Om Speicher Auto - service by Autoexperten

Speicher Auto AB är en auktoriserad Fordverkstad som tar emot både plåt- och mekaniska arbeten, service, garantiarbeten m.m.

Tjänster

Vi är en auktoriserad Fordverkstad som utför alla förekommande service- o reparationsarbeten.

Våran plåtskadeverkstad samarbetar med alla försäkringsbolag och erbjuder även hyrbil.

Vi utför garantiarbeten oavsett var du köpt bilen och utför även beslutade kampanj- och återkallningsarbeten.

Du får en giltig stämpel i serviceboken.

Vi utför även lack- o karosserikontroll som måste ske årligen för att garantin skall gälla.

Däcklager

Vi tar hand om dina däck på vårt däckhotell. Du behöver bara komma hit och så byter vi däcken o tvättar av o förvarar de här hos oss. Tvätt av bilen ingår också.

Hyrbilar

När du lämnar in din bil på service eller reparation hos oss på Speicher Auto

så har vi möjligheten att erbjuda dig att hyra Ford Focus hgv miljöbilar med flexifuel eller dieselmotorerl.

Speicher Auto - service by Autoexpertens utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Speicher Auto - service by Autoexperten Bilverkstad, Huddinge - 1
  • Speicher Auto - service by Autoexperten Bilverkstad, Huddinge - 2

Speicher Auto - service by Autoexperten, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSpeicher Auto Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande24.02.1983
Org.nr:5562257088
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon, 45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar

Exekutiva befattningar/Administration

Peter Erik SegerdahlOrdförande
Daniel StarkVerkställande direktör
Peter Erik SegerdahlLedamot
Daniel StarkLedamot
Björn Fredrik WakmanLedamot
Patrik Andreas ErikssonSuppleant
Patrik Mikael EkenbergRevisor

Omdömen om Speicher Auto - service by Autoexperten

Thomas Lindahl

mer än ett år sedan

Ett föredöme för andra bilverkstäder.

Johan Sr

mer än ett år sedan

Vi hade varit och handlat mat, jordsäckar och målarfärg. 5oo m från vårt hem tvingas vi tvärnita för att inte bli påkörda. När vi kom hem såg vi att jordsäckarna hade farit fram och slagit sönder målarfärgsburken. Jippi tvätta bilen från målarfärg i en timme. Efter det skulle sätena rätas upp. Den ena sitsen gick inte att få på plats. Åkte till Speicher och Lars kollade. Lars såg att metallen hade böjt sig en aning och böjde tillbaka den. Han tog inte betalt och det gjorde vår dag mycket bättre.

Elena Nazarenko

mer än ett år sedan

Bra jobbat! Alltid professionellt och trevligt bemötande

Lars Hjertner

mer än ett år sedan

Jag servar min bil hos dessa trevliga gentlemen, kan säga att jag aldrig haft en bättre verkstad.
Man blir glad varje gång man är där, atmosfären alltid på topp.
Yrkesmän med stor yrkesstolthet o fina medmänniskor.

Andreas B

mer än ett år sedan

Har anlitat flera olika Fordverkstäder tills jag upptäckte Speicher Auto för några år sedan. Nu är jag fast - så länge jag har en Ford kommer jag att fortsätta serva bilen här. Alltid hjälpsamma, aldrig några problem. Och de står för vad de gör. Nu senast var bilen inne för byte av stötdämpare och för att göra om ett lackeringsjobb på garanti. Då tog de också på sig att fixa rostskador i hjulhusen som goodwill.

Detta är sådant man kommer ihåg och gör att man gärna rekommenderar verkstaden till vänner och bekanta.

Jonas

mer än ett år sedan

Jag börjar inse att den här verkstan blivit ett hinder för oss när vi tittar på ny bil till familjen. Det känns som idioti att byta till något annat märke än Ford, och serviceavtal på någon av de större märkesverkstäderna är helt otänkbart. Det lutar mot att vi kör vår sunkiga Ford Focus tills det är dags för skroten. Och det har inget med kvalitèn på bilen att göra. Jag vill till och med påstå att jag brukar känna mig som en lite gladare människa när jag varit där (om än några tusenlappar fattigare).

Anonym användare

mer än ett år sedan

Utomordentlig service och hög kompetens. När jag har haft problem bilen och ville veta om det gick att använda den gick det bra att komma dit samma dag för felsökning!

Janne Svensson

mer än ett år sedan

Kund ej stänga dörren då låset frusit
Fick komma dir o ställa in bilen i värmen
hämtades dagen efter till o med tvättad ......
samt utan debitering .
Detta är serv . blir en Ford till

lars

mer än ett år sedan

När mitt 1/2-ljus hade slocknat så kunde jag få komma ner på direkten, så kom en av killarna på kontoret ut och bytte lampan medans jag väntade.
Det var oväntat, men bra.
Jag kommer tillbaks

Anonym användare

mer än ett år sedan

Absolut bästa servicen! Andra borde ta lärdom! :) Bästa bilverkstaden ever! Sluta inte!

Kjell Larsson

mer än ett år sedan

Jag köpte faktiskt en Ford mycket för att jag vet att jag kan lita på Speicher Auto vad det gäller service. En mycket proffsig och trevlig verkstad som engagerar sig och ser till att eventuella problem blir lösta på bästa sätt! Rekommenderas varmt!

