Om Soda bygg

SODA Bygg är ett familjedrivet företag som tillhandahåller bygg- och dyktjänster inom sydöstra regionen. Vår bas är i Karlskrona, blekinge men åtar oss även uppdrag över hela södra Sverige. Vi har lång erfarenhet inom bygg-, anläggning- och dykbranschen. Vi har jobbat med allt från små bostadsrenoveringar till större marinentreprenader.

Byggtjänster

SODA AB erbjuder en bred yrkeskompetens och yrkesskicklighet, kombinerat med ett genuint hantverk. Sodas snickare och hantverkare har lång erfarenhet av om- och tillbyggnationer och har ett gediget kunskapskapital i bagaget. Detta använder vi oss av när vi genom för våra uppdrag, stora som små, i nära samarbete med dig som kund.

Ett ansvarsfullt företagande skapar mervärde för oss och förhoppningsvis även för dig. Vårt personliga ansvarstagande är en självklarhet. Förståelse för de byggnader vi arbetar i samt engagemang för de relationer vi bygger, är grunden för hur vi arbetar.

Vi använder oss av branschens godkända material och utför uppdragen i enlighet med branschorganens och försäkringsbolagens krav på kunskap och erfarenhet. Kraven vi ställer gäller även våra underentreprenörer.

Markanläggning

Som markentreprenör tillhandahåller vi tjänster där miljö och design stor i fokus. Vi utför projekt med kunden i fokus där entreprenaden styrs av områdets planering. Nära kontakt med handläggande myndigheter sker fortlöpande för att kunden ska känna största trygghet.

Önskas fördjupade planer så samarbetar vi med en kvalificerad landskapsarkitekt eller sakkunniga inom projektet.

Dykning

SODA är ett relativt nytt företag men med mångårig erfarenhet i branschen. Vi har erfarenhet ifrån alla områden inom anläggnings- och servicedykeri. Alla våra dykare är utbildade och certifierade A och B-dykare, vilket är ett krav i Sverige för att få utföra undervattensarbeten.

Vi har också medarbetare med yrkesbevis inom bl.a. betong, snickeri, sprängning och svetsning. Vi har även specialiserade dykare för eftersök och bevissäkring för polisiära uppdrag (utbildade genom RPS).

Vår affärsidé är att jobba utifrån ett starkt tänk på säkerhet, kvalité, kompetens och, inte minst, miljön. Med vår kunskap, service kan vi erbjuda kompletta, flexibla och effektiva lösningar. Vår marknad är privatpersoner, industrin, stat, kommun, landsting, över hela Sverige.

Marinentreprenad

SODA kan hjälpa dig med alla förekommande arbeten i skärgården och marina miljöer. Vi anpassar maskinparken efter ditt behov där miljö, säkerhet och kvalitet står i fokus.

Vi uppför marinanpassade byggnationer där vår expertis och erfarenhet styr verksamheten tillsammans med kundens önskemål. Då den marina miljön lätt påverkas så håller vi alltid en nära dialog med handläggande myndigheter för att öka tryggheten hos kunden.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Soda bygg Byggföretag, Karlskrona - 1
  • Soda bygg Byggföretag, Karlskrona - 2
  • Soda bygg Byggföretag, Karlskrona - 3
  • Soda bygg Byggföretag, Karlskrona - 4
  • Soda bygg Byggföretag, Karlskrona - 5
  • Soda bygg Byggföretag, Karlskrona - 6
  • Soda bygg Byggföretag, Karlskrona - 7
  • Soda bygg Byggföretag, Karlskrona - 8
  • Soda bygg Byggföretag, Karlskrona - 9
  • Soda bygg Byggföretag, Karlskrona - 10

Soda bygg, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSoda AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande16.02.2013
Org.nr:5569228066
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43120 Mark- och grundarbeten, 43999 Diverse övrig specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet, 41200 Byggande av bostadshus och andra byggnader, 43320 Byggnadssnickeriarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Karl Fredrik ÅkerlundVerkställande direktör
Eva-Lotta Lena Christina ÅkerlundVice verkställande direktör
Karl Fredrik ÅkerlundLedamot
Eva-Lotta Lena Christina ÅkerlundSuppleant
Magnus Patric Germund EricsonRevisor

Möjliga telefonnummerformat

04551999004-551 99 90045-51 99 900455-199 90