Om företaget

SODA Bygg är ett familjedrivet företag som tillhandahåller bygg- och dyktjänster inom sydöstra regionen. Vår bas är i Karlskrona, blekinge men åtar oss även uppdrag över hela södra Sverige. Vi har lång erfarenhet inom bygg-,...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0455-199...
Adress

Norra Backen 28

37165 Lyckeby


Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

SODA Bygg är ett familjedrivet företag som tillhandahåller bygg- och dyktjänster inom sydöstra regionen. Vår bas är i Karlskrona, blekinge men åtar oss även uppdrag över hela södra Sverige. Vi har lång erfarenhet inom bygg-, anläggning- och dykbranschen. Vi har jobbat med allt från små bostadsrenoveringar till större marinentreprenader.

Byggtjänster

SODA AB erbjuder en bred yrkeskompetens och yrkesskicklighet, kombinerat med ett genuint hantverk. Sodas snickare och hantverkare har lång erfarenhet av om- och tillbyggnationer och har ett gediget kunskapskapital i bagaget. Detta använder vi oss av när vi genom för våra uppdrag, stora som små, i nära samarbete med dig som kund.

Ett ansvarsfullt företagande skapar mervärde för oss och förhoppningsvis även för dig. Vårt personliga ansvarstagande är en självklarhet. Förståelse för de byggnader vi arbetar i samt engagemang för de relationer vi bygger, är grunden för hur vi arbetar.

Vi använder oss av branschens godkända material och utför uppdragen i enlighet med branschorganens och försäkringsbolagens krav på kunskap och erfarenhet. Kraven vi ställer gäller även våra underentreprenörer.

Markanläggning

Som markentreprenör tillhandahåller vi tjänster där miljö och design stor i fokus. Vi utför projekt med kunden i fokus där entreprenaden styrs av områdets planering. Nära kontakt med handläggande myndigheter sker fortlöpande för att kunden ska känna största trygghet.

Önskas fördjupade planer så samarbetar vi med en kvalificerad landskapsarkitekt eller sakkunniga inom projektet.

Dykning

SODA är ett relativt nytt företag men med mångårig erfarenhet i branschen. Vi har erfarenhet ifrån alla områden inom anläggnings- och servicedykeri. Alla våra dykare är utbildade och certifierade A och B-dykare, vilket är ett krav i Sverige för att få utföra undervattensarbeten.

Vi har också medarbetare med yrkesbevis inom bl.a. betong, snickeri, sprängning och svetsning. Vi har även specialiserade dykare för eftersök och bevissäkring för polisiära uppdrag (utbildade genom RPS).

Vår affärsidé är att jobba utifrån ett starkt tänk på säkerhet, kvalité, kompetens och, inte minst, miljön. Med vår kunskap, service kan vi erbjuda kompletta, flexibla och effektiva lösningar. Vår marknad är privatpersoner, industrin, stat, kommun, landsting, över hela Sverige.

Marinentreprenad

SODA kan hjälpa dig med alla förekommande arbeten i skärgården och marina miljöer. Vi anpassar maskinparken efter ditt behov där miljö, säkerhet och kvalitet står i fokus.

Vi uppför marinanpassade byggnationer där vår expertis och erfarenhet styr verksamheten tillsammans med kundens önskemål. Då den marina miljön lätt påverkas så håller vi alltid en nära dialog med handläggande myndigheter för att öka tryggheten hos kunden.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Soda bygg

Omsättning

13 071 tkr

Vinstmarginal

3.50 %

Anställda

7

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Soda bygg finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Soda AB

Org.nr:

5569228066

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

43120 Firmor för mark- och grundarbeten

43999 Diverse övriga specialiserade bygg- och anläggningsentreprenörer

41200 Entreprenörer för bostadshus och andra byggnader

43320 Firmor för byggnadssnickeriarbeten

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

16.02.2013

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 5
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

045519990

04-551 99 90

045-51 99 90

0455-199 90