Simon Lambert

mer än ett år sedan

Väldigt nöjd. Extremt proffsig. En pärla helt enkelt.

Henrik Öhman

mer än ett år sedan

Jag vänder mig alltid hit när något behöver fixas med min Ford - ett personligt, kunnigt och engagerat bemötande som jag inte lyckats hitta på någon annan verkstad. Rekommenderas!

Thomas

mer än ett år sedan

Jag har nu haft Ford i över 10 år och är inne på min femte bil. Jag kan inte påstå att de är oerhört mycket bättre än andra bilar utan jag köper dem för en enda anlednings skull och det är möjligheten att serva bilen på Speicher. Jag har en annan stor Ford-verkstad som granne på jobbet men åker hellre 30 min åt fel håll för att serva hos Speicher. Varför? Jo för att jag kan inget om bilar och hos Speicher ser dem inte det som något hopplöst obildat utan de tar sig tid att förklara vad de gör, de ger tips (även om saker de inte själva tjänar några pengar på) och framför allt de älskar sitt jobb och det märks. Det är kliniskt rent inne i verkstan, ordning på allt. De har aldrig missat min bokning (till skillnad från den andra verkstan), gör de en service och hittar ett fel ringer dem och kollar om de skall åtgärda det etc. Det är alla små detaljer som gör att man känner sig välkommen och trygg som gör att jag återvänder år efter år till Ford och Speicher.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Har aldrig varit med om, den service samt trevliga bemötande som man får på Speicher Ford service. Man visar alltid att man bryr sig om kundens bäst. En riktig guldklimp bland verkstäder, har rekommenderat dem till alla jag känner.

Björn Carlberg

mer än ett år sedan

Speicher är sociala genier. De dumförklarar ingen och går grundligt igenom vad man ska göra likt en kirurg som pratar igenom en kommande operation med sin patient. Dessutom är de fenor på att fixa fordar. Nu kör jag en Jaguar X-type vilket är en bra mycket roligare bil att ratta omkring jämför med min gamla focus. Men varje gång det är är dags för service saknar jag att inte kunna ringa Speicher och boka tid.

Murklan

mer än ett år sedan

Trevlig personal som alltid ställt upp för mig.

Niklas Lindblad

mer än ett år sedan

Att bucklan var fixad var väntat och ypperligt, att bilen var tvättad var
fantastiskt - att den dessutom var städad invändigt var magiskt!! Tack! Jag kommer tillbaka!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Kanon verkstad ställer alltid upp för kundne

Björn Söderlund

mer än ett år sedan

Det finns ingen verkstad som Speicher. De har haft hand om flera av familjens Fordar och aldrig gjort oss besvikna. När Fiesta sjöng på sista valsen var det Speicher som räddade situationen. Oslagbara och oslagbart trevliga! Rekommenderas!

Sökord

AutoexpertenAutoexperten bilverkstaddäckhotell prisdäckservicebilverkstaddäckhotelldäckbyte drop involvo originalservice prisbyta bromsbelägg pris volkswagendäckförvaringservice audi q5 prisdäckhotell kostnad per årkamremsbyte caddy 1 9tdikamremsbyte skoda octaviakostnad byta kamremservice bil volkswagendäckservice abvolkswagenfiat servicevolvo originalservicenissan verkstadservice volvo v60 prishjulinställningmercedespris service audi e tronAutoexperten verkstadvolvo originalservice classicservice vwbilfirmavw servicepeugeot verkstadpris på service volvoservice volvoaudi servicevolvo verkstadkamremsbyteservice volkswagenAutoexperten däckhotell prisauktoriserad renault verkstadbilservicedäckbyte och däckhotellnissan serviceAutoexperten däckhotelltoyota ivolvo 940 kamremsbytehyundai verkstadvolvoserva bilenserviceintervaller volvo v60däckverkstadrekondbmw service 12000 milbilreparationer6000 mil service passat gtevolvo byta däckvolkswagen servicebmwmekonomekamremsbyte peugeot partner 1.6 hdivolvo door lock repairaudivolvoverkstadkia verkstaddäckhotell kostnadkamremsbyte golftoyota verkstadbilverkstäderservice hyundai santa feservice peugeotservicekostnadhyundai serviceoljeservice volkswagenboka bilserviceAutoexperten kamremsbyte prisrenault verkstadAutoexperten ilonglife service audihyundai auktoriserad verkstadvolvo servicetoyotasaab verkstadvwopel verkstadkamremsbyte prishyundai service prisbilverkstad ibmw verkstaddäckförvaring prismeknomAutoexperten boka servicevolvo däckhotellrenault auktoriserad verkstadhur mycket kostar däckhotellkamrem v70bilverkstad near meboka service volvovw backkamera problemkamremsbyte citroen c5 2.0 hdibilreparationmazda serviceAutoexperten servicebilmekanikerdäckhotell pris per ärbilhandlarekamremsbyte v70 prisservice volvo xc60 prismercedes service b pris

Möjliga telefonnummerformat

08711754008-711 75 40087-11 75 400871-175 40