Om Solklar

Vi har en butik fylld med inspiration och kunnig personal som erbjuder dig all den hjälp du behöver. Vi tar hand om allt från måttagning, idéutveckling, materialval till montering av produkterna. I Löddeköpinge ligger vår nya moderna utställning. Välkomna!

Alla slags solskydd – hög kvalitet till rätt pris!

På Solklar Markis & Persienn AB har vi många års erfarenhet av solskyddande lösningar. Vi arbetar både med utvändiga och invändiga solskydd i form av markiser, persienner och flexibla gardiner. Allt av högsta kvalitet, men alltid till rätt pris! Vi har allt du kan behöva för att skydda ditt hus mot både insyn och het sol.

Solskydd & heminredning

Solskydd är både ett insynsskydd invändigt och en självklarhet för att höja komforten. Du ökar din integritet, sparar energi (energieffektivt), stänger ute ljuset och sänker ljudnivån. Detta är funktioner vi har behov av hela året. Men en persienn är inte bara en persienn det kan också vara en snygg del av din inredning.

Montering & Service

Visst känns det tryggt att de som monterat upp dina gardiner också gör dina reparationer? Våra montörer är stolta över att ge bra service både nu och om 10 år. Eftersom Solklar har agentur för bl a Kirsch har de också ansvaret för att garantier för produkterna backas upp. Solklar har inte bara t ex persiennsnöre utan alla typer av reservdelar för dina gardiner. Vi släpper inte ansvaret för dig efter att vi hjälpt dig montera persienner utan när du behöver bra service hjälper vi dig självklart att laga markismotorer och persienner. Kort sagt, vi ger bra service hela vägen!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Solklar Markiser, Kävlinge - 1
  • Solklar Markiser, Kävlinge - 2
  • Solklar Markiser, Kävlinge - 3
  • Solklar Markiser, Kävlinge - 4
  • Solklar Markiser, Kävlinge - 5
  • Solklar Markiser, Kävlinge - 6
  • Solklar Markiser, Kävlinge - 7
  • Solklar Markiser, Kävlinge - 8
  • Solklar Markiser, Kävlinge - 9
  • Solklar Markiser, Kävlinge - 10

Solklar, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Sökord

MarkiserInsynsskyddPERSIENNERRestaurangmarkiserCellgardinerdicksonTräpersiennerRULLGARDINER FÖR TAKFÖNSTERAluminiumpersiennerVindautomatikmarkismonteringFasadpersiennerPergolauteplatspergola markis prisvertikalmarkisermarkisvävsolskyddPLISSÉGARDINhaglundsSolavskärmningpermaLAMELLGARDINERmarkistak altanFönstermarkisinredningsdetaljerPersiennmontageTRÄ PERSIENNERKOMBITAKMARKISERSolljusFixscreenLAMELLGARDINER ENERGISMARTASolautomatikPLISSÉGARDIN DUETTELAMELLGARDINER KLASSISKApergolamarkiser utomhusSolskyddsmontageDubbelmarkiserMarkismontagePLISSÉGARDIN KLASSISKATygerSOLSEGELALUMINIUM PERSIENNERturnilsHISSGARDINERKLASSISKAsittpuffarENERGISMARTAKorgmarkiserKLASSISKA RULLGARDINERPERSIENNER FRIHÄNGANDEparasollerMARKISVÄVMarkis fönsterFÖNSTERMARKISERVertikalmarkismairoVeckbandsgardinerMARKISER SIDOMARKISERPERGOLAFönsterinredarefatboyRULLGARDINERPANELGARDINERPersiennutställningMARKISERHELKASSETTkassettmarkisfristående markiserrullgardinSkärmgardinerMarkis TakZipscreenGARDINERsomfyveluxscreenmarkisersolskyddsgardinerluxaflexmyggnätButiksmarkiserFRISTÅENDE MARKISERGARDINERKLASSISKARestaurangmarkisTWIST RULLGARDINERgardinskenorMarkisutställningbalkongmarkiserWavegardinerpersiennreparationerPARASOLLPANELGARDINERMOTORISERINGSolskyddslösningTerassmarkisharolhängmattorVertikalmarkisersilent glissHISSGARDINERmörkläggningsrullgardinPLISSÉGARDINERMörkläggningTERRASSMARKISERMarkis dubbelMarkisoletteMARKISERHALVKASSETTBalkongskyddgardinstängermörkläggningsgardinerenergigardiner

Möjliga telefonnummerformat

04670995004-670 99 50046-70 99 500467-099 50