Om företaget

Varför väljer så många att köpa sina glasögon och kontaktlinser hos Specsavers? Svaret är enkelt - vi erbjuder kvalitativ synvård, värde för pengarna och har ett oslagbart utbud av bågar och kontaktlinser.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0454-177...
Adress

Drottninggatan 67

37436 Karlshamn

Hemsida och e-postGå till hemsida

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Varför väljer så många att köpa sina glasögon och kontaktlinser hos Specsavers? Svaret är enkelt - vi erbjuder kvalitativ synvård, värde för pengarna och har ett oslagbart utbud av bågar och kontaktlinser.

Vår historia

Specsavers är världens största privatägda optikerföretag och grundades 1984 av optikerparet Doug och Mary Perkins. Faktum är att idén om att starta företaget föddes på parets bordtennisbord i deras hus på ön Guernsey i Engelska kanalen.

Fördelarna med Specsavers Optik

Med drygt 1500 butiker och mer än 20 miljoner kunder är Specsavers den största privatägda optikkedjan i Europa. Vår hemlighet är synvård till ett tydligt lågt pris utan att tumma på kvaliteten. Alla våra optiker är legitimerade av Socialstyrelsen. På detta sätt visar vi att kvalitet är förenligt med ett lågt pris!

Över 1000 bågar att välja mellan

Hos oss hittar du glasögon i olika prisgrupper med priser från 395 kr. Våra kollektioner följer alltid trenderna och vi har ett stort urval av bågar av plast, metall och titan i de senaste färgerna. Bland våra märkesbågar finns bland annat Karl Lagerfeld, Tommy Hiilfiger, Timberland och Karen Millen.

Enkelslipade standardglas ingår alltid

Enkelslipade standardglas index 1,5 ingår alltid i bågpriset och det gäller alla prisgrupper, oavsett styrka, cylinder eller prisma. Alla våra produkter följer CE- och ISO-normer.

Kontaktlinser

Vi har ett stort utbud av prisvärda kontaktliser. Du väljer själv om du vill köpa i butik eller online via vår hemsida. Välj mellan bl.a. endagslinser, månadslinser, dygnet-runt-linser eller progressiva linser. Med Specsavers linsabonnemang får du dina kontaktlinser levererade direkt hem i din brevlåda, enkelt och bekvämt!

Specsavers Karlshamn ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Specsavers Karlshamn AB

Omsättning

5 150 tkr

Vinstmarginal

7.30 %

Anställda

7

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Specsavers Karlshamn AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Specsavers Karlshamn AB

Org.nr:

5592839897

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47781 Optiker

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

18.11.2020

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 9
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

045417770

04-541 77 70

045-41 77 70

0454-177 70