Om Solvikens Pensionat

Solvikens Pensionat ligger på den lilla ön Somra, i Torsjön, i Ingelstad strax söder om Växjö. Vi hälsar alla våra gäster välkomna till den natursköna omgivningen där vi erbjuder gemytligt boende, god mat och avkoppling. Här kan du tillbringa en weekend, äta en bit god mat med nära och kära eller bara ta en kopp kaffe om så önskas.

Restaurang

Hos oss på Solviken kan du fira din födelsedag med dina nära och kära. Vi anordnar bröllopsfester, minnesstunder, företagsfester...ja allt efter ert önskemål.

Varje veckodag lagar våra duktiga kockar en god och näringsrik lunch. På kvällen erbjuds utsökta menyer till attraktiva priser. Vi ordnar specialrätter för allergiker och kan även erbjuda helt vegetariska rätter. Pensionatet har vin- och spriträttigheter. Vi har ett stort urval av förrätter, varmrätter och desserter och erbjuder även catering, smörgåstårtor och landgångar.

Bröllop

Att gifta sig är en av de största händelserna i livet. Vi på Solvikens Pensionat har stor erfarenhet av att arrangera bröllop.

Vi på Solvikens Pensionat sätter kunden i centrum. Vi försöker så långt det är möjligt att tillgodose Dina önskemål. I samråd med Dig så skapar vi ett skräddarsytt program. Det kanske bör tilläggas att ingen mindre än Stefan Edberg, en av Sveriges bästa tennisspelare genom tiderna, valde att tillbringa bröllopsnatten hos oss.

Konferens

Ett av de mer moderna inslagen här på Solvikens Pensionat är möjligheten till konferens. Våra lokaler utrustas efter Dina önskemål. Vi tillhandahåller de vanligaste redskapen, så som whiteboard och overhead projektorer, skrivblock och pennor. I lokalavgiften ingår dessa redskap samt frukt och godis. Vår ambition är att Era konferensdagar här skall bli till en trevlig vistelse.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Solvikens Pensionat Hotell, Växjö - 1
  • Solvikens Pensionat Hotell, Växjö - 2
  • Solvikens Pensionat Hotell, Växjö - 3
  • Solvikens Pensionat Hotell, Växjö - 4
  • Solvikens Pensionat Hotell, Växjö - 5
  • Solvikens Pensionat Hotell, Växjö - 6
  • Solvikens Pensionat Hotell, Växjö - 7
  • Solvikens Pensionat Hotell, Växjö - 8
  • Solvikens Pensionat Hotell, Växjö - 9
  • Solvikens Pensionat Hotell, Växjö - 10

Solvikens Pensionat, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-