Om Specsavers Optik

Varför väljer så många att köpa sina glasögon och kontaktlinser hos Specsavers? Svaret är enkelt - vi erbjuder kvalitativ synvård, värde för pengarna och har ett oslagbart utbud av bågar och kontaktlinser.

Vår historia

Specsavers är världens största privatägda optikerföretag och grundades 1984 av optikerparet Doug och Mary Perkins. Faktum är att idén om att starta företaget föddes på parets bordtennisbord i deras hus på ön Guernsey i Engelska kanalen.

Fördelarna med Specsavers Optik

Med drygt 1500 butiker och mer än 20 miljoner kunder är Specsavers den största privatägda optikkedjan i Europa. Vår hemlighet är synvård till ett tydligt lågt pris utan att tumma på kvaliteten. Alla våra optiker är legitimerade av Socialstyrelsen. På detta sätt visar vi att kvalitet är förenligt med ett lågt pris!

Över 1000 bågar att välja mellan

Hos oss hittar du glasögon i olika prisgrupper med priser från 395 kr. Våra kollektioner följer alltid trenderna och vi har ett stort urval av bågar av plast, metall och titan i de senaste färgerna. Bland våra märkesbågar finns bland annat Karl Lagerfeld, Tommy Hiilfiger, Timberland och Karen Millen.

Enkelslipade standardglas ingår alltid

Enkelslipade standardglas index 1,5 ingår alltid i bågpriset och det gäller alla prisgrupper, oavsett styrka, cylinder eller prisma. Alla våra produkter följer CE- och ISO-normer.

Kontaktlinser

Vi har ett stort utbud av prisvärda kontaktliser. Du väljer själv om du vill köpa i butik eller online via vår hemsida. Välj mellan bl.a. endagslinser, månadslinser, dygnet-runt-linser eller progressiva linser. Med Specsavers linsabonnemang får du dina kontaktlinser levererade direkt hem i din brevlåda, enkelt och bekvämt!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Specsavers Optik Kontaktlinser, Sundsvall - 1
  • Specsavers Optik Kontaktlinser, Sundsvall - 2
  • Specsavers Optik Kontaktlinser, Sundsvall - 3
  • Specsavers Optik Kontaktlinser, Sundsvall - 4
  • Specsavers Optik Kontaktlinser, Sundsvall - 5
  • Specsavers Optik Kontaktlinser, Sundsvall - 6
  • Specsavers Optik Kontaktlinser, Sundsvall - 7
  • Specsavers Optik Kontaktlinser, Sundsvall - 8
  • Specsavers Optik Kontaktlinser, Sundsvall - 9
  • Specsavers Optik Kontaktlinser, Sundsvall - 10

Specsavers Optik, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration