Om Solna Djurklinik

Vi är en liten, personlig klinik som främst inriktar sig på hund och katt. Hos oss står du och ditt djur i fokus och du kan alltid räkna med ett personligt och trevligt bemötande. Vi kan utföra många åtgärder hos oss, men krävs större saker som t.ex. röntgen eller ultraljud så skickar vi en remiss för att få detta gjort på ett djursjukhus.

Drop in måndag & torsdag kl: 19.00-20.00

Solna Djurkliniks utvalda länkar

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Solna Djurklinik, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

a

anne hyllanderkarlhede

moreThanAYearAgo

Ytterst professionell o mycket engagerad, en utmärkt vetrinär, stort TACK

A

Annica Holmgren

moreThanAYearAgo

Sara är en underbar veterinär och vart hos henne många gånger med min Tibbe kille Zorro. ( han är kanske inte lika förtjust i henne som "matte ) :)
Oerhört duktig och mjuk och fin med djuren svarar snabbt på kontakt.
En eloge till dig Sara.
Kramar Annica o Zorro

M

Maria Eskilsson

moreThanAYearAgo

Sara en av de mest sympatiska och kunniga vetrinär jag träffat. Har besökt henne i flera år nu. Alla gånger oavsett vuxna djur eller kattungar är hon mjuk och följsam mot djuren. Även mot mig som matte. Värd att omnämnas på officiella sajter.

S

Suzie Wikner

moreThanAYearAgo

Sara har alltid visat sig både kompetent och empatisk.
Bra priser också! Önskar hon kunde flytta med till Grekland!

anonymousUser

moreThanAYearAgo

En väldiugt kompetent och prisvärd veterinär dessutom mycket trevlig

Susanne

moreThanAYearAgo

Vi har gått hos Sara i ganska många år nu,
och vi byter INTE !
Hon är så fin med våra, numera 2, hundar.
Världens bästa klinik. :-)

Josefin

moreThanAYearAgo

Bästa veterinär som finns, både i bemötande, omsorg och handling! Här känner vi oss trygga, både jag och min hund och trots att vi flyttat långt ifrån Solna, så åker vi långväga från Nynäshamn. Vi vill inte byta veterinär, då vi trivs så bra och får bästa vården och bemötandet av Sara! Även Djursjukvårdaren är lika underbar! Vi är tacksamma för en sådan kärleksfull och kompetent djurklinik! ?

Leila F

moreThanAYearAgo

Igår fick jag dessvärre uppsöka Solna Djurklinik för att avliva en av våra fina kaniner. Även fast kaniner inte tillhör de vanliga patienterna så kände jag mig oerhört välkommen. Emottagandet var varmt, personligt och mycket empatiskt. Jag har nog aldrig varit hos en veterinär där jag blivit så personligt bemött. Att man dessutom kan uppsöka kliniken på drop in tid är ju fantastiskt. Priset jag betalade var oerhört lågt med tanke på att besöket både var akut och på kvällen. När klockan är 20.30 brukar man ju annars få räkna med att det kostar en förmögenhet. Jag kan starkt rekommendera Solna Djurklinik!

Anette och katterna

moreThanAYearAgo

Hej ! Sara är så trevlig och ger ett personligt och trevligt bemötande. Hon är förtroendeingivnade och realistisk. Hur svår situationen än kan vara så är det ett ärligt svar man får. På andra kliniker som man kan behöva besöka ibland är ens älskling verkligen en i mängden medan här syns ens kelgris.

Lina

moreThanAYearAgo

Veterinär Sara tog hand om Leia katt och kom med tips och tankar. Tog prover och fick en spruta innan helgen, på måndagen ringer Sara och kollar läget hur helgen varit mm Uppskattas mycket! Leia verkar vara pigg igen för tillfället och det tackar jag Sara för! Lugn och välkomnande klinik, inget stort djursjukhustress här inte!

Tobias O Ulf

moreThanAYearAgo

Hej Sara nu så har det gått ett dygn sedan Nisse lämnade oss och fick träffa syster
Vi vill tacka er för att ni är så snäll och underbar i våran jobbiga stund. Du är guld värd för oss djurägare. Önskar jag fick sätta 10 stjärnor.

Mvh Tobias Och Ulf Seger

Anita

moreThanAYearAgo

Lung och sansad med glimten i ögat, alltid lyhörd med en genuin omtanke om både patient och ägare. Bättre vetrinär får man leta efter. Tack Sara för att du tar hand om oss på bästa sätt, Rekommenderar helhjärtat Solna Djurklinik nu under Saras ledning.

Mia

moreThanAYearAgo

Väldigt lugnt och respektfullt bemötande från veterinären Sara när jag var tvungen att avliva min 16 år gamla katt. De har även servicen att komma hem till en vilket var väldigt värdefullt för mig.
Jag rekommenderar kliniken varmt.

MH

moreThanAYearAgo

Kliniken är felfri, så när som på bemötandet av leg. veterinären. Hon var ganska osympatisk och kall när vi kom dit med vår sjuka katt. Vi blev ännu mer ledsna och oroliga än innan, p.g.a. mötet, eftersom det inte erbjöds någon tröst eller några förklarande ord till ingreppet. Kanske hade veterinären nyss utfört en avlivning el. dyl. Allas humör skiftar ju.
I övrigt bara positivt.

Tobias O Ulf

moreThanAYearAgo

Klart Stockholms bästa veterinär.
Sara och Sabina är två helt underbara kvinnor som, har hjärtat på rätta stället och mycket engagemang för oss djurägare.

Vi rekommendera Solna Djurklinik det varmaste.
Tobias O Ulf
Samt Kissarna Nisse, Stina och Matz

Stefan

moreThanAYearAgo

Här är de jättebra. Tar sig tid, bryr sig om djur och ägare, och mycket kompetenta! Tack för att ni finns

R

Roger Mathiasson

moreThanAYearAgo

Bästa och tryggaste veterinären. Fin o bra miljö. Dino vill alltid hälsa på!
Rekommenderas å det varmaste!

T

Tor Claesson

moreThanAYearAgo

Lät kastrera, vaccinera och chip-märka min katt hos Solna Djurklinik. Tycker då att allt fungerade utmärkt; bra pris, trevligt bemötande, väl utfört hantverk, bra med information både före och efter.

Rekommenderas :-)

A

Anita Friding

moreThanAYearAgo

Kompetens. Trygghet. Omtanke om både djur och ägare.

Carina

moreThanAYearAgo

Sara är en väldigt tillgänglig och serviceminded veterinär som verkligen tar sig tid för både dig och ditt djur. Sara är lugn och jag känner att jag alltid kan ringa och ställa frågor när jag är orolig för mina katter. Hon är toppen!

Veronica

moreThanAYearAgo

Jag hittade hit till denna underbara veterinär i vintras, och kommer aldrig byta till någon annan för mina fyrbenta familjemedlemmar. Sara är trevlig, tar sig tid och är lugn och metodisk, helt fantastisk! Mina varmaste rekommendationer till denna djurklinik :-)

M

Maria N

moreThanAYearAgo

Vi bestämde oss för Solna djurklinik då vi ville ha en mindre klinik utan massa stress och en kvinnliga veterinär. Vårt första besök var toppen! Sara kändes trygg och var lugn och vänlig mot vår hund. Vi fick superbra hjälp och Sara ringde och följde upp vårt besök efter någon vecka. Känns så skönt när man hittar rätt då en bra veterinär är viktigt!

Marie

moreThanAYearAgo

Kontaktade Sara då jag var bekymrad för min katt som tappat väldigt mycket hår. Trots att jag ringde utanför telefontiden tog sig Sara både tid och engagerat konsultade mig om vilka åtgärder jag kan/ska göra. Gick sedan till kliniken och bemötandet där hade inte kunnat vara bättre. Mycket glad över att ha en sådan bra Vetrinär nära där jag bor!

Kerstin och Casper

moreThanAYearAgo

Årliga vaccinationen på lille Casper i måndags och som vanligt går allt såååå bra hos Sara. Lugn och avstressad miljö är det alltid hos Sara och Sabina

Anki Söderberg

moreThanAYearAgo

Har varit hos Vet Sara flera gånger med våra katter och hon har alltid varit otroligt förstående lugn o mycket kompetent, när vi var tvungna att avliva vår ena katt fick jag och min dotter sitta inne på hennes kontor med vår katt inlindad i sin filt i knät på min dotter så hon fick ta farväl i lugn och ro, det tackar vi henne för, dessútom tog hon sig tid att förklara väldigt ärligt och pedagogiskt för min dotter vad som skulle hända med kroppen efteråt, det tackar vi henne för. Ska gå till henne och vaccinera våra 3 hundar som aldrig behövt gå till veterinär för några andra åkommor tack o lov, jag rekommenderar varmt denna veterinär!

Ciss & Sven

moreThanAYearAgo

Vi åker alltid hit med vår katter sen flera år. Praktiska dropin-tider. Rekommenderas!

Tomas

moreThanAYearAgo

Som nybliven hundägare är det ovärderligt med ett lugnt och professionellt bemötande, som det av Sara på Solna Djurklinik. Rekommenderas för alla som vill att valpen ska må bra ? även på kliniken!

Helén

moreThanAYearAgo

Jag har gått med mina hundar i många år på denna praktik och fortsatte även då Sara tog över för ett par år sedan.Det känns så tryggt att gå dit då Sara är så varm och snäll och försiktig med hundarna och är alltid så nogran att ställa rätt diagnos.Alltid bästa service! Jag kan verkligen rekommendera Solna Djurklinik!

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Vi är två hundägare som är mycket nöjda med dig. Du tar hand om våra hundar på ett mycket vänligt och lugnt sätt. Alltid lika trevlig och tillmötesgående, aldrig några problem.

Margareta o. AnnChatrine

My

moreThanAYearAgo

5 av 5 solar säger väl rätt mycket ? =)
Jätte bra!

Josefin & Lovey

moreThanAYearAgo

En så kanon veterinär, helt toppen på alla sätt och vis!!

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Kan varmt rekommendera detta stället. Lugn, personlig och säker veterinär som tog hand om mina hundar på ett fantastiskt sätt!