Om Sortera Skandinavien AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Sortera Skandinavien AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSortera Recycling AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande20.10.2006
Org.nr:5567134308
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital600000
Omsättn.intervall500000 - 999999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch38320 Återvinning av källsorterat material, 38110 Insamling av icke-farligt avfall, 49410 Vägtransport, godstrafik

Exekutiva befattningar/Administration

Göran Sebastian WessmanOrdförande
Göran Sebastian WessmanVerkställande direktör
Carl Thomas Pontus BergströmLedamot
Göran Sebastian WessmanLedamot
Maria Magdalena Selberg MagnussonLedamot
Hans Nicklas RenströmHuvudansvarig revisor

Omdömen om Sortera Skandinavien AB

Lasse byggare

mer än ett år sedan

har vid ett tillfälle använt detta företag och blev väldigt upprörd när fakturan kom. ringde upp och fick ett enormt trevligt och proffsigt bemötande, inget svammel utan en utförlig förklaring till priset och ett erbjudande att få en sorteringsgenomgång med mina anställda för att lära oss att sortera ekonomiskt. kan bara lyfta på hatten och buga för denna seriositet i en annars väldigt burdus bransch.

patrik

mer än ett år sedan

Proffsigaste företaget i sin bransch! De borde lära branschen hur det skall fungera. De har hjälpt mig med mina frågor och hjälpt mig förstå hur man sorterar och görndet rätta. Vår förening var supernöjda då hela företaget genomsyras av en genuin profil av ett företag som kan sin sak.

Tommy G

mer än ett år sedan

Använde detta företag vid ett större renoverings arbete. enkelt och korrekt kontakt och engagerade säljare som kom ut på plats och gick igenom villkor. snyggt!!

jojje

mer än ett år sedan

kul att se ett nytänkande företag i en stenålders bransch. har jobbat med åkerier i 20 år men har ALDRIG varit med nåt liknande, bara att dom kom samma dag och på utsatt tid gjorde min dag. kör hårt och tappa aldrig er stil.

jojje

Ewa

mer än ett år sedan

Vår förening skulle ha höst städning och vi fick ett erbjudande från Sortera. Jättepedagogisk hemsida och supertrevliga tjejer på kundtjänst. allt har hittils gått super enkelt. :)

janne

mer än ett år sedan

som förstagångs beställare av dessa tjänster hade jag många frågor. kundtjänsten på detta företag tog sig tid att per telefon och mail att reda ut alla frågetecken om vad man kan slänga och hur man bäst sorterar. containern kom på utsatt tid och vi kunde tömma vår vattenskadade källare snabbt. chauffören kom med bra tips och synpunkter som hjälpte oss. kan varmt rekommendera detta företag. mvh Janne