Om företaget

Vi är ett familjeägt företag med passion för inredning och med gedigen erfarenhet av att skapa miljöer som ger utrymme för trivsel och kreativitet.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
036-19 04...
Adress

Sonarps gård 3

56791 Vaggeryd

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi är ett familjeägt företag med passion för inredning och med gedigen erfarenhet av att skapa miljöer som ger utrymme för trivsel och kreativitet.

Hos oss hittar du en varierad utställning på mer än tusen kvadrat, skapad för att ge dig inspiration och nya idéer. Både byggnaden, inredningen och – inte minst – möblerna bidrar till att ge dig en unik inredningsupplevelse när du vill förändra och förbättra.

MER ÄN BARA MÖBLER

Inredning är så mycket mer än bara möbler. Det handlar om en helhet där den visuella upplevelsen samspelar med funktion och kvalitet. Där personligheten får fritt spelrum utan att du behöver göra avkall på praktisk användbarhet.

VAD VI GÖR

Du kan vända dig till oss med alla sorters inredningsuppdrag, oavsett storlek och oavsett om det gäller ett företag eller dig som privatperson. Vi har fått vara med om att skapa många kreativa koncept och vackra miljöer. Inget uppdrag är det andra likt och det är vår starkaste drivkraft!

UNIKA LÖSNINGAR

Ofta finns det som behövs i vårt sortiment men vi är inte nöjda förrän du är det. Dina behov är unika och ibland behövs unik inredning för att den rätta känslan ska infinna sig. Då ordnar vi det! Tillsammans med dig tar vi fram den perfekta lösningen och skapar nya möbler. Vi tror på långa relationer och vill vara ert bollplank i både små och stora inredningsfrågor. För oss är god service inte bara ett löfte, det är grunden i vår verksamhet.

Sonarps Interiör ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Sonarps Interiör AB

Omsättning

11 866 tkr

Vinstmarginal

8.20 %

Anställda

2

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Sonarps Interiör AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Sonarps Interiör AB

Org.nr:

5567478150

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

46650 Partihandel med kontorsmöbler

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

02.01.2008

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

036190455

03-619 04 55

036-19 04 55

0361-904 55