Om företaget

I hjärtat av Sorsele vid Vindelälvens strand finns Sorsele River Hotel. Här kan du bo, äta, njuta och varva ner - eller upp - allt efter tycke och behag! Nära nog utanför hotelldörren väntar ett av Europas största...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0952-121...
Adress

Hotellgatan 2

92431 Sorsele


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

I hjärtat av Sorsele vid Vindelälvens strand finns Sorsele River Hotel. Här kan du bo, äta, njuta och varva ner - eller upp - allt efter tycke och behag! Nära nog utanför hotelldörren väntar ett av Europas största naturreservat, Vindelfjällen och den vackra omgivningen gör Sorsele River Hotel till en oas som andas lugn och harmoni.

Restaurang

I Sorsele River Hotels restaurang, som har plats för ca 150 sittande gäster, avnjuter du kulinariska läckerheter kryddade med norrländsk inspiration. Restaurangens panoramafönster mot Vindelälven bjuder på storslagna vyer.

Sommartid ramas hotellet in av Vindelälvens virvlande vågor och vintertid står igloon på andra sidan älven för blickfånget. I igloon kan du ta en svalkande drink i handgjorda isglas innan middagen och sedan njuta av de vackra facklorna som lyser upp stigen över det frusna vattnet.

Vi erbjuder även specialarrangemang så som middag, firmafester, events, konferenspaket, bröllop och catering.

Relax

En oas för kropp och själ! Hos oss kan du koppla av i relaxen samtidigt kan du njuta av den vackra utsikten över Vindelälven och naturens skådespel. Fri tillgång för boende på hotellet. Det finns möjlighet för sällskap att hyra vår relax-avdelning.

Konferens

Miljö för kreativa konferenser. På Sorsele River Hotel konfererar du i en vilsam miljö och luftiga lokaler. Konferenslokalerna ligger i direkt anslutning till hotellets övriga faciliteter.

Sorsele River Hotels utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Sorsele River Hotel

Omsättning

4 394 tkr

Vinstmarginal

-28.90 %

Anställda

7

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Sorsele River Hotel finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Sorsele River Hotel AB

Org.nr:

5566479738

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

55101 Hotell med restaurang

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

29.09.2003

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

095212150

09-521 21 50

095-21 21 50

0952-121 50