Se på karta
Vindelvägen 1124138 Eslöv

Eslövs Betonghåltagning AB är ett serviceföretag specialiserat på håltagning, rivning och asbestsanering. I vår personal finns över 30 års erfarenhet inom branschen och vi ser ständigt nya möjligheter att utvecklas. Vi är stationerade i Eslöv men är verksamma i hela Sydsverige.

Hagagatan 431245 Veinge

Vi utför jobb inom akustiktak och byggnadssnickeri. Välkommen att kontakta oss för mer informationom våra tjänster!

Kulla-nyby 174962 Örsundsbro

Har du bestämt dig för att det är dags att sälja din fastighet? Då finns det mycket att tänka på innan det är dags att lägga ut det till försäljning. Man vill såklart gå med vinst när man säljer, och det finns faktiskt vissa mindre renoveringar man kan göra för att lyckas med att höja fastighetens värde innan mäklaren tar tag i uppgiften!Här kommer vi på Bygga Klart in. Vi har specialiserat oss på att hjälpa våra kunder med att fräscha upp huset eller lägenheten så att den ger ett snyggare hel

Ekenleden 13A42836 Kållered

5 (5)

Trä & Mur är en totalentreprenör av utvändiga fasadarbeten såsom mur och puts, balkong- och takarbeten, fönsterbyten samt måleriarbeten. Vi renoverar alla typer av fastigheter. Renovering av tegelfasad är högsta grad i vårt tjänsteutbud.Vi har stor erfarenhet av att arbeta med traditionella hantverksmetoder och material och naturligtvis utför vi våra arbeten enligt branschens regler och krav och med våra materialleverantörers instruktioner och riktlinjer.

Kvarnholmsvägen 5213131 Nacka

5 (1)

Vi är ett företag som bygger vår verksamhet på traditionellt hantverk och genuint kunnande. Tillsammans med våra kompetenta medarbetare har vi levererat arbeten av högsta kvalitet i närmare 50 år.Vi arbetar främst med omfattande specialinredningar av kontor, butiker och restauranger. Bland våra uppdragsgivare återfinns Sveriges främsta inredare och arkitekter. Vi jobbar mycket med trä i olika former som vi i våra helhetslösningar ofta kombinerar med material som sten, glas och metall.

Ulrikagatan 453143 Lidköping

Företaget Tomas kakel & bygg AB har funnits sedan 1993 i Lidköping. I dagsläget är vi tre anställda. Företagets inriktning är om- och tillbyggnationer, reparationer, putslagning, tilläggsisolering m.m. Även en del finsnickerier utförs, bland annat till restauranger. Till kundkretsen hör både privatpersoner och företag.

Odensjö Prästgård 534172 Lidhult

Vi gör det mesta inom bygg!

Sandkilsvägen 1K18442 Åkersberga

KANDELHART SNICKERI vänder sig till kunder inom hela Stockholmsområdet och har sin bas i Säby industriområde i Åkersberga. Här tillverkar vi bland annat inredningar till kök och badrum, möbler, platsbyggda garderober och bokhyllor – och emellanåt även båtdetaljer. Vi hjälper dig såväl med konkreta inredningslösningar som att förverkliga en diffus dröm. Med en modern maskinpark och ett genuint intresse för hantverket, detaljerna samt materialens möjligheter och begränsningar finns förutsättningarna att leverera såväl stort som smått till stuga och slott.

Önnerud 14165591 Karlstad

V.G. BYGG startade sin verksamhet 2020.V.G. BYGG säljer och monterar fönster och dörrar av plast och aluminium.Vi är även ett byggföretag som byter tak och fasader samt bygger uterum, terass.

Stolpabäck 11236196 Vissefjärda

Vår styrka är att vi levererar tjänster med kvalitet utifrån kundens önskemål och behov, till konkurrenskraftiga priser, samt väljer material av högsta kvalitet. Våra medarbetare har flera års efarenhet. Av oss får du en gratis offert!

Blekingegatan 3726540 Åstorp

5 (2)

Jag driver J.R Bygg & Inredning AB och hjälper dig gärna med ditt byggprojekt.Allt från köksrenovering, altan, uteplats, fönsterbyten, golvläggning, montering av dörrar m.m. Välkommen kontakta mig!

Verkstadsvägen 1737450 Asarum

Vi utför arbeten som nybyggnad,ombyggnad,tillbyggnad och renovering.Vi hjälper både privatpersoner och företag.Hoppas vi kan hjälpa just dig!

Grava-Rud 89365591 Karlstad

Vi erbjuder en personlig helhetslösning med en tydlig och kostnadsfri offert där allt ingår. Vi utför det mesta inom bygg åt både privat och företagskunder. Vi åtar oss totalentreprenader och har ett nära samarbete med målare, elektriker och vvs installatörer.

När husarve 41962348 Stånga

Vi tillverkar friggebodar, förådsbodar, Atterfallshus mm.

Vattugatan 731332 Oskarström

Vi på Andreas Bygg i Halmstad AB är ett lite företag som sätter kunden i fokus, vi är en öppen dialog med kunderna från start till slut så att kunden känner sig trygg i hela projektet. Vi har samarbetspartners inom de flesta områdena så vi kan stå för hela helheten.

Alviksvägen 45c16753 Bromma

Välkommen till Aldén Byggprojekt & Fastighets AB, behöver du hjälp med att renovera ditt kök, badrum bygga ut ditt trädäck eller varför inte bygga en helt ny altan? Då har du kommit rätt! Med 20 års erfarenhet i branschen kan hjälpa dig med allt inom bygg & snickeritjänster från Vagnhärad, Gnesta, Järna och södra delarna i Stockholm. Välkommen att kontakta oss.

Årekärrsvägen 10342740 Billdal

Renovering, snickerier, tillbyggnationer, ombyggnationer, takläggning, grävning, gjutning.

Gamla Tanneforsvägen 1958254 Linköping
Andgatan 1550734 Brämhult

Erfarna byggnadssnickare för skräddarsydda lösningar. Högkvalitativt hantverk, pålitlig service och hållbara resultat. Forma ditt utrymme med vårt dedikerade team.

Hantverkaregatan 257635 Sävsjö

Tillverkande företag inom metallbranschen, som framställer allt från avancerade CNC-tillverkade produkter till svetsade konstruktioner.Stor del av tillverkningen är i rostfria material men även koppar, mässing, aluminium, plast och stål. Utför svarvning, fräsning, svetsning m.m.

Södra Tvärvägen 831253 Hishult

Vi utför såg- och borrningsuppdrag åt företag och privatpersoner. Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.