiklar, fritidsartiklar, Danderyd - 2
  • Sportson Sportartiklar, fritidsartiklar, Danderyd - 3
  • Sportson Sportartiklar, fritidsartiklar, Danderyd - 4

Sportson, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBikexpress Jl Danderyd AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande30.11.2009
Org.nr:5567950083
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47641 Specialiserad butikshandel med sport- och fritidsartiklar utom cyklar och båtar, 47642 Specialiserad butikshandel med cyklar

Exekutiva befattningar/Administration

Bo Harald Jonny LindroosVerkställande direktör
Bo Harald Jonny LindroosLedamot
Anna Kristina Oom LindroosSuppleant
Christina Elisabeth MårdHuvudansvarig revisor

Omdömen om Sportson

Joakim Andersson

mer än ett år sedan

Cykeln var sliten (men inte oanvändbar). Jag besökte Sportson för att fråga vilka delar som behövde bytas ut. Bl.a. kedjan kom de fram till (och några orelaterade saker, t.ex. bromsvajrar). Bokade tid ca en månad framåt för att byta ut dem. När jag kom tillbaka på den bokade tiden hade de tydligen inte skrivit ned vad som skulle bytas utan de gjorde en ny undersökning och kom fram till att det helst var ännu fler grejer som skulle bytas. Detta kallas bait-and-switch: en klassisk form av lurendrejeri. Jag gick med på några av ändringarna men inte att byta ut kassetten (eller veven eller vafan det nu hette - jag säger kassetten för enkelhets skull).

Efter att de "fixade" cykeln blev den ännu värre: kedjan hoppade våldsamt hela tiden på vissa växlar. Jag återvände och tydligen var min nya kedja - som de valde ut - inkompatibel med kassetten. Jag behövde byta ut ännu mer skit. De tog alltså betalt för att sabba min cykel och tog sedan ännu mer betalt för att reparera den.

Jag påpekade att det var de som hade avgjort från början att endast kedjan skulle bytas, men de påstod att de inte visste vem i personalen som hade gjort den första bedömningen, även fast de enkelt skulle kunna avgöra detta genom att kolla i loggarna som jag antar att de har.

Jag påpekade att de hade tagit betalt för att byta till en inkompatibel kedja. De använde ursäkten att jag inte gick med på alla förändringar de föreslog, även fast de aldrig sade att det var absolut nödvändigt att byta kassetten, och de sade aldrig att kedjan inte funkade utan att byta kassetten (jag tror deras ursäkt för detta var typ "vi kunde inte veta" eller nåt sånt skit).

Första gången jag kom in köpte jag även nya bromsklossar. En månad senare sade de att mina bromsklossar var utslitna. Jag vet inte om de ljög eller om de säljer skit.

Hela kalaset gick på långt mer än cykeln kostade när jag köpte den.

Anomym

mer än ett år sedan

Otrevlig personal och inte särskilt serviceinriktade. De stod i kassan och pratade med varandra istället för att hjälpa mig. Butiken skulle ochså kunna vara frächare

Charles Leudle

mer än ett år sedan

Jag ringer till butiken för rådgivning. Man suckar och stönar i telefonen. Noll vilja till service. Jag mejlar företagets info-adress för att meddela hur butiken bemötte mig. Inget svar.

Jens

mer än ett år sedan

Sportson i Danderyd bjuder på fin service. Jag har varit där med min MTB ett gäng gånger (reparation och service) och de åtgärdar/servar snabbt och med god kvalitet.