sotare 

gav 400 företag inom detta område

Kvarntorpsvägen 189150 Örnsköldsvik
logo

Våra arbetsuppgifter är traditionell sotning, brandskyddskontroller, besiktningar av eldstäder/rökkanaler, konsultationer mm. Även rensningar och injusteringar av ventilation. Ta kontakt med oss när ni behöver råd och hjälp med sotning, brandskydd, ventilation, besiktningar eller kontroller.

Skolvägen 1067232 Årjäng
logo

Vi hjälper dig i Årjäng kommun med sotning, brandskyddskontroll ventilationsarbeten och inbokning av besiktningar vid t.ex. nyinstallationer, nybygge och sprängningar.

(4)

Abrahamsbergsvägen 3516830 Bromma
logo

Välkommen till Brommasotarna.Alla fastigheter har behov av väl fungerande - och rena ventilationssystem. Välj oss som samarbetspartner när ni planerar för en behovsanpassad rensningsplan.

(5)

Trollsländevägen 419453 Upplands Väsby
logo

Välkommen till Sotaren i Norrort!Jag utför uppdrag så som OVK-besiktningar, injustering, nyinstallationsbesiktningar av imkanaler och eldstäder, täthetsprovning av hus ,filterbyten i aggregat, rengöring av ventilationer med mera.Dessa arbeten kommer utföras så väl åt privatpersoner som åt bostadsrättsföreningar, förvaltningsbolag med flera.

(5)

Kvarngatan 2568630 Sunne

Välkommen till Sunne Sotningsdistrikt AB! Vi erbjuder sotning, skorstensfejning, skorstensbesiktning samt brandskyddskontroll i Sunne kommun.

Lilla Strandvägen 644431 Stenungsund
logo

Vi utför sotning och brandskyddskontroller för såväl privatpersoner som företag i Stenungsund-, Tjörn-, Orust- och Uddevalla kommun. Vi har en gedigen erfarenhet av sotning och brandskyddskontroller, ventilation, OVK samt besiktningar.

(5)

Traktorgatan 744240 Kungälv
logo

Välkommen till Kungälvs Sotarna AB din lokala sotare. Brandskyddskontroll, sotning, sprängning, sakkunnighetsbesiktning och ventilationsrensning. Besiktning vid installationer och ägarbyte. Vi har många års erfarenhet och bred kunskap inom branschen.

Skarphällsgatan 16B62141 Visby
logo

Hos oss kan du få hjälp med följande: #nl# #nl#- Sotning #nl#- Besiktning av eldstäder och #nl# rökkanaler #nl#- Råd angående eldning och #nl# energibesparingar #nl#- Besiktning i samband med #nl# fastighetsförsäljning #nl#- Rensning av ventilationen #nl#- Brandvarnare #nl#- Utbildningar

Stationsvägen 2818450 Åkersberga
logo

Vi utför sotning i Vaxholm-Österåker, Brandskyddskontroll i Täby-Vallentuna, Lidingö, Danderyd, Solna Sundbyberg samt Besiktningar i hela Stockholmsområdet.

Vasagatan 457331 Tranås
logo

Vi rengör (sotar) och brandskyddskontrollerar alla eldstäder, rökkanaler och storkökskanaler i Tranås Kommun. Brandskyddet i våra bostäder är viktigt. I över 500 år har våra sotare varit i rikets tjänst. Lagar och förordningar har förändrats över tiden men behovet av våra tjänster kvarstår. Regelbunden sotning och brandskyddskontroll är en viktig del i det brandförebyggande arbetet.

Västra Tandö 5578064 Lima
logo

Vi är ett privat företag som arbetar på uppdrag av kommunerna, och utför de arbeten som Lagen om skydd mot olyckor föreskriver.

Tråddragargatan 2233532 Gnosjö
logo

GGVV Sot. AB erbjuder sotning, rensning av ventilation, mängder av besiktningar. Våra kunder är en stora kommersiella och kommunala enheter ner till privatpersoner. Vår personalstyrka har växt och vårt verksamhetsområde växte när Gislaved Sot och Gnosjö Sot slogs ihop. Vår omfattande erfarenhet gör att vi bokas på allt från enkla arbeten till mer avancerade och komplexa uppgifter.

Bågspännarvägen 617568 Järfälla
logo

Vi erbjuder dig besiktning och rengöring av eldstäder och rökkanaler i såväl enfamiljs- som flerfamiljshus.

Skomakaregatan 1224138 Eslöv
logo

Välkommen till Eslöv Höör Sotningsdistrikt.Vi är ett privat företag som arbetar på uppdrag av Eslöv och Höör kommuner och utför de arbeten som Lagen om skydd mot olyckor föreskriver.

(2)

Gärdesgatan 786142 Sörberge
logo

Vi hjälper er med det mesta inom Eldstäder och Ventilation. Det som genomsyrar företaget är att stå till tjänst med bred kunskap inom flera områden... Allt för att kunna vara kunden behjälplig på bästa sätt.

Vevaxelgatan 2821241 Malmö
logo

SIMAB skapar en tryggare bostad och en renare inomhusluft hemma, på arbetet, i skolan till alla typer av fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i södra Sverige. Detta genom att leverera varor och tjänster inom ventilation, sotning, brandskydd samt montering av luftvärmepumpar, fläktar, hängrännor och ventilationsdetaljer. Välkommen till SIMAB

(5)

Linnégatan 2860223 Norrköping
logo

NSV AB utför bl.a. besiktningar och rensningar inom ventilation, OVK-besiktningar samt besiktningar och sotning av eldstäder, rökkanaler och imkanaler.

Formvägen 8E90621 Umeå
logo

Vi är inte bara sotare!Tänk på din hälsa och inomhusmiljö. Vi rengöra alla typer av ventilationssystem i villor, lokaler, flerfamiljshus och större industrilokaler. Vi utför även OVK-besiktningar, injusteringar av ventilation, motorbyten på fläktar, filterservice, samt montering av skorstenshuvar

Industrigatan 9829136 Kristianstad
logo

Vi arbetar för din trygghet med tjänster såsom; sotning, brandskyddskontroll, besiktning, ventilationsrengörning och ventilationsbesiktning m.m.

Snättringeleden 114141 Huddinge
logo

Vi driver Huddinge sotningsdistrikt. Vi besiktar skorstenar, eldstäder samt köksventilation (imkanaler). Vi rengör ventilation och injusterar.

Strömmavägen 2837432 Karlshamn
logo

Sotningsenheten svarar för den lagstadgade brandskyddskontrollen och rengöringen i Karlshamns kommun. Välkomna!