Om Spill Småland

SPILL Småland ägs och drivs av mig Magdalena Olofsson sedan hösten 2022. Jag har alltid drömt om att arbeta med någon typ av design och började inrikta mig på möbler för ett flertal år sedan. 2019 började jag studera Produktutveckling med Möbeldesign. Jag har alltid fascinerats av hantverksglädje och trä är ett fantastiskt material att arbeta med. Jag vill komma tillbaka till tiden där möbler skapades med fantastiskt hantverk för att hålla länge och föras vidare i generationer. För en möbel kan både vara funktionell men också ett rent konstverk som borde bevaras. Därför valde jag att starta ett eget företag där jag har möjligheten att både hjälpa andra att laga eller klä om sina möbler och även åka runt på skattjakt för guldklimpar som behöver tas hand om och kan hitta ett nytt hem där den blir uppskattad i ett nytt ljus.

SPILL Småland ägs och drivs av Magdalena Olofsson sedan hösten 2022. Jag har alltid drömt om att arbeta med någon typ av design och började inrikta mig på möbler för ett flertal år sedan.

2019 började jag studera Produktutveckling med Möbeldesign. Jag har alltid fascinerats av hantverksglädje och trä är ett fantastiskt material att arbeta med.

Jag vill komma tillbaka till tiden där möbler skapades med otroligt hantverk för att hålla länge och föras vidare i generationer. För en möbel kan både vara funktionell men också ett rent konstverk som borde bevaras. Därför valde jag att starta ett eget företag där jag har möjligheten att både hjälpa andra att laga eller klä om sina möbler och även åka runt på skattjakt för guldklimpar som behöver tas hand om och kan hitta ett nytt hem där den blir uppskattad i ett nytt ljus.

Jag finns på telefon eller mail vid frågor eller funderingar.

Spill Smålands utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Spill Småland Möbler, Nässjö - 1
  • Spill Småland Möbler, Nässjö - 2
  • Spill Småland Möbler, Nässjö - 3
  • Spill Småland Möbler, Nässjö - 4
  • Spill Småland Möbler, Nässjö - 5
  • Spill Småland Möbler, Nässjö - 6
  • Spill Småland Möbler, Nässjö - 7
  • Spill Småland Möbler, Nässjö - 8
  • Spill Småland Möbler, Nässjö - 9

Spill Småland, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration