Se på karta

socklar 

gav 33 företag inom detta område

Tierps Cement AB

Brädgårdsvägen 1481541 Tierp
logo

Vi har det mesta för husgrunden och undervåningen.#nl# Varmt välkommen till oss!

Åbytorps Såg & Hyvleri AB

Östra Åby 42469293 Kumla
logo

Välkommen till Åbytorps Såg & Hyvleri AB Här finns den gamla tidens brädgårdskänsla kvar. Miljön, den personliga servicen och valfriheten – men med ett modernt och komplett sortiment. Vi är duktiga på trä och vet vad det innebär att bygga, kunskap vi gärna delar med oss av!

Boarps Snickerifabrik AB

Toftahögsvägen 3226991 Båstad
logo

Tillverkning av specialsnickerier enligt kundens önskemål. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi er med finsnickerierna!

Lindroths Trä AB

(5)

Eggerdvägen 79298 Garsås
logo

Lindroths Trä AB är ett familjeföretag som funnits sedan 1947. Idag drivs det av bröderna Erik och Sven Lindroth, som är den tredje generationen på företaget.Vi har allt i trävaror som du behöver till din byggnation. Vår småskalighet är vår styrka, det vi inte har på lager tillverkar vi snabbt efter dina önskemål!

Torps Byggelement AB

Ågårdsvägen 3134232 Alvesta
logo

Ett innovativt företag som tampas med de stora i branschen inom betong.Med flexibilitet och möjligheten att specialtillverka former står företaget för service och kvalite. Företaget har drivits av bröderna Paul och Bill sedan 1987 och är i nuläget 12 stycken anställda. Bröderna Henriksson har båda ett förflutet i byggbranschen och startade verksamheten i blygsam skala i Torpsbruk. Idag består produktionen i huvudsak av byggelement i betong för byggindustrin.

Stockholm Kvadratmeter AB

Ynglingagatan 411347 Stockholm
logo

En av Stockholms mest sorterade golvbutik. Vi saluför allt inom golvbeläggningar och vi utför alla typer av golvinstallationer. Besök gärna vår hemsida för att ta del av vårt utbud och tjänster eller kom in i butiken och bli inspirerad av vår spännande golvutställning. Välkommen!

Annahus-Tunastugan

(2.33)

Börsta 11474793 Alunda
logo

Annahus-Tunastugan är ett familjeföretag som tillverkar sågade trävaror, villor, fritidshus, andra byggnader och byggkomponenter sedan 1954. Vi har byggvaruhus, brädgård, takstolstillverkning och ett automatiserat hyvleri som gör standardiserade och specialbeställda träpaneler, socklar, foder, listverk med mera. Våra egna lastbilar med mobilkran levererar dit ni vill. Välkommen!

Wago Sverige AB

Adolfsbergsvägen 3116867 Bromma
logo

WAGO är global marknadsledare inom den skruvlös elektrisk anslutningsteknik samt ledande inom moderna automationslösningar för fastighet och industri.Verksamhetens breda produktsortiment sträcker sig över styrsystem, HMI-paneler, nätverksswitchar, kopplingsplint, kretskortsplint, anslutningsklämmor, snabbkopplingssystem, I/O-bussystem, spänningsaggregat och interfaceelektronik.Vi finns över hela Sverige och tillhandahåller tekniksupport, utbildning och kundservice till våra kunder och partners

Östra Kustens Alltjänst Och Bygg

Kanelplan 539365 Kalmar
logo

Östra Kustens Alltjänst & Bygg är ett företag som arbetar med bygg och alltjänst samt stugtillsyn. För mig är det viktigt att du som kund bara ska ha en enda kontaktperson för hela ditt projekt och därför arbetar jag endast med de bästa leverantörerna och ett antal seriösa samarbetspartners, allt för ett smidigt arbetsflöde som säkrar kvalitén på ditt projekt. Utöver trädgårdsskötsel och byggnationer erbjuder jag även stugtillsyn för sommarstugor i Kalmar Län, skräddarsydda paket utefter dina önskemål.

Bettna Såg AB

(5)

Skenala BETTNASÅGEN 64297 Bettna
logo

Bettna Såg är en liten sörmländsk brädgård som kan göra ditt bygge eller din renovering både enklare och snyggare. Tack vare att vi har ett eget hyvleri kan vi skapa unika profiler; söker du en speciell taklist eller ett fönsterfoder är sannolikheten därför stor att vi kan hjälpa dig. Utöver lister kan vi hjälpa dig med nästan allt annat virke och byggmaterial, emballageträ och träpellets. Vi garanterar både kvalitet och leveranstider. Kontakta oss! Du kommer inte bli besviken.

Valbo Trä AB

Televägen 1081833 Valbo

Ekonomiljus AB

Gränsbovägen 315242 Södertälje

Sovkoncept Karlskrona/Nättraby

Långängsvägen 637194 Lyckeby

Murex Bygg & Fasad AB

Limavägen 2523631 Höllviken

Sovkoncept Luleå

Betongvägen 1M97345 Luleå

Viking Beds of Sweden AB

(3)

Forngatan 1657450 Ekenässjön

Beslag Design AB

(1)

Inre Kustvägen 3226943 Båstad

SnickeriEtt AB

Ärentuna-nyby 74391 Storvreta

Setra Group AB

Gårdsvägen 1816970 Solna

Colorama Norrköping - Weydes Färghus

Platinagatan 160223 Norrköping

List & Inredningsbolaget Sverige AB

Aröds industriväg 5641705 Göteborg

Stockholm Kvadratmeter AB

Ynglingagatan 411347 Stockholm

G L Tvättstugeservice AB

Stångholmsbacken 3712740 Skärholmen

AF Snickeri AB I Trappor I Kök I Garderob

Järnyxegatan 321375 Malmö

IFÖ Electric AB

Storgatan 4129531 Bromölla