Vägbeskrivning

specialinredning

gav 3688 företag
Karta
 • Vaddgatan 18
  55446 JÖNKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  036-34 17...
  Visa nummer
  ATRIO arkitekter är ett anrikt arkitektkontor beläget i centrala Jönköping. ATRIO har idag 7 anställda varav 2 arkitekter och 3 byggnadsingenjörer samt en ekonomiadminstratör och en receptionist.ATRIO i Jönköping bildades 1955 och har under årens lopp utfört en mängd uppdrag åt både offentliga och privata uppdragsgivare. Vi arbetar med alla typer av uppdrag, från privatvillor till evenemangsarenor.
 • Varvsgatan 35
  97232 LULEÅ
  Visa vägbeskrivning
  0920-22 29...
  Visa nummer
  Inredare Irene Aili AB arbetar bl.a. med färgsättning, funktionell inredning och arbetsmiljö. Välkommen att ta kontakt med mig!
 • Östergatan 6
  23533 VELLINGE
  Visa vägbeskrivning
  040-42 10...
  Visa nummer
  För oss är helheten i arkitekturen viktig, från idé till genomförande och i ett nära samarbete med beställaren. Vi tar hand om hela projekteringsskedet från idéskiss till bygglov och detaljprojektering.
 • Västergatan 8
  21121 MALMÖ
  Visa vägbeskrivning
  040-23 25...
  Visa nummer
  Beställarens önskemål var att skapa en butiksinredning som förmedlar en säljande dialog med den exklusiva kundkrets som varan vänder sig till. Inredningen i Malmö skulle visa på ett starkt grundkoncept, som skall ligga till grund för etablering av butiker i Köpenhamn, Stockholm och Göteborg.
 • Gamlegårdsvägen 20
  24591 STAFFANSTORP
  Visa vägbeskrivning
  070-433 02...
  Visa nummer
  (20
  Kiwork är ett inredningsföretag som jobbar med inredning av offentliga och privata miljöer.
 • Mariestadsvägen 27
  54145 SKÖVDE
  Visa vägbeskrivning
  0500-65 98...
  Visa nummer
  Ritningen Arkitektbyrå AB har funnits i Skövde sedan 1984 då vi övertog Olofssons arkitektkontor av arkitekt Hilding Olofsson. Inriktningen har varit att utföra arkitektuppdrag inom före detta Skaraborgs län med närhet till Beställare och aktuella projekt.
 • Första långgatan 21
  41327 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  031-762 00...
  Visa nummer
  Stängt
  Rstudio for architecture skapar verklighetsförankrad och visionär arkitektur som förenar kundens önskemål med samhällets krav. Vi är specialiserade på retailarkitektur/handel & stadsutveckling med projekttyper som regionala köpcentrum, citygallerior, kontor, sjukvårdscentrum, bostäder och mycket mer. Välkommen in till oss i norra Masthugget, Göteborg!
 • Kungsholms strand 177
  11248 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  070-398 79...
  Visa nummer
  Hej och välkommen till Igloo arkitekter! Vi kommer att ta väl hand om dig. Vi är bra på det vi gör och vi tar vårt jobb på stort allvar. Vi kommer att förädla din idé och förvalta den genom hela projektet. Hör av dig till oss om du behöver en nybyggnad eller ombyggnad, anläggning, bostad eller kontor, funderar på nyexploatering eller utveckling av verksamheten. Ett smart häpnadsväckande förslag på nya bostäder eller en snabb skiss. Vi arbetar BIM-orienterat.
 • Lilla sällskapets väg 3B
  12761 SKÄRHOLMEN
  Visa vägbeskrivning
  072-176 96...2
  Visa nummer
  Stängt
  SUITE arkitekter i Stockholm AB is an office of interior design – architecture and project management, based in Stockholm, Sweden and Brussels, Belgium, founded by Aldo Chermanne, Belgian interior architect with more than 20 years of international experience in the discipline accompanied by numerous projects in architecture.​Our philosophy is to imagine unique interiors that speak of the fundamentals: functionality and esthetic.Our objective is to truly understand our clients’ needs to translate them, both small and large budgets, into executable and optimized projects by combining the aspects of light, space and materials.Our function is to make use of our vision and creative ideas to satisfy the client while achieving the desired result.As creator, SUITE designs a tailored project for you.As project leader, SUITE is your sole contact who drives the construction site until the last details.Contact us!
 • Ludvigsbergsgatan 18
  11823 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-658 99...
  Visa nummer
  ALMA arkitekter driver arkitektur- och stadsbyggnadsprojekt runt om i hela landet. Vi arbetar för en humanistisk arkitektur där vi sätter människan i centrum. Att planera och rita staden så att människor trivs och vill uppehålla sig i det offentliga rummet är en förutsättning för en framgångsrik urban livsmiljö. Välkommen att kontakta oss!
 • Björkbergsvägen 67
  79360 SILJANSNÄS
  Visa vägbeskrivning
  0247-222...
  Visa nummer
  Vi klär om din älsklingsfåtölj!Eller din soffa… eller din bil… eller din båt…Behövs det kan vi renovera möbeln från grunden.Vill du ha nya gardiner eller nya kuddar?Vi syr till dig!Vill du få inspiration?Har du egna idéer?Vi har många fina tygkollektioner för både möbler och heminredning.Och vill du få dina byxor uppfållade, något plagg uppsytt eller kapellet lagat så gör vi det också…
 • Brovägen 1
  18276 STOCKSUND
  Visa vägbeskrivning
  08-755 17...
  Visa nummer
  Stängt
  Living Design är ett svenskbaserat internationellt inredningsföretag med ett enastående rykte i Europa, i en bransch som frodas av perfektion. Genom att erbjuda skräddarsydda tjänster för kunder och alltid söka en progressiv inställning till design erbjuder vi ett brett utbud av innovativa och kreativa tjänster. Living Design skapar positiva relationer och för samman konst, arkitektur och inredning.
 • Närstad Gården 1
  59791 ÅTVIDABERG
  Visa vägbeskrivning
  070-538 66...
  Visa nummer
  Stängt
  Mormorsgrufwans Antik & Inredning verkar inom segmentet originalmålade 1700- och 1800-talsmöbleroch inredningsdetaljer från tiden.Vi exponerar våra objekt i hemmiljö på ett tidsenligt sätt.Ert besök skall ge er idéer och inspiration och locka till förändring av ert hem.Vi skall genom vår affär och vårt nätverk kunna ge spännande tips till renovering och inredning.Välkommen!
 • Parkgatan 3
  37133 KARLSKRONA
  Visa vägbeskrivning
  0455-123...
  Visa nummer
  Stängt
  Vi säljer Möbler, belysning, presenter, textil och representerar flera ledande varumärken.Vi är också inredare med uppdrag för både privata hem och kontor, restauranger mm. Vi finns mitt i Karlskrona med över 20 års erfarenhet. Välkommen!
 • Hallbergsgatan 20
  45153 UDDEVALLA
  Visa vägbeskrivning
  0522-123...
  Visa nummer
  Bohusfrid tillhandahåller servicetjänster åt företag och privatpersoner. Vi eftersträvar en leverans som alltid skall kännetecknas av en personlig service med hög integritet.
 • Söderslättsgatan 48
  23153 TRELLEBORG
  Visa vägbeskrivning
  070-818 83...
  Visa nummer
  360 grader inredning vänder sig till företag och verksamheter som har behov av smarta förvaringslösningar och bättre arbetsflöde kombinerat med en personlig inredningsstil. Tillsammans hittar vi en lösning som förstärker ert företags profil både internt och ut mot era kunder.
specialinredning gav 3688 företag